Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κάτω η φασιστική απόφαση του ΣτΕ, παγίδα- λαιμητόμος για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ  

  Παλλαϊκή, δημοκρατική και πατριωτική αντίσταση στους φασίστες
Το εντελώς αιφνιδιαστικό  κλείσιμο της ΕΡΤ και η απόλυση 2600 εργαζομένων, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και τεχνικών με ένα πραξικοπηματικό και φασιστικό διάγγελμα, αποτελεί την πιο χαρακτηριστική ως τώρα κυβερνητική πράξη της νέας εποχής της φασιστικοποίησης της χώρας. Σε αυτήν τα νέα ρωσοκινέζικα  αφεντικά της χώρας και τα 7 κομματικά τσιράκια τους κρυμμένα πίσω από τους φιλελεύθερους ευρωπαίους μονοπωλιστές που παίρνουν και την πολιτική ευθύνη κάθε αθλιότητας, ξεκινάνε την πορεία για ένα δικό τους φασιστικό κράτος με απόλυτα εξαθλιωμένους  και απόλυτα υπόδουλους εργαζόμενους. Εκτός από μια μορφή άσκησης ωμής  βίας ενάντια στους εργαζόμενους, που εγκαινιάστηκε με τις πρόσφατες επιστρατεύσεις στα μέσα μεταφοράς και στους εκπαιδευτικούς, εκτός από μια πράξη πρωτοφανούς παραγωγικού και πολιτιστικού βανδαλισμού, το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΝΕΤ είναι ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ μια πράξη φίμωσης του τύπου καθώς η πλειοψηφία των δημοσιογράφων της ΕΡΤ ήταν δημοκρατική στις διαθέσεις της. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην κρατική τηλεόραση μπορούσε κανείς να δει κλασσικά αντιναζιστικά αφιερώματα, αντιρατσιστικές εκπομπές, και πολλές εκπομπές ιστορικής αναδρομής με δημοκρατικό περιεχόμενο, ενώ έφτιαξε ένα πολύτιμο και ανοιχτό σε όλους ιστορικό αρχείο.
 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της χώρας, όλους τους δημοκράτες και πατριώτες να σταθούν δίπλα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και  να αντισταθούν μαζί τους σε αυτήν την επίθεση και να τη ματαιώσουν. Όρος για τη νίκη αυτού του κινήματος είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ να βρεθούν στο κέντρο του, να συγκροτηθούν από τα κάτω και σε νέα μαχητική και δημοκρατική βάση χωρίς να υποταχθούν σε εκείνες τις παρατάξεις και κόμματα που με το συνδικαλισμό της γραφειοκρατικής λούφας και της αρπαγής την παράδωσαν αδύναμη στο μαχαίρι του δήμιου.