ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΥΠΕΡ ΧΙΤΛΕΡ

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε η γ.γ. του ψευτοΚΚΕ στις 19-1, εν όψει της προώθησης προς ψήφιση του «αντικομμουνιστικού μνημονίου» από την κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατηγόρησε τους συντάκτες του κειμένου για ταύτιση κομμουνισμού-ναζισμού χαρακτηρίζοντάς το «λάθος έως έγκλημα και ανιστόρητο ψέμα».
Πιο κάτω, αναφερόμενη στην περίοδο Στάλιν, δηλαδή στην περίοδο της σοσιαλιστικής οικοδόμησης της πρώην ΕΣΣΔ, και απαριθμώντας τα επιτεύγματά της είπε μεταξύ άλλων: «…αντικρούστηκαν οι εστίες που ήθελαν την παλινόρθωση και αντικρούστηκε επίσης το κύριο και βασικό το ότι ο ιμπεριαλισμός ήθελε να προκαλέσει έναν πόλεμο Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης, να ηττηθεί η Σοβιετική Ένωση, να κουραστεί η Γερμανία, για να μπορέσουν μετά να τη νικήσουν τη Γερμανία οι υπόλοιποι για να γίνει μία άλλη αναδιανομή» (Ελευθεροτυπία, 20-1)
Δηλαδή, σύμφωνα με την επίσημη θέση του ψευτοΚΚΕ, η χιτλερική Γερμανία ήταν μια κατά τα άλλα φιλειρηνική χώρα που την έβαλε ο ιμπεριαλισμός (σ.σ. ο αγγλο-αμερικάνικος εννοείται) να τσακωθεί με τη Σοβιετική Ένωση και μόλις τη νικούσε θα ορμούσαν πάνω της, αποκαμωμένη καθώς θα είχε καταντήσει, για να την κατασπαράξουν. Με άλλα λόγια, τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο δεν τον προκάλεσε ο γερμανικός ιμπεριαλισμός που ήθελε επέκταση αλλά οι αγγλο-αμερικανοί με στόχο την αναδιανομή των σφαιρών επιρροής, αρχικά μέσα από την ήττα της ΕΣΣΔ και τελικά με τη συντριβή του τρίτου Ράιχ! Άρα λοιπόν, η κύρια συνεισφορά του σοσιαλισμού εκείνης της περιόδου στην ανθρωπότητα δεν ήταν η απελευθέρωση του πλανήτη από το ναζισμό με τη βοήθεια και των υπόλοιπων αντιφασιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ, Βρετανία κτλ.), αλλά το ότι αντιστάθηκε στη δυτική ιμπεριαλιστική προέλαση – όπως αντιστάθηκε και ο Χίτλερ σε ένα βαθμό!!!
Υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα και πιο ανιστόρητο ψέμα από αυτό; Το γεγονός ότι το κόμμα του Περισσού που εκφράζει τέτοιες φρικαλέες απόψεις για την ιστορία επιμένει να κρατά την κόκκινη σημαία δε συνηγορεί υπέρ της θέσης για ταύτιση ναζισμού και κομμουνισμού; Υπάρχουν τελικά μεγαλύτεροι αντικομμουνιστές από αυτούς τους σοσιαλναζί που στο όνομα του κομμουνισμού έχουν καταφέρει να κάνουν μισητή αυτή την έννοια σε μια μεγάλη έκταση του πλανήτη;
Ντροπή σας και αίσχος σας πράκτορες της Μόσχας που βγάζετε αντι-ιμπεριαλιστή το Χίτλερ και τολμάτε να μιλάτε για αντικομμουνισμό! Ο δρόμος προς τον κομμουνισμό περνάει πριν απ’ όλα μέσα από τη δική σας συντριβή.