Η σοσιαλφασιστική τρομοκρατία ενάντια στην αστική τάξη γίνεται πια νεοναζιστική βία ενάντια στο λαό

Μετά την αποτυχία της προβοκάτσιας του Δεκέμβρη οι σοσιαλφασιστικές τρομοκρατικές συμμορίες εξαπέλυσαν ένα μπαράζ επιθέσεων με στόχο τη δημιουργία ενός κλίματος τρόμου ικανού να εκβιάσει την κυβέρνηση να δεχτεί το αίτημα του ΣΥΝ για τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για την αστυνομία. Αυτό το αίτημα προβάλει και επαναφέρει διαρκώς ο ΣΥΝ ενώ το έχει υιοθετήσει σύσσωμη η αντιπολίτευση με πρώτο-πρώτο το ΛΑΟΣ. Το μπαράζ συνεχίζεται τους τελευταίους μήνες και κορυφώθηκε με τη δολοφονία του αστυνόμου Νεκτάριου Σάββα από τη «Σέχτα Επαναστατών».
Οι δολοφόνοι της Σέχτας δηλώνουν στην προκήρυξή τους το νέο τους στόχο που είναι «το κατακάθι των σύγχρονων νεοελλήνων, η παθητική σαπίλα των υπαλληλίσκων, των εμπόρων, των οικογενειαρχών νοικοκυραίων, των πρόθυμων δούλων που έχουν ως φιλοδοξία να μοιάσουν στους αφέντες τους», ενώ στρέφονται ενάντια στο «προλεταριάτο και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα» επειδή «δεν διαθέτουν καμία συνείδηση παρά μόνο την ακόρεστη επιθυμία για κοινωνική καταξίωση μέσω αξιωμάτων και εύκολου πλουτισμού πατώντας επί πτωμάτων».

