Ο Χριστόδουλος και ο αληθινός Συν

Ο θάνατος του Χριστόδουλου ξεμπρόστιασε τους δήθεν Αριστερούς και δήθεν σοσιαλιστές αλλά στην ουσία σοσιαλφασίστες και εκπροσώπους της Πουτινικής Ρωσίας. Ειδικά τον Συν αλλά και το ψευτοΚΚΕ και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρουμε αποσπάσματα από τις ομιλίες στη Βουλή (31/1/ 2008) :
«Υπήρξε», τόνισε ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, «ξεχωριστή προσωπικότητα πνευματικός ηγέτης, χαρισματικός άνθρωπος. Μαχητής και λόγιος, με πηγαίο πάθος και ανοικτό πνεύμα, ευαίσθητος δέκτης της εποχής»… «Ήταν», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του «Κομμουνιστικού» Κόμματος, «ο Αρχιεπίσκοπος που πέρασε την είσοδο των Γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που υπήρχαν για χρόνια». Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε την επιστολή που έστειλε ο Χριστόδουλος αμέσως μετά τις εκλογές στην Παπαρήγα για να τη συγχαρεί για το αποτέλεσμα των εκλογών του Σεπτεμβρίου.
Και παραθέτουμε τους ύμνους του Συνασπισμού, που καμώνεται ότι εκπροσωπεί τον εκσυγχρονισμό, την Ευρωπαϊκή κουλτούρα, την αμφισβήτηση και τη νέα γενιά: «Κρατούμε», είπε ο εκπρόσωπος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, «τη μεγάλη αγάπη του για το ποίμνιο του και όλους τους ανθρώπους, - το χάρισμα του, της άμεσης και ζεστής επικοινωνίας του μαζί τους, ιδιαίτερα με τους νέους, - το αμείωτο ενδιαφέρον του για τη γλώσσα, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό του Λαού μας». Αυτά ο Συνασπισμός της …αριστεράς και της προόδου για τον πιο ανοιχτό εθνοφασίστα που πέρασε από την Ελλάδα σε ηγετική θέση τα μεταπολιτευτικά χρόνια.
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα!!!