Αποδείχτηκε ότι οι ναζήδες χτύπησαν το Ουράνιο Τόξο με διακομματική συμφωνία!

Αποδείχτηκε ότι η εισβολή των ναζιστών στη συγκέντρωση του Ουρ. Τόξου στις 2 του Ιούνη ήταν καθεστωτική απόφαση τρομοκρά-τησης του ίδιου και των φίλων του.
Αποδείχτηκε γιατί και τα 5 κόμματα την έπνιξαν στα ΜΜΕ και αρνήθηκαν να την καταδικάσουν όπως είχαμε διαπιστώσει από την αρχή αλλά κυρίως επειδή αυτή η κίνηση δεν ήταν μόνη της αλλά ακολουθήθηκε και συνδυάστηκε με άλλες διακομματικής φύσης.
Αυτές ήταν:
- Η απαγόρευση προβολής του προε-κλογικού του 5λεπτου από τα κανάλια γιατί τάχα ένα μέρος ειπώθηκε στα μακεδονικά και δε είχε… υπότιτλους!!!
- Η κατάσχεση των προεκλογικών επιστολών του Ουρ. Τόξου προς τα μέλη της μειονότητας από τα ΕΛΤΑ!!!
- Η Συμφωνία της Διακομματικής των 5 κομμάτων που την αποκάλυψε το ΛΑΟΣ με το Βελόπουλο στην τηλεόραση ότι κανένας εκπρόσωπος κόμματος δεν πρέπει να κάτσει σε εκπομπή δίπλα στο Ουρ. Τόξο!!!.
Μιλάμε για νέα φάση της πολιτικής βίας και καταπίεσης στην Ελλάδα, μιλάμε για διακομματικό φασισμό όπου η ψευτοαριστερά συνεννοείται με τους ανοιχτούς φασίστες για να εξαφανί-σουν ένα κόμμα που υποστήριξε κάθε δημοκρατικό αίτημα σε αυτή τη χώρα και που δεν άσκησε ποτέ καμιά βία σε κανέναν και δεν απείλησε με αυτήν και που έχει καταγγείλει όχι μόνο τον ελληνικό αλλά και το μακεδονικό εθνικισμό. Το αληθινό πρόβλημα αυτών των ρωσόδουλων φαιοκόκκινων φασιστών είναι ότι το Ουρ. Τόξο τους χαλάει τη διπλωματία στο μακεδονικό γιατί ακολουθεί μια αταλάντευτα φιλοευρωπαϊκή γραμμή.
Και εδώ όπως και στο ζήτημα της τουρκικής μειονότητας όπως και με τον κανιβαλικό αντισημιτισμό του το βρώμικο και προβοκατόρικο αυτό καθεστώς έχει σηκώσει μια πέτρα που τελικά θα πέσει στα πόδια του. Γιατί δεν θα μπορεί να χτυπάει τόσους πολλούς και ταυτόχρονα να κρύβει τις ίντριγκες και το φασισμό του για πολύ ακόμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.