ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ

Τελικά η Δύση, που εμφανίστηκε σαν σύμμαχος μιας μικρής απειλούμενης από τους νέους Χίτλερ χώρας όπως είναι η Γεωργία, αποδείχτηκε κατά πολύ κατώτερη των προσδοκιών της. Όχι μόνο άφησε ανενόχλητο τον επιθετιστή να αποσπάσει δύο κομμάτια του σώματός της (τη Ν. Οσετία και την Αμπχαζία), όχι μόνο την άφησε ακάλυπτη απέναντι στις κατηγορίες περί υποκίνησης του πολέμου, αλλά την κλώτσησε και με περιφρόνηση για να κυλήσει και να πέσει κατευθείαν στο στόμα του αδηφάγας νεοναζιστικής αρκούδας.
Έτσι λοιπόν, στις 26/11 και σε αντίθεση με όσες υποσχέσεις είχαν δοθεί στο Βουκουρέστι την άνοιξη, η αμερικανίδα υπουργός εξωτερικών δήλωσε ότι η χώρα της δε θα επέμενε άλλο να παραχωρηθεί σε Γεωργία και Ουκρανία καθεστώς υποψήφιων προς ένταξη στο ΝΑΤΟ χωρών. Λίγο αργότερα διεξήχθη η σύνοδος των υπουργών εξωτερικών της Συμμαχίας όπου το καθεστώς υποψηφιότητας αναβλήθηκε για το μακρινό μέλλον την ίδια στιγμή που αποφασιζόταν η σταδιακή επαναπροσέγγιση του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία.

Πρόκειται για επανάληψη της συμφωνίας του Μονάχου που παρέδωσε την Τσεχοσλοβακία στο Χίτλερ για να τη διαμελίσει και στη συνέχεια να την καταβροχθίσει ολόκληρη. Τηρώντας την παράδοση των προκατόχων τους οι δυτικοί μονοπωλιστές προτίμησαν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους στο Αφγανιστάν σε συνεργασία με τη ρωσική υπερδύναμη παρά να προσφέρουν βοήθεια σε μια χώρα που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση και ακρωτηριάστηκε και η οποία τη ζητά απεγνωσμένα. Οι νέοι χίτλερ θα πρέπει να χρωστούν πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη σ’ αυτά τα χοντρόπετσα παχύδερμα, στα οποία βέβαια επιφυλάσσουν την ίδια μοίρα με εκείνη των δεκάδων χιλιάδων νεκρών, εκτοπισμένων και βασανισμένων γεωργιανών απλών ανθρώπων.
Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι οι μη χιτλερικοί φιλελεύθεροι ιμπεριαλιστές δεν μπορούν να αντισταθούν στους χιτλερικούς πριν πάψουν να λειτουργούν κύρια σαν ιμπεριαλιστές. Αλλά αυτοί παύουν να λειτουργούν κύρια σαν τέτοιοι μόνο όταν απειλείται η κρατική ύπαρξη και η εθνική επιβίωση της ίδιας της ιμπεριαλιστικής μητρόπολης από τη χιτλερική χώρα. Μόνο τότε η ιμπεριαλιστική μητρόπολη γίνεται μια χώρα σαν τις άλλες, μόνο έτσι ενώνεται με τις πρώην καταπιεσμένες από την ίδια χώρες ή ακόμα και με τις σοσιαλιστικές χώρες σε ισότιμη βάση ενάντια στον κανιβαλικό ιμπεριαλισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα η ιμπεριαλιστική Δύση πουλάει τη Γεωργία και την Ουκρανία. Αυτήν την κτηνωδία θα την συνεχίσει μέχρις ότου όλη η Ευρώπη γίνει Γεωργία και Ουκρανία. Ως τότε αυτοί οι κολασμένοι της ενδιάμεσης Ζώνης ανάμεσα στη Ρωσία του Πούτιν και τη δυτική Ευρώπη θα είναι μόνοι τους και θα πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους ενάντια στον κύριο εχθρό των λαών της γης.