Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑΣ ΤΗΞΗΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.
 
· ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΕΣ 5000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
 
· ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ A ΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
 
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒ. ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.
 
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