Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ο Καραμανλής συνεχίζει την πολιτική του Σημίτη για την παραπέρα ανάπτυξη της στρατηγικής συμμαχίας του ελληνικού καθεστώτος με το κινέζικο καθεστώς. Η χώρα μας δένεται όλο και περισσότερο από τις καγκεμπίτικες κομματικές ηγεσίες με το νεοναζιστικό άξονα Ρωσίας-Κίνας και Ιράν.
Στην πρόσφατη κοινή ανακοίνωση των δύο κυβερνήσεων το κεντρικό πολιτικό ζήτημα είναι η άρση του εμπάργκο όπλων από την ΕΕ και η στήριξη της κινέζικης πολιτικής της στρατιωτικής μελλοντικής κατάληψης της Ταϊβάν.
Ο Καραμανλής πρόσφερε όλα τα λιμάνια της χώρας και την ίδια τη χώρα μας σα διαμετακομιστικό κέντρο για όλη την δύση του κινέζικου εμπορίου, αγνοώντας και διαγράφοντας την εξωτερική πολιτική της ΕΕ προς την Κίνα και τον ρωσοκινεζικό άξονα.
Το πολιτικό ρήγμα που επιχειρεί το ελληνικό διακομματικό καθεστώς με τον Καραμανλή στην εξωτερική πολιτική της ΕΕ προς ωφέλεια του νεοναζιστικού άξονα Ρωσίας-Κίνας-Ιράν και των δορυφόρων τους είναι εξαιρετικά σοβαρό. Το σημαντικό δεν είναι η οικονομική διάσταση του παραπέρα ανοίγματος προς την Ανατολή, όπως τη βλέπουν οι ανόητοι έλληνες αστοί που τους δίνεται η ευκαιρία για μια πρόσκαιρη αύξηση των κερδών τους, αλλά η πελώρια πολιτική ρήξη που επιχειρεί ο ρωσοκινέζικος άξονας να επιβάλλει στο εσωτερικό της ΕΕ και στις πολιτικές διεθνείς ισορροπίες στην ανατολική μεσόγειο και στον ευρύτερο χώρο της βαλκανικής.
Ακόμα και η προσφορά της χώρας από τον λακέ πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Κίνα σα διαμετακομιστικού κέντρου είναι καθαρά πολιτικής σημασίας. Τα κινέζικα εμπορεύματα παράγονται όχι από ελεύθερους μισθωτούς αλλά στο μεγαλύτερο όγκο τους από δούλους. Τα κινέζικα εμπορεύματα παράγονται με δυο λόγια με εργασιακές σχέσεις παράνομες και απαράδεχτες για τις εργασιακές σχέσεις οποιασδήποτε άλλης αστικής σχετικά δημοκρατικής χώρας. Είναι κρατικά προϊόντα μιας απίστευτης πολιτικής και κοινωνικής βίας που ασκείται άμεσα πάνω στο πολυάριθμο κινέζικο προλεταριάτο και έμμεσα πάνω στο διεθνές προλεταριάτο γιατί αυτή η παραγωγή με το ένα ευρώ μεροκάματο φέρνει την πτώση του παγκόσμιου μεροκάματου. Τα προϊόντα αυτά δεν παράγονται παράνομα σύμφωνα μόνο με οποιαδήποτε αριστερή και ανθρωπιστική αντίληψη αλλά και σύμφωνα με τον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής. Όχι γιατί ο καπιταλισμός δεν ανέχεται την απάνθρωπη μεταχείριση των εργαζομένων, αλλά γιατί νοθεύεται σε παγκόσμιο επίπεδο ο ανταγωνισμός. Οι επενδύσεις των δυτικών στην Κίνα και στις αγορές με τα μικρότερα μεροκάματα που αυξάνουν το ποσοστό του κέρδους δεν μπορούν να είναι ο κανόνας, αν προηγουμένως δεν εξασφαλίζονται οι επενδύσεις υψηλής τεχνολογικής σύνθεσης στις μητροπόλεις. Πρόκειται για την ακατανίκητη δίψα του κεφαλαίου για κέρδη που έχει όμως ένα όριο, όριο που είναι αναγκασμένες οι κυβερνήσεις να θέτουν όπως ακριβώς κάνει και η ΕΕ. Ο Καραμανλής με την πλήρη υποστήριξη του διακομματικού συστήματος προσφέρει τη χώρα σαν το διεθνές κέντρο διακίνησης του κινέζικου κρατικού λαθρεμπορίου. Ο Ριζοσπάστης το μόνο που βλέπει στο ταξίδι του Καραμανλή είναι η αύξηση των κερδών της πλουτοκρατίας με τις συμφωνίες που θα συναφθούν.
Ο οχετός των σοσιαλφασιστών και των εθνικιστών που θεωρούσαν ως τώρα την κρατική περιουσία σα λαϊκή, τώρα που ο Καραμανλής όχι μόνο δίνει στα μεγάλα διεθνή αφεντικά τους τα λιμάνια της χώρας μας αλλά που θέλει να παραχωρήσει και ποσοστά από κρατικές εταιρείες, όχι σε κάποιο κινέζο καπιταλιστή αλλά στο κινέζικο κράτος, όπως σαν παράδειγμα τον ΟΛΠ δεν διαμαρτύρονται!!! Δεν διαμαρτύρονται επίσης για την απάτη που σχεδιάζει ο Καραμανλής με την κινέζικη ηγεσία να δημιουργήσουν δηλαδή επιχειρήσεις συναρμολόγησης στην Ελλάδα που θα συναρμολογούν τα κινέζικα προϊόντα και έτσι θα τα βαφτίζουν ευρωπαϊκά με δυνατότητα πώλησης στην ΕΕ. Αν φαινόταν στον ορίζοντα κάποιος επενδυτής ιδιώτης για να φτιάξει μια βιομηχανία θα είχαν ξεσηκωθεί σα λυσσασμένα σκυλιά για να τη ματαιώσουν. Η ευρωπαϊκή νομοθεσία απαγορεύει βέβαια ρητά αυτή την απάτη. Όμως η κυβέρνηση δεν θα διστάσει ακόμα και να φέρει το κινέζικο λαθρεμπόριο στην ευρύτερη περιοχή. Το χειρότερο που θα κάνει με τη συναρμολόγηση είναι ότι θα βυθίσει εντελώς τα ελληνικά μεροκάματα που θα τα κάνει σταδιακά κινέζικα. Ήδη έχει αρχίσει με το να τα κάνει αλβανικά. Τώρα επιφυλάσσει για τους εργάτες μας αφεντικά δουλοκτήτες. Ούτε καν κινέζους δουλοκτήτες αλλά έλληνες κομπραδόρους δούλους δουλοκτητών.