Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚH ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΧΥΤΗΡΙΟ»

  • Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012
ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»   Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία καταγγέλλει τη ναζιστική επίθεση στο θέατρο «ΧΥΤΗΡΙΟ» με επικεφαλής τον αρχιτραμπούκους «βουλευτές» της «Χρυσής Αυγής» Ηλ. Παναγιώταρο και Χρ. Παππά. Ο αποκλεισμός του θεάτρου από μέλη της συμμορίας, οι τραμπουκισμοί, οι φραστικές επιθέσεις, ο ξυλοδαρμός δημοσιογράφου που προσπαθούσε να καλύψει τα γεγονότα, αποτελούν μεταφορά των πρακτικών των χιτλερικών ταγμάτων εφόδου στην Ελλάδα του 2012.
 
Η ΑΠ θεωρεί ότι είναι βαρύτατες οι πολιτικές ευθύνες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων που επιμένουν να μη βγάζουν εκτός νόμου τη δολοφονική συμμορία της «Χρ Αυγής», αφήνουν ασύδοτη την κτηνώδη βία της κατά μεταναστών, δημοκρατών, μειονοτήτων, και κάθε προοδευτικού ανθρώπου που της στέκεται εμπόδιο, και επιτρέπουν την κάλυψή της από την αστυνομία.
 
Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία καλεί όλους τους δημοκράτες να οργανωθούν για να εμποδίσουν τη ναζιστική βία και κυρίως να απαιτήσουν από τα κοινοβουλευτικά κόμματα να πάρουν καθαρή θέση και νομοθετικά να αποφασιστεί η τοποθέτηση της κανιβαλικής αυτής δολοφονικής συμμορίας εκτός νόμου, και οι τραμπούκοι της να τιμωρηθούν.
 
Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2012

Σχετικά Άρθρα

© OAKKE