Το πεντάλεπτο της ΟΑΚΚΕ στις Ευρωεκλογές

Αγαπητοί φίλοι Γεια σας,

Στις 11 του Μάη συνεδρίασαν τα 5 κοινοβουλετικά κόμματα και αποφάσισαν ότι όλα τα άλλα κόμματα-με εξαίρεση τους οικολόγους πράσινους- μπορούν να μιλήσουν μόνο 5 λεπτά σε κάθε τηλεοπτικό κανάλι.
Αυτό το κάνουν σε κάθε προεκλογική εκστρατεία. Δηλαδή ενώ αυτά τα 5 κόμματα μιλάνε όλο το χρόνο, κάθε μέρα, σε κάθε κανάλι, σε όλα τα δελτία ειδήσεων και συμμετέχουν σε όλες τις τηλεοπτικές συζητήσεις, στα υπόλοιπα κόμματα επιτρέπουν να μιλάνε μόνο στις εκλογές και μόνο για 5 λεπτά. Αν προστεθούν τα 5 λεπτά για τις βουλευτικές εκλογές με τα 5 για τις ευρωεκλογές αυτό σημαίνει ότι κάθε μικρότερο κόμμα έχει κατά μέσο όρο στη διάθεση του 2 λεπτά το χρόνο για να διατυπώσει τις θέσεις του στο λαό.
Αυτά τα 5 κόμματα συμπεριφέρονται με δυο λόγια σαν φεουδάρχες του μεσαίωνα που έδιναν φαί στους δουλοπάροικους μόνο στα γλέντια που κάνανε όταν πάντρευαν τις κόρες τους. Δεν είναι παράξενο. Αυτά τα κόμματα είναι πράγματι νέο-φεουδαρχικοί στρατοί με την έννοια ότι αντί για τη γη μοιράζονται το αστικό κράτος. Και κράτος σήμερα δεν είναι μόνο η κυβέρνηση. Κράτος είναι και η ψηλή και μικρομεσαία κρατική γραφειοκρατία σε όλους τους τομείς, κράτος είναι και οι Δήμοι, κράτος είναι και οι βασικές συνδικαλιστικές παρατάξεις, κράτος είναι ιδιαίτερα η τηλεόραση. Με την τηλεόραση οι νέο-φεουδάρχες διαμορφώνουν κατά αποκλειστικότητα τις πολιτικές ιδέες του πληθυσμού, ιδέες στις οποίες στηρίζεται η εξουσία τους. Τελευταία για παράδειγμα οι επικεφαλής των 5 κομμάτων αποφάσισαν να δώσουν ένα κρατικό φέουδο και στους οικολόγους πράσινους επειδή αυτοί αποτελούν έναν εναλλακτικό στρατό του Συνασπισμού. Έτσι τους βγάλανε από το γκέτο των 5 λεπτών και τους κάλεσαν να συμμετέχουν ισότιμα στα τηλεοπτικά τους τραπέζια.
Όμως λέγοντας αυτά εξαντλήσαμε τα 2 από τα 5 λεφτά που είχαμε στη διάθεσή μας, δηλαδή φάγαμε περίπου 1 χρόνο από τον συνολικό που έχουμε στη διάθεσή μας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Αυτό το αποτολμήσαμε γιατί σε αυτές τις εκλογές πήραμε την απόφαση να κάνουμε κάτι άλλο από εκείνο που κάνουμε συνήθως: Συνήθως προσπαθούμε να εκθέσουμε μέσα στα 5 πολύτιμα λεφτά μας τις βασικές θέσεις μας. Αυτές οι θέσεις όμως είναι σε όλα αντίθετες με τις κοινές θέσεις των νεοφεουδαρχών με αποτέλεσμα να γίνονται δύσκολα κατανοητές σε 5 λεπτά. Τέτοια είναι πχ η θέση μας ότι η φασιστική Ρωσία του Πούτιν έχει διαδεχτεί τις ΗΠΑ σαν ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας και της Ευρώπης, ότι λόγω της κοινής τους αφοσίωσης στον ρώσικο φασισμό ενώνονται στον αντι-ευρωπαϊσμό τα ψευτοαριστερά κόμματα με τους φασίστες του ΛΑΟΣ και τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, ότι η κύρια αιτία της πτώσης του βιoτικού επιπέδου του λαού είναι η κατεδάφιση της βιομηχανίας, της έρευνας και της τεχνικής εκπαίδευσης, η διεφθαρμένη γραφειοκρατική ακρίδα και οι ανατολικοί κρατικοί ολιγάρχες Μπόμπολας, Κόκκαλης, Βγενόπουλος, Μυτιληναίος, Γερμανός, και τέλος ότι όλη αυτήν την καταστροφή την πραγματοποιούν τα ηγετικά επιτελεία και των 5 κομμάτων, και κυρίως εκείνα της κρατικής ψευτοαριστεράς.
Αυτή τη φορά λοιπόν κάναμε το εξής: Γυρίσαμε σε βίντεο όλη την προεκλογική μας ομιλία στον Πειραιά στις 28 του Μάη όπου επιχειρηματολογούμε πάνω στις παραπάνω θέσεις και τη βάλαμε στην ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ. Η διεύθυνση μας είναι www.oakke.gr.
Βέβαια το ίντερνετ δεν το χειρίζεται ακόμα η πλειοψηφία των πολιτών, όμως αυτό εκτελεί σήμερα σε αρκετό βαθμό χρέη τηλεόρασης των αποκλεισμένων καθώς τα 5 κρατικά κόμματα δεν μπορούν ακόμα να το ελέγξουν και να το φιμώσουν όπως κάνουν οι φίλοι τους κινέζοι φασίστες.
Σας καλούμε λοιπόν να μελετήσετε τις θέσεις μας και όσοι είστε επιφυλακτικοί ή αρνητικοί απέναντί τους να τις βάλετε ψύχραιμα στον έλεγχο της πράξης, δηλαδή να εξετάσετε αν οι αναλύσεις και οι προβλέψεις μας θα συμφωνήσουν ή όχι με τα γεγονότα που θα έρθουν. Καλούμε επίσης όσους μας έχουν παρακολουθήσει από παλιότερα και ξέρουν ότι οι αναλύσεις μας έχουν σήμερα εντελώς επαληθευτεί να μας ψηφίσουν, να μας στηρίξουν με κάθε τρόπο και να έρθουν δίπλα μας για να ενώσουμε όλοι μαζί το λαό, για να σταματήσουμε την αποσύνθεση και την καταστροφή των παραγωγικών, των μορφωτικών και των ηθικών δυνάμεων του τόπου και τελικά να εμποδίσουμε το φαιοκόκκινο φασισμό να οργανώσει την πραξικοπηματική έφοδό του για την εξουσία.

Σας Ευχαριστούμε.