Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  • Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020
Από την κινητοποίηση της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας και της ΟΑΚΚΕ στη συγκέντρωση της 7 Οκτώβρη Από την κινητοποίηση της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας και της ΟΑΚΚΕ στη συγκέντρωση της 7 Οκτώβρη

- Όποιες και να είναι οι ποινές, θα είναι πολύ μικρότερες από αυτές που αξίζουν σε ναζιστές δολοφόνους γιατί τα κοινοβουλευτικά κόμματα με πρωτοστάτη το ΣΥΡΙΖΑ μεθόδευσαν την τεράστια ελάφρυνση τους

- Οι μεγάλες μάχες με τους ναζιστές είναι μπροστά μας

 

Σε ένα τόσο φιλοναζιστικό κράτος που μόλις πριν λίγα χρόνια αποφάσισε δικαστικά ότι ο ναζιστής Πλεύρης είναι ελεύθερος να προπαγανδίζει ότι οι Εβραίοι αξίζουν νέο ολοκαύτωμα, το να χαρακτηρίζονται αρχηγοί εγκληματικής οργάνωσης οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και λοιπή συμμορία είναι μια ανακούφιση για τους δημοκράτες. Ήδη αποδείχτηκε πόσο ισχυρό ήταν το πάθος τους για να τιμωρηθεί κατ αρχήν η συμμορία με την συγκλονιστική, ιστορικού όγκου μαζικότητα της διαδήλωσης τους μπροστά στα δικαστήρια, που επειγόντως διαλύθηκε από την αναγκαία σ αυτές τις περιπτώσεις καθεστωτική διπολική προβοκάτσια.

Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Στο εξής οι ναζιστές θα κυκλοφορούν τουλάχιστον με τη ρετσινιά του αρχιεγκληματία με τη βούλα δικαστηρίου. Από αυτή την άποψη οι δημοκράτες έχουν ένα κέρδος στην αντιφασιστική τους δουλειά.

Όμως :

1) Δεν κηρύχτηκε εγκληματική οργάνωση η ΙΔΙΑ η Χρυσή Αυγή σαν κόμμα όπως γράφεται. Ήταν δηλαδή εντελώς ξερή και εξωφρενικά απαράδεχτη για την αδιαφορία της ως προς το ναζιστικό και ρατσιστικό χαρακτήρα της συμμορίας η εκφώνηση από την πρόεδρο της απόφασης του δικαστηρίου για την ενοχή των ηγετικών του στελεχών (οι ποινές δεν βγηκαν ακόμα). Δεν υπήρξε σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας κάποια διαφοροποίηση από την γενική τακτική του δικαστηρίου να ξεχωρίζει τις πράξεις της εγκληματικής συμμορίας από την πολιτική ιδεολογία του κόμματος-συμμορίας, οπότε όλα δείχνουν ότι το σκεπτικό να κινείται σύμφωνα με την γελοία θεωρία ότι είναι άλλο το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Χρυσή Αυγή", και άλλη η εγκληματική οργάνωση την οποία τρέχαν παράλληλα αλλά ανεξάρτητα από το κόμμα οι Μιχαλολιάκος και Σία! 

Τη θεωρητική και νομική τεκμηρίωση για αυτή την αισχρή μεθόδευση την έδωσε με εκτεταμένη αρθρογραφία του το τότε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπελαντής και από εκεί ο Τσίπρας ανέλαβε να το συνοψίσει με το σλόγκαν: "η Χρυσή Αυγή όχι εκτός νόμου αλλά ενώπιον του νόμου"!

(Εδώ συμπυκνωμένη το 2014 η επιχειρηματολογία των Μπελαντή, Κατρούγκαλου, Παρασκευόπουλου, Χριστοδουλοπούλου, για ποιο λόγο ΔΕΝ πρέπει να βγει εκτός νόμου η ίδια η Χρυσή Αυγή!!! https://www.avgi.gr/koinonia/88436_ektos-nomoy-i-hrysi-aygi )

2) Αυτό σημαίνει ότι, σε συνδυασμό με το φωτογραφικό νόμο που ψήφισε πέρσι τον Ιούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ, οι αρχιναζιστές, ακόμα και σαν αρχηγοί πολιτικών κομμάτων-συμμοριών παρά τη φυλάκισή τους, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις εκλογές και να κάνουν νόμιμα πολιτικό αγώνα!!! Γιατί μέχρι πέρσι, καταδίκη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης σήμαινε αυτόματα στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Με το νέο ποινικό νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό καταργήθηκε!

