Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΙΣΣΑ ΟΑΚΚΕ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ

που προειδοποιούσε για την πείνα και το φασισμό και πάλευε και παλεύει κόντρα στο ρεύμα

 

Η Ο­ΑΚ­ΚΕ εί­ναι το μό­νο κόμ­μα που προ­ει­δο­ποιού­σε α­πό το 2002 κό­ντρα στους δημα­γω­γούς κυ­βερ­νή­σε­ων και α­ντι­πο­λι­τεύ­σε­ων για την ε­περ­χό­με­νη χρεωκο­πί­α της χώ­ρας, και πά­λευε ε­νά­ντια στη βα­σι­κή αι­τί­α της που ή­ταν το συ­στημα­τι­κό σαμποτάζ της πα­ρα­γω­γής, ι­διαί­τε­ρα της βιο­μη­χα­νί­ας, της τεχνικής εκ­παί­δευ­σης και της έ­ρευ­νας, και της σύγ­χρο­νης γε­ωρ­γί­ας.
Το σα­μπο­τάζ γί­νε­ται και γι­νό­ταν με δή­θεν α­ντι­κα­πι­τα­λι­στι­κά, πε­ριβαλ­λο­ντι­κά, αρ­χαιο­λο­γι­κά, προ­σχή­μα­τα, και με τη γρα­φειο­κρα­τι­κή δια­φθο­ρά α­πό τις κυ­βερ­νή­σεις των Α. και Γ. Παπανδρέ­ου, Ση­μί­τη, Κα­ρα­μαν­λή α­νη­ψιού και Σα­μα­ρά. “Πρω­το­πό­ροι” στο σα­μπο­τάζ ή­ταν η ψευτο­α­ρι­στε­ρά των ψευ­τοΚ­ΚΕ-ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ. Έ­τσι οι ε­ξα­γω­γές έ­γι­ναν ε­λά­χι­στες, οι εισαγω­γές πελώ­ριες και η χώρα ζού­σε συσ­σω­ρεύ­ο­ντας δα­νει­κά. Το σα­μπο­τάζ γί­νε­ται με με­γα­λύ­τε­ρη έντα­ση τώ­ρα πά­νω στην κρί­ση, γι αυ­τό οι ε­ξα­γω­γές δεν α­νε­βαί­νουν ο­πό­τε το χρέ­ος αυξάνεται. Η πιο βα­σι­κή μέθοδος σα­μπο­τάζ σή­με­ρα που σκο­τώ­νει τη βα­ριά βιομη­χα­νί­α εί­ναι η αύ­ξη­ση των τι­μών της ε­νέρ­γειας με κύ­ρια πη­γή το πα­νά­κριβο φυ­σι­κό αέ­ριο που που­λά­ει η Ρω­σί­α στην Ελ­λά­δα. Η α­πά­ντη­ση στο βιο­μη­χα­νικό σα­μπο­τάζ είναι το αί­τη­μα: ε­πί­δο­μα ανεργίας σε όλους τους α­νέρ­γους, που ση­μαί­νει: ό­σοι προ­κα­λούν την α­νερ­γί­α να πληρώσουν γι αυ­τό.

Η Ο­ΑΚ­ΚΕ εί­ναι το μό­νο κόμ­μα που α­πο­κά­λυ­πτε κό­ντρα στο γε­νι­κό ρεύ­μα την κρυμμέ­νη α­λή­θεια ό­τι την πείνα και το φα­σι­σμό τη φέρ­νει στη χώ­ρα η νεοναζιστική Ρω­σί­α του Πού­τιν και οι κι­νέ­ζοι σύμ­μα­χοί της.
Σή­με­ρα, οι ρω­σό­φι­λοι και στην κυ­βέρ­νη­ση, και ι­δί­ως στην α­ντι­πο­λίτευ­ση κα­τη­γο­ρούν τη Γερμα­νί­α ό­τι προκάλεσε τη χρε­ω­κο­πί­α τά­χα για να α­γορά­σει φτη­νά την Ελ­λά­δα. Ό­μως κυβέρ­νη­ση και α­ντι­πο­λί­τευ­ση έ­χουν α­πό κοι­νού ε­δώ και χρό­νια παρα­δώ­σει το­μείς κλει­διά της οι­κο­νο­μί­ας σε ρώ­σι­κους και κι­νέ­ζι­κους κρα­τι­κούς κολοσσούς (Γκάζ­προμ, ΚΟ­ΣΚΟ) κα­θώς και σε μια ρωσό­δου­λη νέ­α κρα­τι­κή ο­λι­γαρ­χί­α (Κόκ­κα­λης, Μπό­μπο­λας, Μυ­τι­λη­ναί­ος, Κο­πε­λούζος, Γερμα­νός κλπ). Η Γερ­μα­νί­α έ­χει τις ευ­θύ­νες της για το δυνά­μω­μα της εξαθλί­ω­σης του λα­ού, ό­μως, εί­ναι οι κρα­τι­κο- ο­λι­γάρ­χες της Ρω­σί­ας και της συμ­μά­χου της Κί­νας, που α­γο­ρά­ζουν τζάμπα πανάκριβη του­ρι­στι­κή γη, λι­μά­νια, σιδη­ρο­δρό­μους, βιομη­χα­νί­ες, τρά­πε­ζες, α­κό­μα και τον Ο­ΠΑΠ για να ε­λέγ­ξουν τους ο­πα­δι­κούς στρα­τούς.

