ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΤΩ OI ΦΑΙΟΚOKΚΙΝΟI ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

Ο φασισμός έρχεται αθόρυβα, δηλαδή σε πρώτη φάση κρύβει τη βία του από το λαό:
1. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές οι ναζιστές μαχαιροβγάλτες της «Χρυσής Αυγής» επιτέθηκαν σε μια εκδήλωση του κόμματος Ουράνιο Τόξο στην αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο κέντρο της πρωτεύουσας. Είναι πρώτη φορά που σε ευρωπαϊκή χώρα 60 χρόνια μετά την ήττα του Χίτλερ ναζιστικά τάγματα εφόδου επιτίθενται σε συγκέντρωση πολιτικού κόμματος. Κι όμως αυτό το τρομακτικό σε σημασία γεγονός δεν καταδικάστηκε από κανένα πολιτικό κόμμα κοινοβουλευτικό ή εξωκοινοβουλευτικό (πλην της ΟΑΚΚΕ) και δεν αναφέρθηκε από τα ΜΜΕ. Δηλαδή η ναζιστική πρόκληση εγκρίθηκε από σύσσωμο το πολιτικό καθεστώς.
2. Το Εφετείο της Αθήνας αθώωσε τον ναζιστή Κ. Πλεύρη για το βιβλίο του «Οι Εβραίοι, Όλη η αλήθεια» στο οποίο αυτός δηλώνει ότι κάποτε θα «κυματίσουν ξανά οι σημαίες του ναζισμού» και καλεί σε ολοκλήρωση της εξόντωσης των Εβραίων. Το δικαστήριο νομιμοποίησε το ναζιστικό κάλεσμα για κανιβαλισμό και ποδοπάτησε τον αντιρατσιστικό νόμο 927/79. Κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν καταδίκασε την τερατώδη απόφαση και τα κανάλια έπνιξαν εντελώς τη δίκη στην οποία μια σειρά δικαστικοί οργίασαν σε αντισημιτισμό και φιλοναζισμό.
3. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Γεωργιάδης διαφήμιζε το ναζιστικό βιβλίο του Πλεύρη σαν «το αγαπημένο του»! Το δεξί χέρι του Καρατζαφέρη, Θάνος Πλεύρης, γιος του ναζιστή, ήταν συνήγορος του στη δίκη και διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν αναγνωρίζεται σε έναν άνθρωπο το «δημοκρατικό δικαίωμα να ζητάει την εξόντωση ενός λαού»! Στην ιστοσελίδα της η νεολαία του ΛΑΟΣ εκθειάζει το ναζιστικό βιβλίο. Ο ίδιος ο ανοιχτά αντισημίτης Καρατζαφέρης δήλωσε το 1998 ότι η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αναλάβει το υπουργείο της Νέας Γενιάς, ενώ το 2002 είχε περιλάβει 4 ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής στο νομαρχιακό ψηφοδέλτιό του.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί όλα σχεδόν τα κόμματα, ιδιαίτερα αυτά που εμφανίζονται σαν αριστερά, καλύπτουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και τους έχουν νόμιμους, μόνους αυτούς μέσα σε όλη την ΕΕ; Γιατί επιτρέπουν σε αυτούς τους εγκληματίες να ασκούν τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας στον Αγ. Παντελεήμονα και αλλού; Γιατί χαριεντίζονται με το ΛΑΟΣ και δεν ξεσκεπάζουν το φιλοναζισμό του οπότε του επιτρέπουν να δυναμώνει σαν δήθεν φύλακας της «πατρίδας και της τάξης»; Γιατί το διευκολύνουν να κυβερνήσει σε συμμαχία με τη ΝΔ λέγοντας, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, ότι ΝΔ και ΛΑΟΣ είναι το ίδιο πράγμα;
Συμπεριφέρονται έτσι γιατί στενές ηγετικές ομάδες υπό τους Καραμανλή και Παπανδρέου, ο ΣΥΝ και το ψευτοΚΚΕ καθώς και η εξωκοινοβουλευτική και η ψευτοαναρχική ουρά τους έχουν την ίδια ρωσόφιλη γραμμή με τα ανοιχτά και φανατικά ρωσόφιλα ΛΑΟΣ και Χρ. Αυγή. Είναι στη Ρωσία όπου ο αετός των Τσάρων, η σβάστικα και το σφυροδρέπανο είναι ενωμένα πίσω από το κρατικοφασιστικό μονοπώλιο, το οποίο σε συμμαχία με τη φασιστική Κίνα και το Ιράν επιδιώκει τη στρατιωτική κατοχή της ΕΕ.
Να γιατί και οι φαιοί και οι δήθεν «κόκκινοι» υποστήριξαν την εισβολή της Ρωσίας στη Γεωργία και το διαμελισμό της και να γιατί είναι ενωμένοι ενάντια στην ΕΕ. Έτσι εξηγείται γιατί όλοι κάλυψαν την ΧΑ όταν αυτή επιτέθηκε στο Ουράνιο Τόξο: Τιμωρούν το κόμμα αυτό επειδή επιμένει να αναζητά την υποστήριξη της ΕΕ στην πάλη του για να αναγνωριστούν τα δικαιώματά της μακεδονικής εθνικής μειονότητας, δικαιώματα που το παλιό πραγματικό ΚΚΕ με το αίμα του υπεράσπισε. Έτσι εξηγείται γιατί ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης ξεσπαθώνει εναντίον της ΕΕ για να μην αναγνωρίσει τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με οποιοδήποτε όνομα ώστε να μην ενταχθεί αυτή στην ΕΕ, αλλά δεν κατηγορεί ποτέ το αφεντικό του, τη Ρωσία που αναγνωρίζει τη χώρα αυτή με το όνομα της για να την απορροφήσει στο δικό της «ορθόδοξο τόξο».
