ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑΖΙΣΤΟ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ!!!


Όσο περισσότερο προχωρά η συμμαχία της χώρας μας με την πιο φασιστική υπερδύναμη και όσο το ρωσόδουλο μπλοκ θα κυριαρχεί στην πολιτική ζωή, τόσο η αλήθεια θα εμφανίζεται πιο γυμνή. Έχουμε ήδη περάσει στην εποχή όπου οι ρωσόδουλοι αντικαθίστανται από τους ίδιους τους Ρώσους. Και είναι φυσικό. Όταν στην πλάτη της ΙΝΤΡΑΚΟΜ μπαίνει στην Ελλάδα η ΣΙΣΤΕΜΑ είναι αναπόφευκτο να έρχονται σκαρφαλωμένοι στην πλάτη των χουλιγκάνων του Ολυμπιακού, της ομάδας του πρώην πράκτορα της Στάζι Κόκκαλη, οι νεοναζί χουλιγκάνοι της Σπάρτακ Μόσχας.
Επρόκειτο σε πρώτη φάση για 6 ναζιστοειδή που ήρθαν προσκεκλημένα των φανατικών της Θύρας 7 του Ολυμπιακού. Προφανώς αυτοί ήρθαν με την έγκριση του Κόκκαλη, αφού είναι γνωστό ότι οι φανατικοί αυτοί καθοδηγούνται σε κάθε τους εκδήλωση απευθείας από τη διοίκηση της ομάδας τους. Άλλωστε ο ίδιος ο αρχηγός των φιλάθλων της Σπάρτακ μιλώντας στον Αντένα στις 28 του Φλεβάρη παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός, η Σπάρτακ Μόσχας κι ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου είναι επίσημα αδελφοποιημένες ομάδες. Αυτή είναι η μετάφραση σε αθλητική γλώσσα του ορθόδοξου άξονα Μόσχας-Αθήνας-Βελιγραδίου. Οι νεοναζί χούλιγκαν της Σπάρτακ Μόσχας και του Ολυμπιακού αδελφοποιήθηκαν και πολεμικά-πρακτικά την ημέρα του τελευταίου ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο γήπεδο «Καραϊσκάκη». Αυτό είναι το γήπεδο που το ρωσόδουλο καθεστώς έδωσε τσάμπα στον άνθρωπό του Κόκκαλη, όπως έχουμε γράψει σε παλιότερο φύλλο μας. Μάλιστα αυτό το σκάνδαλο το είχε βγάλει στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Φ. Συρίγος και κατά την εκτίμησή μας αυτό ήταν και ένα από τα στοιχεία που βάρυναν πολύ εναντίον του -εννοείται σύμφωνα με τα συμφέροντα του πράκτορα και του καθεστώτος που τον στηρίζει και τον γιγαντώνει- ώστε αυτός να δεχτεί δολοφονική επίθεση από ασύλληπτους μέχρι στιγμής τραμπούκους.

Τα φασιστικά χουλιγκανικά τάγματα εφόδου πραγματοποίησαν την πρώτη τους δοκιμαστική εμφάνιση στο Παγκράτι στον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού-Παγκρατίου και μία μέρα πριν το ποδοσφαιρικό ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού . Την επόμενη μέρα στην Καλλιθέα οι έλληνες και οι ρώσοι χούλιγκαν επιτέθηκαν στους φιλάθλους του «αιώνιου εχθρού». Αυτή η αντίθεση που καλλιεργείται και οξύνεται συστηματικά από τον Κόκκαλη, έχει να κάνει από ταξική άποψη με την αντίθεση ανάμεσα στο ελληνικό βιομηχανικό κεφάλαιο που εκπροσωπεί ο Παναθηναϊκός και το κομπραδόρικο παρασιτικό κεφάλαιο που εκπροσωπεί ο πράκτορας Κόκκαλης . Ακολούθησαν μεγάλες συμπλοκές και τελικά τα τάγματα εφόδου απωθήθηκαν. Στην οπισθοχώρησή του ο στρατός των χούλιγκαν προξένησε μεγάλης έκτασης υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μαγαζιά. Όταν όμως οι ολυμπιακοί χούλιγκαν τράπηκαν σε φυγή άφησαν μόνους τους μπροστά τους φιλοξενούμενούς τους ρώσους χούλιγκαν που με τα ξυρισμένα κεφάλια τους ήταν τα πιο παράξενα πρόσωπα της Καλλιθέας εκείνο το βράδυ. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αφού τους έπιασαν τους αφαίρεσαν τη κάμερα που είχε μαζί του ένας από αυτούς ο οποίος και κινηματογραφούσε τα επεισόδια. Και όχι μόνο τα επεισόδια. Η ίδια κασέτα είχε και σκηνές από την υποδοχή των χούλιγκαν από ολυμπιακούς «φιλάθλους», καθώς και ναζιστικούς χαιρετισμούς που απηύθυναν οι ρώσοι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου Ιονίς στο οποίο έμειναν. Η κασέτα δόθηκε στη συνέχεια στα κανάλια κι έτσι η κοινή γνώμη έμαθε ότι κάποιοι ρώσοι χούλιγκαν-νεοναζί ήρθαν στην Ελλάδα προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού. Εννοείται ότι κανένας εισαγγελέας δεν διέταξε έρευνα για τα συγκλονιστικά στοιχεία που είχαν αυτές οι κασέτες και κανένα κόμμα δεν είπε λέξη γι αυτά.
Πάντως σιγά-σιγά η σε τελική ανάλυση υποκινούμενη από τη Ρωσία ποδοσφαιρική βία επεκτείνεται και βγαίνει ανοιχτά στο φως της μέρας.