3) Ακόμα, με το νέο ποινικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ η ελάχιστη ποινή για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης μειώθηκε στο μισό, από 10 χρόνια σε 5! Εφόσον για τις ίδιες κατηγορίες η προφυλάκιση συμψηφίζεται με την ποινή (ήδη κάποιοι από τους κατηγορούμενους έχουν εκτίσει ήδη τον 1.5 χρόνο), αυτό σημαίνει ότι μπορεί ακόμα και σε 2 χρόνια οι αρχιναζιστές δολοφόνοι να είναι πάλι ελεύθεροι για να συνεχίσουν το έργο τους.

Κανένα από τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν έκανε μεγάλο θέμα αυτό το αίσχος πολιτικής και δικαστικής προστασίας των ναζί, που είναι φωτογραφικά φτιαγμένο για να ρίξει τους τελευταίους όσο περισσότερο γίνεται στα μαλακά, και γι' αυτό είναι όλα τους συνένοχα. Η ΝΔ έλεγε χαρακτηριστικά ότι θα καταργήσει αυτόν τον ποινικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έκανε.

4) Όλοι τους μαζί κρύψανε τη δίκη της ΧΑ από τις τηλεοράσεις για να μην μάθει ο λαός τα συγκλονιστικά εγκλήματα και την οργανωμένη βία των ναζιστών, και έτσι να περάσουν στα μουλωχτά οι πολιτικές τους μεθοδεύσεις. Τώρα 3 μέρες πριν την απόφαση θυμήθηκαν όλοι ότι είναι αντιναζιστές και πανηγυρίζουν για να πουλήσουν αυτήν την πολύ πιο μαλακή καταδίκη από αυτή που τους ταιριάζει, σαν δήθεν αποφασιστικό χτύπημα τους.

5) Κανένα από τα μεγάλα κόμματα δεν έχει χτυπήσει ποτέ στον πυρήνα της τη χρυσαυγίτικη ιδεολογία αφού:

α) όλοι τους συμφωνούν ότι η Ελλάδα έχει δικαίωμα με τραμπούκικους εκβιασμούς να αλλάζει το όνομα μιας γειτονικής χώρας και μάλιστα να την αναγκάζει να δεχτεί ένα όνομα που λέει ότι αυτή η χώρα δεν είναι η πατρίδα ενός έθνους, όπως όλες οι χώρες, αλλά είναι μια γεωγραφική περιοχή, η "Βόρεια Μακεδονία". Το σύνθημα της "γεωγραφικής ονομασίας" το πρωτοέριξε η Παπαρήγα το 1992.

β) όλοι τους συμφωνούν στην τραμπούκικη επεκτατική πολιτική της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, που θέλει κόντρα σε κάθε διεθνή νομολογία το Καστελόριζο να έχει ολόκληρη ΑΟΖ 200 χιλιόμετρα και η Τουρκία να μην έχει τίποτα. Αυτή η πολιτική είναι που τελικά βοήθησε προβοκατόρικά τις αντίστοιχες πιο επεκτατικές και αναθεωρητικές δυνάμεις να πάρουν την πολιτική εξουσία και στην Τουρκία.

γ) όλοι τους μαζί κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τον "εθνομάρτυρα" Κατσίφα που πήγε να φέρει εθνοτική διάσπαση με καλάσνικοφ στο έδαφος μιας ξένης χώρας, της Αλβανίας.

δ) όλοι τους χρησιμοποιούν το μεταναστευτικό πρόβλημα σαν ένα πολιτικό όπλο εκβιασμού της Ευρώπης ώστε είτε να το συγκρατούν με αντάλλαγμα πακτωλούς χρημάτων (Μητσοτάκης) είτε να ανοίγουν τα σύνορα σε ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές εκατομμυρίων ανθρώπων, να προβοκάρουν έτσι τους πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες και κυρίως να ξεσηκώνουν τον αντιμεταναστευτικό ρατσισμό για να ξεπηδάνε παντού στην Ευρώπη χρυσές αυγές.

ε) όλοι τους υιοθετούν τη ναζιστική-αντισημιτική εξήγηση για την οικονομική κρίση, που παρουσιάζει τη βύθιση της ελληνικής οικονομίας σαν μια δήθεν συνωμοσία των "διεθνών τοκογλύφων κερδοσκόπων τραπεζιτών", ενώ τη βαθιά κρίση την προκάλεσαν οι ίδιοι κατασπαταλώντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρωπαϊκού χρήματος και εμποδίζοντας με διάφορα προσχήματα εκατοντάδες δις επενδύσεων που θα μπορούσαν να έχουν μεταμορφώσει την Ελλάδα σε μια σύγχρονη, προκομένη σχετικά ευημερούσα ευρωπαϊκή χώρα. 

Ανοιχτά οι ψευτοαριστεροί των ΣΥΡΙΖΑ-"ΚΚΕ"-ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ, ανοιχτά ο Σαμαράς όταν υποστήριζε το αντιμνημόνιο και του έδωσε έτσι πανεθνικό χαρακτήρα, πιο καλυμμένα οι ψευτοφιλελεύθεροι τύπου Μητσοτάκη, που ζητάνε από την Ευρώπη να ξελασπώσει με ατέλειωτα δανεικά την καταχρεωμένη Ελλάδα υιοθέτησαν το συριζέικο ευρωομόλογο που είναι καταστροφικό για το μέλλον της δημοκρατικής ενότητας των ευρωπαϊκών εθνών.