Επειδή το ρώσικο στρατοκρατικό μονοπώλιο έχει σαν κύριο εχθρό του το δυτικό, εμπορευματικού-χρηματιστικού τύπου κεφάλαιο δίνει σε αυτό (όπως ακριβώς έκανε το ναζιστικό γερμανικό μονοπώλιο) τη μορφή του Εβραίου, που τώρα σα σιωνισμός κινεί τάχα όλο τον ιμπεριαλισμό. Να γιατί οι σοσιαλφασίστες ηγέτες των ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ, οι ψευτοαναρχικοί τραμπούκοι και οι σοσιαλφασίστες φονιάδες του ΕΑ και της Σέχτας έχουν όπως και οι Χρ. Αυγή-ΛΑΟΣ σαν κύριο εχθρό τους φιλελεύθερους αστούς και όχι όπως έκαναν πάντα οι αριστεροί, τους φασίστες. Να γιατί όντας αντισημίτες θεωρούν το σιωνισμό και το Ισραήλ διεθνή εχθρό των λαών και όχι απλά τον ένα πόλο μιας τοπικής σύγκρουσης, να γιατί υπεράσπισαν στην πράξη την αθώωση του Πλεύρη και να γιατί θέλουν τη νομιμότητα της Χρ. Αυγής. Έτσι εξηγείται γιατί κλείνουν τα εργοστάσια των δυτικόφιλων φιλελεύθερων αστών, εμποδίζουν τις επενδύσεις τους, ανέχονται ή και προωθούν τον εμπρησμό των μαγαζιών τους, αλλά σιωπούν όταν οι αρχηγοί των 5 κομμάτων προσφέρουν τη χώρα με χαριστικές συμβάσεις στους ανατολικούς φυτευτούς κρατικο-ολιγάρχες Μπόμπολα, Κόκκαλη, Βγενόπουλο, Μυτιληναίο και Γερμανό, και ονομάζουν γι αυτό το σκάνδαλο Ζήμενς-Ιντρακόμ σκάνδα-λο Ζήμενς.
Η στρατηγική ταύτιση φαιών και δήθεν «κόκκινων» συσκοτίζεται μόνο από τη φαινομενικά αντίθετη γραμμή που έχουν απέναντι στους μετανάστες. Στην πραγματικότητα οι θέσεις τους είναι εδώ συμπληρωματικές και αλληλοτροφοδοτούμενες στα πλαίσια ενός στημένου και συχνά βίαιου αλλά έξω από τις μάζες δίπολου φαιών -ψευτοαριστερών που συνθλίβει κάθε γνήσια δημοκρατική αντίσταση. Η θέση της Χρ. Αυγής-ΛΑΟΣ «έξω οι μετανάστες» σημαίνει πρακτικά να μην δοθούν ποτέ μόνιμη παραμονή και πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες στο όνομα της ρατσιστικής θεωρίας της εθνικής καθαρότητας της χώρας. (Το ΛΑΟΣ το «έξω οι μετανάστες» το διατυπώνει έμμεσα λέγοντας ότι κάθε μετανάστης πρέπει να φύγει όταν «τελειώσει η δουλειά του εδώ»). Αυτό σημαίνει να ζουν οι μετανάστες υπό τη μόνιμη απειλή του εκτοπισμού ώστε να μην μπορούν ποτέ να ενωθούν πολιτικά με τους έλληνες συναδέλφους τους οπότε ο ρατσισμός θα φουντώνει. Από την άλλη η πρακτική συνέπεια των «ανοιχτών συνόρων» είναι ότι διαρκώς νέα κύματα μαζικής μετανάστευσης θα διευκολύνουν τους αστούς δουλοκτήτες να ρίχνουν όλο και πιο κάτω τα μεροκάματα των εργατών, ντόπιων και μεταναστών. Κυρίως όμως, θα βοηθάνε τους εθνορατσιστές να υποδαυλίζουν το μίσος των ντόπιων εργατών ενάντια σε όλους τους μετανάστες και να τρομοκρατούν το λαό ότι τάχα η χώρα θα χάσει την εθνική της ταυτότητα.Έτσι δεν θα δίνονται ποτέ στους μετανάστες πολιτικά δικαιώματα. Με τα «ανοιχτά σύνορα» οι ψευτοδιεθνιστές τύπου ΣΥΝ-ψευτοαναρχισμού σπρώχνουν τις μάζες στους φαιούς φασίστες ενώ οι φαιοί φασίστες με τη ρατσιστική κτηνωδία τους δίνουν στους ψευτοαριστερούς τη δυνατότητα να εγκλωβίζουν την πραγματική αριστερά.
Για την πραγματική αριστερά τα σύνορα πέφτουν μόνο όταν ενώνονται εθελοντικά τα κράτη. Ως τότε σωστή πολιτική είναι αυτή που ενώνει την εργατική τάξη και το λαό και που σήμερα είναι: ίσο μεροκάματο για ίση δουλειά, μόνιμη παραμονή και πολιτικά δικαιώματα στους εγκατεστημένους μετανάστες, όχι στη μαζική παράνομη μετανάστευση με ταυτόχρονη πάλη ενάντια στην αστυνομική κτηνωδία και την κακομεταχείρισή των μεταναστών.

Από κεντρική πολιτική άποψη δημοκρατική άμυνα σημαίνει πρώτα απ όλα να τεθούν εκτός νόμου οι ναζήδες μαχαιροβγάλτες της ΧΑ, και μετά να αποκαλυφθεί το φασιστικό ΛΑΟΣ και να συγκροτηθεί η αντίσταση στο στημένο φαιοκόκκινο δίπολο.