Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι είδε το ψευτοΚΚΕ στο Χαλέπι…

  • Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Αν και το ψευτοΚΚΕ είναι το πλέον στρατηγικά ρωσόδουλο και πρακτόρικο κόμμα στην Ελλάδα, κάνει μεγάλη προσπάθεια από το 1991 και μετά να μην εμφανίζεται ως ακόλουθος, αλλά ως κριτικός ουδέτερος προς τις υπερδυνάμεις αντιιμπεριαλιστής , κάπως και πάντως όχι φίλος ή της Ρωσίας. Γι αυτό τις ανοιχτά χαφιέδικες ρώσικες κινήσεις του, όπως η αποστολή παρατηρητών στις νεοχιτλερικές «λαϊκές δημοκρατίες» της ρώσικης κατοχής στην ανατολική Ουκρανία για τις τοπικές «εκλογές», δεν τις πολυδιαφημίζει και κοιτάει να περνάνε σχετικά στη ζούλα.

Το ρόλο του ανοιχτού, χωρίς καλύψεις Ρώσου τον έχει εκχωρήσει στους ναζήδες της «Χρυσής Αυγής», στη ΛΑΕ του Λαφαζάνη, στο ΝΑΡ και σε εθνικομπολσεβίκους τροτσκιστές τύπου ΚΕΔ (πρώην Εργατική Εξουσία).

 

Ωστόσο, το αίμα νερό δε γίνεται και ο Περισσός, σαν πρακτορείο της Μόσχας, μεταδίδει – όπως όλα τα πρακτορεία – τις ειδήσεις όπως τις θέλουν και τις παρουσιάζουν τα αφεντικά του. Η ωμή, ναζιστικού τύπου σφαγή αμάχων στο Χαλέπι από τη Ρωσία, τους σιίτες ισλαμοφασίστες υπό την καθοδήγηση του Ιράν και τον γενοκτόνο Άσαντ, για το ψευτοΚΚΕ ήταν, μια πράξη απελευθέρωσης της συριακής πόλης από τη «δυτικόδουλη» συριακή αντιπολίτευση.

Έτσι, με έναν ρεπορταζιακό, τάχα αποστασιοποιημένο τόνο, που δεν κρύβει όμως διόλου τη συμφωνία της, η «ενημερωτική» ιστοσελίδα 902.gr του ψευτοΚΚΕ αναφέρει, μεταξύ άλλων, στις 26 του Δεκέμβρη :

«ΣΥΡΙΑ: Εγκλήματα πολέμου στο Χαλέπι καταγράφει η Ρωσία

Τα πολύ σοβαρά, τρομοκρατικά εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Συρία καταγράφονται προσεκτικά και θα τους δοθεί η μέγιστη δημοσιότητα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, στο Ανατολικό Χαλέπι βρέθηκαν επτά μεγάλες αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά, αρκετά για να εξοπλιστούν πολλά τάγματα. Οι μαχητές της αποκαλούμενης μετριοπαθούς αντιπολίτευσης ναρκοθέτησαν σχεδόν τα πάντα, δρόμους, εισόδους κτιρίων, αυτοκίνητα, δίκυκλα, ακόμη και παιδικά παιχνίδια, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, αντιστράτηγος Ίγκορ Κονασένκοφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

“Όλα καταγράφονται προσεκτικά, συμπεριλαμβανομένων και των σοβαρών στρατιωτικών εγκλημάτων των τρομοκρατών, για να δημοσιοποιηθούν, τόνισε, ώστε οι Ευρωπαίοι υποστηρικτές της αποκαλούμενης (συριακής) αντιπολίτευσης στο Λονδίνο και το Παρίσι να ενημερωθούν για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι προστατευόμενοί τους”, είπε.

Ο εκπρόσωπος είπε επίσης ότι βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι που περιέχουν δεκάδες πτώματα ανθρώπων οι οποίοι βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν. Σε πολλούς λείπουν μέλη του σώματος, οι περισσότεροι έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι. Αυτή είναι προφανώς μόνο η αρχή, συνέχισε.

Ο εκπρόσωπος είπε επίσης ότι μετά την ανακατάληψη του ανατολικού τομέα του Χαλεπιού δεν έχει εντοπιστεί στην περιοχή αυτή κανένας εθελοντής διασώστης της ομάδας που έγινε γνωστή με την ονομασία «Λευκά Κράνη».

«Στο Ανατολικό Χαλέπι δεν καταφέραμε να ταυτοποιήσουμε ακόμη κανένα λεγόμενο εθελοντή διασώστη (...) από αυτούς για τους οποίους στρώθηκαν κόκκινα χαλιά στο Παρίσι και το Λονδίνο και έφτασαν σχεδόν να είναι υποψήφιοι για το Νόμπελ Ειρήνης», κατέληξε.

(http://www.902.gr/eidisi/kosmos/117711/egklimata-polemoy-sto-halepi-katagrafei-i-rosia)

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς... Τις ελεεινές συκοφαντίες ενάντια στους Σύρους πατριώτες αντάρτες, που υπερασπίζονταν το Χαλέπι σφαγιαζόμενοι από αέρος και εδάφους από τις φασιστικές ορδές Ρωσίας – Ιράν – Άσαντ, πουλημένοι και ξεχασμένοι από τις γεμάτες φίλους και υποτακτικούς της Ρωσίας δυτικές καγκελαρίες;

Την αναπαραγωγή της συκοφαντίας περί «ανυπαρξίας» των διασωστών με τα λευκά κράνη, που με τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους συγκίνησαν κάθε ευαίσθητο, δημοκρατικό άνθρωπο που είδε σκηνές από τη δράση τους στο Χαλέπι σε όλο τον πλανήτη;

Την πλήρη κάλυψη – δικαιολόγηση της παρουσίας του ρώσικου κατοχικού στρατού ως κατακτητή στο Χαλέπι, με τις ευλογίες του φασίστα Άσαντ, που πουλάει τη χώρα του για να μείνει ως κουΐσλιγκ των Ρώσων και των Ιρανών στην εξουσία;

Άνθρωποι σαν τους καθοδηγητές του ψευτοΚΚΕ, που ενσταλάζουν στη βάση τους και στο λαό τη ρώσικη νεοχιτλερική προπαγάνδα, καλύπτοντας τα μαζικά εγκλήματα των αφεντικών τους κατά μωρών παιδιών, δεν μπορούν να έχουν σχέση όχι με τον κομμουνισμό, αλλά ούτε με την πιο ξεσκολισμένη, ανάπηρη αστική δημοκρατία. Πρόκειται για πωρωμένα φασιστοειδή, που βρίσκονται μίλια πιο δεξιά από την έστω καθυστερημένη και άσφαιρη καταγγελία της ρώσικης κτηνωδίας στο Χαλέπι από την εκπρόσωπο των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών Σαμάνθα Πάουερ στον ΟΗΕ.

Η διαφορά των καθοδηγητών του ψευτοΚΚΕ με τους κλασσικούς ναζήδες, επίσης υπαλλήλους της Ρωσίας, γίνεται όλο και περισσότερο διαφορά ποσότητας και όλο και λιγότερο ποιότητας.

Σχετικά Άρθρα

© OAKKE