ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟ email

Γραφεία:
Χαλκοκονδύλη 35
104 32 Αθήνα
Τηλ-Fax
210 5232553

  ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ    αρ.φ. 389 (18/2/2004)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 389

 
Printer Friendlyprinter friendly

Αγαπητοί αναγνώστες
Σε ένα άλλο άρθρο αυτού του φύλλου με τίτλο “για την πολιτική μας δουλειά και την εφημερίδα μπροστά στη νέα χρονιά” δώσαμε μια διεξοδική εξήγηση για τη συνεχιζόμενη αραιή έκδοση της εφημερίδας. Αυτή βέβαια δε λύνει το πρόβλημα που έχει γίνει πολύ οξύ. Ήδη αναγνώστες, ιδιαίτερα στην επαρχία, διαμαρτύρονται έντονα γιατί οι εξελίξεις τρέχουν ταχύτατα, σε λίγο έχουμε εκλογές και η εφημερίδα ακόμα δεν βγήκε ώστε να ενημερωθούν στοιχειώδικα. Είναι γεγονός μόνο οι φίλοι μας στην Αθήνα - Πειραιά και λίγες επαρχιακές πόλεις έχουν επαφή με την πολιτική μας μέσω της αφίσας, καθώς και εκείνοι που έχουν επαφή με το Ιντερνετ.
Φαίνεται ότι για το επόμενο διάστημα και ώσπου να έρθει η στιγμή να γίνει ένα από τα δυο, δηλαδή νέες πένες να μπουν στο γράψιμο της εφημερίδα ή νέα στελέχη να πάρουν τη θέση που έχουν κάποιοι βασικοί αρθρογράφοι μας στη συνδικαλιστική δουλειά, η λύση θα είναι μία: Να βγαίνει η Νέα Ανατολή πιο τακτικά αλλά με λίγα σύντομα άρθρα γραμμής και με όποιο κομματικό ντοκουμέντο έχει εκδοθεί σε αυτό το διάστημα. Κάθε δυο ή τρία φύλλα θα μπορούν να είναι έτοιμα και να δημοσιεύονται μεγαλύτερα άρθρα ανάλυσης. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα προτείναμε στους αναγνώστες μας να έρθουν σε κάποια επαφή με την ηλεκτρονική σελίδα της ΟΑΚΚΕ. Εκεί θα μπορούν να ενημερώνονται για την τρέχουσα πολιτική διαβάζοντας τις αφίσσες, άλλωστε μπορούμε την ιστοσελίδα μας να την πλουτίσουμε παραπέρα δημοσιεύοντας και κάθε άλλο υλικό ακόμα και ξένες χαρακτηριστικές δημοσιεύσεις. Στο σημείο αυτό θα μπορούσαν να βοηθήσουν οι γλωσσομαθείς αναγνώστες μας μεταφράζοντας άρθρα από τον ξένο τύπο.
Πολλά μπορούν να γίνουν αρκεί να καταπιαστούμε πιο συστηματικά και αποφασιστικά με το ζήτημα και να κινητοποιήσουμε όλες τις υπάρχουσες δυνάμεις. Ζητάμε ως τότε λίγη ακόμα υπομονή και ανοχή από τους αναγνώστες μας.

 
Αρχή Σελίδας
 
Αρχική Σελίδα   |   Νέα Ανατολή   |   Αρχείο   |   Επικοινωνία