Το σάπιο εμπόρευμα που πουλάει ο ΣΥΝ στους Μακεδόνες

 

Στις 17 Μάη του 2008 πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Σκοπίων ανοιχτή εκδήλωση- διαδήλωση από Έλληνες και Μακεδόνες αντιεθνικιστές με συνθήματα Βέτο στον εθνικισμό, εμπάργκο στον μιλιταρισμό, έξω από το ΝΑΤΟ. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή η συγκέντρωση έγινε την ίδια μέρα της συνόδου του Βουκουρεστίου δηλ. τη μέρα που συζητιόταν η ένταξη της Δημ της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και άσκησε η Ελλάδα το βέτο. Αυτή η κίνηση ταυτίζεται πολιτικά με το βέτο που άσκησε η Ελλάδα ενάντια στην γειτονική χώρα για την είσοδο της στο ΝΑΤΟ. Δηλαδή το βασικό αίτημα αυτής της συγκέντρωσης ήταν το βασικό αίτημα της Ελλάδας στο Βουκουρέστι: να μην μπει η συγκεκριμένη χώρα στο ΝΑΤΟ. Αυτό βεβαίως είναι και το ουσιαστικό αίτημα τη ρώσικης διπλωματίας που σπρώχνει στην Ελλάδα τις φιλικές της ηγετικές δυνάμεις μέσα σε όλα τα κόμματα να εμποδίζουν την γειτονική χώρα να μπει στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ με πρόσχημα το όνομα. Μάλιστα παίζει το εξής παιχνίδι: Βάζει την Ελλάδα να παίζει το ρόλο του κακού στο ζήτημα του ονόματος και η ίδια παίζει το ρόλο του καλού. Η Ελλάδα έχει αναλάβει να εμποδίζει την Δημοκρατία της Μακεδονίας να μπει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και η Ρωσία έχει αναλάβει να απορροφήσει, κυρίως μέσω Βουλγαρίας ή και Σερβίας, την απόβλητη και περικυκλωμένη Μακεδονία. Να γιατί η Ρωσία αναγνωρίζει το όνομα Μακεδονία. Βέβαια δεν αναγνωρίζει μακεδονικό έθνος για να μπορεί να καταπιεί τη γειτονική χώρα. Πως λοιπόν συμβαίνει αυτή η διαδήλωση να καμώνεται πως είναι κατά του ελληνικού εθνικισμού και να διαδηλώνει υπέρ του άμεσου πολιτικού αιτήματος του ελληνικού εθνικισμού την ίδια μέρα που ήταν να μην μπει η γειτονική χώρα στο ΝΑΤΟ;  Συμβαίνει ακριβώς γιατί το κόμμα που έκανε τη συγκέντρωση από την ελληνική πλευρά ήταν ο ΣΥΝ. Ο ΣΥΝ είναι το πιο ανοιχτά ρωσόφιλο και στην ουσία το πιο ανοιχτά ρωσόδουλο ελληνικό κόμμα. Ο λόγος για τον οποίο διαδήλωσε ο ΣΥΝ στα Σκόπια ήταν για να πείσει τους μακεδόνες να αγοράσουν τον αντινατοϊσμό του προσφέροντάς τους υποστήριξη στο όνομα. Τους είπε ο πονηρός ΣΥΝ: Κρατήστε  το όνομα που θέλετε αλλά φύγετε από το ΝΑΤΟ. Τότε εμείς θα σας υποστηρίξουμε στην Ελλάδα για να κρατήσετε το όνομά σας. Και εμείς δεν είμαστε τυχαίοι. Σε λίγο θα είμαστε κυβέρνηση στην Ελλάδα μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό που ξεσκεπάζει αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες είναι ότι έχουν να κάνουν πολλά χρόνια μια διαδήλωση στην Ελλάδα ενάντια στο ΝΑΤΟ στο οποίο αυτή  είναι μέσα. Όμως κάνουν μια διαδήλωση ενάντια στο ΝΑΤΟ σε μια άλλη χώρα που δεν είναι μέσα σε αυτό και που θέλει πολύ να μπει. Και αυτό δεν το θέλει μόνο η άρχουσα τάξη αλλά σύσσωμος και ο λαός της.

Το μόνο πρόβλημα που είχε ο ΣΥΝ με αυτήν την διαδήλωση ήταν ότι δεν έπρεπε να γίνει πολύ αντιληπτή στην Ελλάδα γιατί εκεί ο ΣΥΝ δεν έχει πει ότι είναι διατεθειμένος να δεχτεί το όνομα Μακεδονία, αλλά έχει πει το αντίθετο. Γιατί αν δεν το πει αυτό από 14 % που παίρνει τώρα στις δημοσκοπήσει θα πάρει 5% και το χειρότερο θα χάσει το ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό ο ΣΥΝ, που είναι το κόμμα με τα 100 πρόσωπα, δεν έστειλε στην διαδήλωση αυτή τον επίσημο κομματικό του όγκο και το επίσημο κομματικό πανώ του, ούτε τους εθνικιστές του, αλλά έστειλε τις μετωπικές αντιεθνικιστικές του οργανώσεις.  Ο ΣΥΝ έχει μέσα του όλες τις τάσεις και όσες δεν χωράνε μέσα του τις έχει μαζέψει σε ένα άλλο κόμμα κουβά που το ονόμασε Σύριζα. Ο Σύριζα έχει μέσα του και του υποτίθεται πιο μεγάλους αντιεθνικιστές και τους χειρότερους εθνικιστές. Γενικά εκεί χωράνε οι πάντες αρκεί να μην τα βάζουν με τη Ρωσία που τώρα αρχίζει να παίζει πολύ μεγάλο και ανοιχτό ρόλο στην Ελλάδα στον ενεργειακό και στρατιωτικό τομέα.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι Μακεδόνες δεν πρέπει να αγοράσουν το εμπόρευμα του ΣΥΝ. Αν ο ΣΥΝ θέλει να πάρει θέση υπέρ του ονόματος Μακεδονία να βγει και να το πει αυτό επίσημα στην ελληνική τηλεόραση και να μην το λέει μεταμφιεσμένος στη μακεδονική τηλεόραση. Επίσης να μη λέει ότι οι εθνικιστές στην Ελλάδα και στη Δημ. της Μακεδονίας είναι υπέρ του ΝΑΤΟ γι αυτό πρέπει να είμαστε ενάντια στο ΝΑΤΟ για να τιμωρήσουμε τους έλληνες εθνικιστές. Στη Δημ. της Μακεδονίας οι εθνικιστές είναι πράγματι υπέρ του ΝΑΤΟ αλλά στην Ελλάδα είναι όλοι υπέρ της Ρωσίας και βρίζουν το ΝΑΤΟ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Απλά η άρχουσα τάξη γλείφει το ΝΑΤΟ ώσπου να δυναμώσουν οι ρώσικες θέσεις στην Ελλάδα. Επίσης το καθησυχάζουν για να μην αναγνωρίζει χώρες σαν τη Δημ. της Μακεδονίας.

Γενικά οι δημοκράτες και αντιιμπεραλιστές μακεδόνες δεν πρέπει να πιστέψουν τον ΣΥΝ και πρέπει να κάνουν το αντίθετο από αυτό που τους προτείνει.