Η Ο­ΑΚ­ΚΕ εί­ναι το μό­νο κόμ­μα που έ­βλε­πε το να­ζι­σμό να επελαύνει και ζη­τού­σε από το ’90 να βγει ε­κτός νό­μου η δο­λο­φο­νι­κή συμ­μο­ρί­α της “Χρ. Αυ­γής” καταγγέλλοντας τις η­γε­σί­ες όλων των κοι­νο­βου­λευ­τι­κών κομμά­των σαν προ­στά­τες της.
Η Ο­ΑΚ­ΚΕ απο­κά­λυ­ψε ό­τι το α­φε­ντι­κό της “Χ.Α” και των να­ζί πα­ντού στον κό­σμο εί­ναι η Ρωσία, και αυ­τή εί­ναι η ε­ξή­γη­ση για την προ­στα­σί­α της “Χ.Α” από ό­λα τα κοινοβουλευτικά κόμ­μα­τα. Αυ­τή η συμ­μο­ρί­α πα­ρι­στά­νει το πα­τριω­τικό κόμ­μα ε­νώ εί­ναι το πιο ξε­νό­δου­λο. Μόνο αυ­τό κά­λε­σε το ρώ­σι­κο στρα­τό να ε­γκα­τα­στα­θεί στην Ελλάδα! Η νε­ο­χι­τλε­ρι­κή Ρω­σί­α χρειάζεται τη “Χρυ­σή Αυγή” για να μπο­ρεί με αυ­τήν να ε­πι­βά­λει την κτη­νώ­δη δικτα­το­ρί­α της μό­λις ο λα­ός α­ντι­λη­φθεί ποιος στ α­λή­θεια ρή­μα­ξε τη χώ­ρα του και την έ­κα­νε α­ποι­κί­α. Να μην μπερ­δεύ­ε­ται κα­νέ­νας δη­μο­κρά­της ό­τι η Ρω­σί­α κό­βει σε φέ­τες την Ου­κρα­νί­α α­πό α­ντι­να­ζι­σμό. Δεν υ­πάρ­χουν μεγα­λύ­τε­ροι να­ζι­στές α­πό τους απο­σχι­στές της Ου­κρα­νί­ας, ό­σο για τους υπαρκτούς να­ζι­στές στην κυ­βέρ­νη­ση της Ου­κρα­νί­ας και αυ­τοί εί­ναι α­ντιευ­ρω­παί­οι προβοκάτορες στην υ­πη­ρε­σία της Κα­Γκε­ΜΠε.

- Ο­ΧΙ ΣΤΟ ΒΙΟ­ΜΗ­ΧΑ­ΝΙ­ΚΟ ΣΑ­ΜΠΟ­ΤΑΖ - Ε­ΠΙ­ΔΟ­ΜΑ Α­ΝΕΡ­ΓΙΑΣ ΓΙΑ Ο­ΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡ­ΓΟΥΣ

και, πα­ράλ­λη­λα: ό­χι στα ερ­γα­σια­κά γκέ­το τύ­που ΚΟ­ΣΚΟ, πλή­ρη πο­λι­τικά δικαιώματα στους ε­γκα­τε­στημέ­νους με­τα­νά­στες, ό­χι στην προ­βο­κα­τό­ρικη πολιτι­κή των “α­νοι­χτών συ­νό­ρων” σε συν­θή­κες πε­λώ­ριας α­νερ­γί­ας.

-Ε­ΚΤΟΣ ΝΟ­ΜΟΥ ΤΩ­ΡΑ Η ΝΑ­ΖΙ­ΣΤΙ­ΚΗ ΔΟ­ΛΟ­ΦΟΝΙ­ΚΗ “ΧΡΥ­ΣΗ ΑΥ­ΓΗ”

-ΝΑ ΜΗ ΓΙ­ΝΕΙ Η ΕΛ­ΛΑ­ΔΑ Α­ΠΟΙ­ΚΙΑ ΤΗΣ ΡΩ­ΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ­ΤΙΝ

-Ο­ΧΙ ΣΤΗ ΡΩ­ΣΙ­ΚΗ ΝΕ­Ο­ΧΙ­ΤΛΕ­ΡΙ­ΚΗ ΕΙ­ΣΒΟ­ΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥ­ΡΩ­ΠΗ

Αθήνα 11 Μάη 2014