ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Αγαπητοί φίλοι,
Ανάμεσα στα μεγάλα καθήκοντα που μας βάζει η νέα χρονιά, μας βάζει επιτακτικά και το οικονομικό. Θα προσπαθήσουμε αρχίζοντας από αυτό εδώ το φύλλο ή το πολύ το επόμενο να στέλνουμε τη Νέα Ανατολή μέσω πρακτορείου σε βασικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το βήμα θα χρειαστεί αρκετά περισσότερα έξοδα για αγορά τυπογραφικού χαρτιού.
Όμως το πιο μεγάλο πρόβλημά μας θα είναι το κατέβασμα στις εκλογές του 2009. Τον Ιούνη θα έχουμε ευρωεκλογές και είναι πολύ πιθανό να έχουμε και βουλευτικές την άνοιξη ή ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. Εμείς στις εκλογές κατεβαίνουμε για ένα κυρίως λόγο, για να μιλήσουμε στο λαό σε μια κλίμακα που είναι αδύνατη σε άλλες περιόδους. Για να το πετύχουμε αυτό τα μέλη και οι στενοί μας φίλοι κάνουν μεγάλες θυσίες ενώ συμπληρώνουμε το ποσό με δάνεια που αναλαμβάνει η οργάνωση και που τη χρεώνουν για πολύ καιρό μετά τις εκλογές. Ήδη τώρα μπαίνουμε στη νέα εκλογική περίοδο έχοντας ένα συνολικό χρέος πάνω από 17000 Ευρώ από τις προηγούμενες εκλογές και θα χρειαστούμε άλλες 30000 Ευρώ το λιγότερο για μια μόνο νέα εκλογική μάχη (πχ μόνο βουλευτικές εκλογές). Καλούμε λοιπόν τους φίλους μας να συνεισφέρουν αποφασιστικά για να μειωθεί το χρέος των 17000 Ευρώ. Ήδη έχουμε ξεκινήσει μια καμπάνια για 10000 Ευρώ μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μετά το ξέσπασμα της κρίσης που θα βαθύνει κιόλας. Αλλά αν δεν μιλήσουμε στο λαό μέσα στην οικονομική κρίση που θα επιταχύνει και την πολιτική κρίση πότε θα μιλήσουμε;
Σας παρακαλούμε να στείλετε τις εισφορές σας είτε με επιταγή είτε με κατάθεση σε λογαριασμό (ακριβή στοιχεία αναγράφονται στη 2η σελίδα της εφημερίδας).
Παρακαλούμε τους
αναγνώστες μας
να στέλνουν
τα γράμματά τους στην
Τ. Θυρίδα 8371, Τ.Κ. 10010

Για τις οικονομικές σας ενισχύσεις χρησιμοποιή-
στε το λογαριασμό μας
στην Εθνική Τράπεζα:
160/764962-29
ή την Τ.Θ. 8371
Τ.Κ. 10010
στο όνομα Κ. Κούτελος