στ) πάνω απ' όλα, όλοι τους μαζί κρύβουν από τον ελληνικό λαό τα τρομερά, χιτλερικού τύπου εγκλήματα του αρχιδολοφόνου Αδόλφου Πούτιν στη Συρία και την Ουκρανία, και παρουσιάζουν το φασιστικό καθεστώς της Ρωσίας και της συμμάχου της Κίνας, που είναι οι μεγαλύτεροι σπόνσορες κάθε ναζισμού παντού στον κόσμο, σαν μία φίλη και σύμμαχη χώρα, ή ακόμα και σαν έναν σωτήρα από τους "απάνθρωπους νεοφιλελεύθερους Ευρωπαίους" όπως μας έλεγε ο Τσίπρας το 2015.

Όλοι τους μαζί κρύβουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία ξετσίπωτα φιλορώσικη-φιλοπουτινική συμμορία που και η ρώσικη και η κινέζικη πρεσβεία την έχουν δεχτεί σε εκδηλώσεις τους (η πρώτη) ή και την έχουν καλέσει επίσημα σε εκδηλώσεις τους (η δεύτερη), δηλαδή την έχουν αναγνωρίσει σαν συνομιλητή τους. Επίσης στελέχη της έχουν συναντηθεί με τον απεσταλμένο του Κρεμλίνου, ιδεολόγο του ρώσικου ευρασιατικού φασισμού Ντούγκιν (που τον είχε φέρει και ο Κοτζιάς στο πανεπιστήμιο για να κάνει διάλεξη περί γεωπολιτικής!), και ότι οι χρυσαυγίτες ναζιστές έχουν ζητήσει διά στόματος Κασιδιάρη να μπει ρώσικος στρατός σε ελληνικό έδαφος για να μας φυλάει τα σύνορα με την Τουρκία!

Μέσα σε ένα τέτοιο πολιτικό κλίμα, μέσα σε μια τέτοια ομόνοια πάνω στις μεγαλύτερες πολιτικές αλητείες, η ίδια ή όποια μεταμόρφωση ή παρακλάδι της μπορεί να εμφανιστεί σαν η λυσσασμένη πρωτοπορία ολόκληρου του έθνους, και έτσι να κερδίζει συμπάθειες στους πιο καθυστερημένους πολιτικά και κοινωνικά πιο συντηρητικούς ανθρώπους.

Να γιατί η Ελλάδα βρέθηκε να είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο με νόμιμη ναζιστική συμμορία να νομοθετεί μέσα στη Βουλή μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

121017220 10207649512192680 7220078399177638624 o

Όλα δείχνουν ότι σήμερα δεν έχουμε να κάνουμε με ένα αποφασιστικό χτύπημα στους ναζιστές, αλλά με μια στάχτη στα μάτια των ελλήνων και κυρίως των ευρωπαίων δημοκρατών, και πιθανώς μια εγχείριση αναδιάρθρωσης του χιτλερικού κόμματος. Αυτή δεν ήταν η δίκη της Νυρεμβέργης, αλλά η δίκη-πυροτέχνημα του Χίτλερ το 1923, που η διαβρωμένη από το φασισμό Δημοκρατία της Βαϊμάρης τον έβαλε φυλακή για μόλις ένα χρόνο και μετά βγήκε σαν ήρωας.

Είναι μια πρωτότυπη ιδιομορφία της εποχής ότι οι αριστεροί και οι ευρύτερα δημοκράτες έχουν για ηγεσία τους φιλοναζιστές απατεώνες, τραμπούκους και πραξικοπηματιστές, νεκροθάφτες κάθε αριστεράς και κάθε δημοκρατίας Τσίπρες και Κουτσούμπες. Αν ο κάθε προοδευτικός άνθρωπος που μισεί αληθινά το φασισμό και κάθε τραμπούκικη βία, δεν ξεκαθαρίσει βαθιά τους λογαριασμούς του με αυτούς , το αντιφασιστικό μέτωπο θα συνεχίσει να τρώει τα μούτρα του και να αυτοϊκανοποιείται με κούφιες απειλές για "κρεμάλες" που τάχα "έρχονται", ενώ οι ναζιστές θα δυναμώνουν και θα οργιάζουν.

Δημοκρατική εγρήγορση και γρήγορο πολιτικό ξεκαθάρισμα με τους "αριστερούς" προστάτες των ναζί. Δεν υπάρχει άπειρος χρόνος.


ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

 

Σχετικά Άρθρα

© OAKKE