Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ελληνική ψυχή» και «γερμανικά πλεονάσματα» - Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μπούνια στον εθνορατσισμό

  • Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Στις δηλώσεις Τσίπρα για «όσους δεν είναι καλά στην ψυχή τους», πολλοί είδαν άλλη μια βαρετή επανάληψη των «αντινεοφιλελεύθερων», σοσιαλφασιστικών επιθέσεων του ολότελα σάπιου ελληνικού καθεστώτος στον Σόιμπλε, ώστε να παγιώνεται ως συνείδηση στον ελληνικό λαό ότι τα νέα βάσανά του έχουν σαν πηγή τη «γερμανική λιτότητα» κι όχι το σαμποτάζ και την οικονομική καταστροφή που σπέρνουν στο διάβα τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

 Η βαθύτερη ουσία ωστόσο στα λόγια του ολότελα κούφιου κνίτη πρωθυπουργού δεν αφορούσε το πρόσωπο του Σόιμπλε. Στο βάθος ο φασίστας πέρασε στο έδαφος της ναζιστικής θεωρίας περί «περιούσιων λαών με ψυχή», όπως ο ελληνικός και άλλων, όπως ο γερμανικός, που όπως είπε «όσο μεγάλα δημοσιονομικά πλεονάσματα και να καταφέρουν, αυτό το μεγάλο πλεόνασμα ψυχής (σ.σ. των Ελλήνων) δεν θα το καταφέρουνε».

Όλα αυτά ειπώθηκαν σε εκδήλωση για προσφυγόπουλα στη Βουλή, την ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα, από το 2015 κιόλας, έχει δείξει απέναντι στους ταλαιπωρημένους και θαλασσοπνιγμένους πρόσφυγες το πιο κυνικό και βρώμικο πρόσωπο. Πρώτα ανοίγοντας στους δουλέμπορες τα θαλάσσια σύνορα και όχι τα χερσαία ώστε οι πρόσφυγες να πνίγονται και έτσι να βρίσκεται υποχρεωμένη χωρίς προηγούμενη κοινή διαβούλευση η Ευρώπη να ανοίξει τα σύνορά της , στη συνέχεια πετώντας τους στις λάσπες από την Ειδομένη ως τα νησιά όταν η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα αφού προηγούμενα οι φασίστες είχαν δυναμώσει σε κάθε χώρα, και τελικά χρησιμοποιώντας τους ως «όπλο» ενάντια στην Ευρώπη για να αποσπάσει η κυβέρνηση-δουλέμπορας οικονομικά ανταλλάγματα. Μάλιστα ο Καμμένος τους ονόμασε συλλήβδην τζιχαντιστές, που θα τους έστελνε στο Βερολίνο αν δεν κέρδιζε ελάφρυνση χρέους…

Αυτός είναι ο Τσίπρας και ο εσμός του, με προεξάρχοντα τον εθνοφασίστα αρχηγό των ΑΝΕΛ, που εκφράζει το φιλοχρυσαυγίτικο «πλεόνασμα ψυχής» στα Καστελόριζα. Αυτό το πλεόνασμα δεν επιτρέπει βέβαια να ασχολούμαστε με «πεζά ζητήματα», όπως η ανάπτυξη της χώρας μας και η ευημερία του λαού μας.

Αυτά τα αφήνουμε για τους «τεύτονες», «ψυχρούς» Γερμανούς, που έχουνε μηχανές, εργοστάσια και τεχνολογία, αλλά όχι ψυχή. Τώρα γιατί οι πρόσφυγες επιθυμούν διακαώς να πάνε στη Γερμανία που, με όλο τον αστισμό της, τους συμπεριφέρεται σαν δημοκρατική χώρα, δείχνοντας αντιφασιστικό πολιτισμό, αυτό μένει μυστήριο. Αλλά όλο και κάποια εθνοναζιστική θεωρία θα έχουν να μας ξεφουρνίσουν οι συγκυβερνήτες μας για κάποια γονιδιακή «αχαριστία» των προσφύγων, που δεν καταλαβαίνουν το πλεόνασμα ψυχής της μόνης χώρας με ανοιχτούς χιτλερικούς δολοφόνους στο κοινοβούλιό της…

Τελικά βέβαια όλα αυτά τα υποκείμενα τύπου Τσιπροκαμμένων θα ακολουθήσουν τη μοίρα της συντριβής του αφεντικού τους, Πούτιν, όταν θα τον ακολουθήσουν στον πόλεμό του ενάντια στους δημοκρατικούς λαούς της Δύσης και του Τρίτου Κόσμου. Τότε θα δουν και θα δοκιμάσουν τι σημαίνει ψυχή, αλλά και οργάνωση των λαών.

Και δε θα το δουν μόνο από τους λαούς – θύματα του αφεντικού τους. Θα το δουν κι από το δημοκρατικό λαό της Ελλάδας, ο οποίος θα πετάξει από πάνω του τη σκουριά των ονειροφαντασιών για το «ειδικό DNA του Έλληνα» και θα βάλει κι αυτός το πρωτοπόρο λιθαράκι του στην ελευθερία και στην πρόοδο της ανθρωπότητας, στη συντριβή του φαιο-«κόκκινου» φασισμού και τελικά κάθε ιμπεριαλιστή.

Σχετικά Άρθρα

© OAKKE