Επιδιώκουν να επιβάλουν ένα ναζιστικού τύπου κράτος τρόμου

Θα σταθούμε εδώ ιδιαίτερα στην προκήρυξη αυτή, που είναι ανατριχιαστική και χαρακτηριστική για τη βία της νέας εποχής. Η Σέχτα αναφέρει ότι δεν θα επιτίθεται πια στους αστούς αλλά στα «πληρεξούσια άτομα» των θεσμικών φορέων και των κυρίαρχων μηχανισμών, όπως είναι ο οποιοσδήποτε αστυνομικός, ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος, ο οποιοσδήποτε υπάλληλος. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ανώνυμοι στη «μεγάλη λίστα στόχων» τους οποίους θα χτυπήσουν «χωρίς έλεος». Πρόκειται για ξεσκέπασμα του σοσιαλφασισμού αφού πρόκειται για την πρώτη διακήρυξη βίας ενάντια στο λαό και όχι πια στην αστική τάξη.
Αυτό το νόημα είχε και η τοποθέτηση από τον «Επαναστατικό Αγώνα» έξω από τα κεντρικά γραφεία της CITIBANK στην Κηφισιά μίας τεράστιας ποσότητας εκρηκτικών σε παγιδευμένο αυτοκίνητο, που θα μπορούσε να τινάξει όλο το τετράγωνο στον αέρα.
Στην προκήρυξη της η Σέχτα ανακηρύσσει σα νέο κεντρικό εχθρό τη «λούμπεν μικροαστική τάξης» που παίρνει τώρα τη θέση της «λούμπεν μεγαλοαστικής τάξη» την οποία χτυπούσαν η «17Ν» και ο «ΕΛΑ». Ονομάζουν έτσι όλους αυτούς που αποτελούν τον «πλειοψηφικό ρυθμιστή της κεντρικής πολιτικής και κοινωνικής ζωής», «την τεράστια δεξαμενή του εκλογικού σώματος που στην συντριπτική του πλειοψηφία μυξοκλαίγεται για τα οικονομικά σκάνδαλα και τα «αντιλαϊκά μέτρα», και «σέρνεται μοιρολατρικά στις κάλπες για να ρίξει εθελοντικά το πιστοποιητικό της υποτέλειας του με μορφή ψήφου».
Όπως κι αν τους ονομάζει η Σέχτα, οι άνθρωποι που περιγράφει, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων δεν είναι άλλοι από το λαό, που επιμένει να στηρίζει την ελάχιστη δημοκρατία που έχει μείνει σε αυτή τη χώρα, προτιμώντας να ψηφίζει τα δύο μεγάλα κόμματα παρόλο που τα σιχαίνεται, παρά το ΣΥΝ και το ψευτοΚΚΕ. Ειδικά μαύρισε σε αυτές τις ευρωεκλογές το Συνασπισμό, σαν πολιτικό προστάτη του καψίματος και της λεηλασίας της Αθήνας.
Αυτό τον «αδιόρθωτο» λαό θέλει να τιμωρήσει η Σέχτα επειδή αποδοκιμάζει τη φασιστική βία με «εξεγερσιακό» μανδύα, τη βία που χρησιμοποιεί ο σοσιαλφασισμός βαφτίζοντας την πάντα «κινηματική» για να προωθήσει τις θέσεις εξουσίας του στο κράτος μέσα από τα διάφορα «διακομματικά σχήματα», όπως είναι και η διακομματική για την αστυνομία. Είναι αυτός ο λαός που για χρόνια κρατάει το ψευτοΚΚΕ και τον ΣΥΝ σε μονοψήφια ποσοστά, μπαίνοντας εμπόδιο στα τρελά τους όνειρα για εξουσία και αυτόν τον βρίζει ιδιαίτερα το ψευτοΚΚΕ για την καθυστέρησή του. Ο λαός λοιπόν αυτός πρέπει να πάψει να ρυθμίζει έστω και με αυτόν τον ελάχιστο ρόλο που του προσφέρει η σύγχρονη αστική δημοκρατία, το ρόλο του ψηφοφόρου, την κοινωνικοπολιτική ζωή της χώρας. Η Σέχτα και οι κάθε λογής φασιστικές συμμορίες θέλουν τώρα να γίνουν αυτοί οι ρυθμιστές για λογαριασμό των καθεστωτικών προστατών τους που τους εξασφαλίζουν πολιτική κάλυψη και αστυνομική ασυλία, υποβάλλοντας το λαό σε ένα καθεστώς διαρκούς απειλής: «Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό. Όσο για τις συνέπειες, σ΄ αυτή την ξέφρενη πορεία του ένοπλου αγώνα γνωρίζουμε πως οι φυλακές είναι μπροστά μας. Μπορούμε ν΄ αποδεχτούμε το ενδεχόμενο της σύλληψης, ακόμα και της δολοφονίας μας (αφού δεν πρόκειται να παραδοθούμε έτσι απλά.), ως αποτέλεσμα της δράσης μας. Όμως θ΄ αναγκάσουμε πρώτα την Ελλάδα να ματώσει. Θα κάνουμε το κράτος ν΄ αποκλείσει τις επικίνδυνες περιοχές, οι μπάτσοι θα περιπολούν μέσα σε τεθωρακισμένα, στρατιώτες θα φυλάνε τις πλατείες, το ένδοξο σύμβολο του Ρarabellum 38 θα ξαναγυρίσει στις διαδηλώσεις ενώ αυτοί θα σπάνε πόρτες στα σπίτια για έρευνες εμείς θα τους σπάμε τα κεφάλια, οι αντάρτικες ομάδες θα οργανώσουν την νύχτα και ολόκληρος ο πληθυσμός των αστικών κέντρων θα συνηθίσει να ζει με τους μαύρους καπνούς στον αέρα απ΄ τις βόμβες και τους εμπρησμούς. Θέλουμε να θέσουμε σε ισχύ την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τον εμφύλιο επαναστατικό πόλεμο. Η ουδετερότητα στο εκτελεστικό απόσπασμα καργιόληδες. Τον λόγο τώρα έχουν τα όπλα και ο ανορθόδοξος επαναστατικός πόλεμος. Γιατί η εξουσία επιβάλλεται αλλά και καταργείται στην κάνη των όπλων».
Ταυτόχρονα, τρομοκρατούν και οποιουσδήποτε τολμήσουν να δώσουν πληροφορίες στις αρχές εναντίον τους, και επιτίθενται ενάντια σε βασική μάρτυρα κατηγορίας του ΕΛΑ που φύλαγε ο δολοφονημένος αστυνομικός: «Ξέρουμε τα ονόματά σας και τα κουδούνια σας, ξέρουμε πού δουλεύετε, ξέρουμε τα αυτοκίνητά σας… Ας το βάλουν λοιπόν καλά στο μυαλό τους οι ρουφιάνοι κάθε είδους, πως μπορεί να κοιμούνται με κλειδωμένες πόρτες αλλά μπορεί να ξυπνήσουν με τρίτο μάτι στο κεφάλι. Τα μεγάλα στόματα κοστίζουν ζωές. Οι αυτόπτες μάρτυρες που δίνουν στοιχεία στην αστυνομία θα αντιμετωπίζονται ως μπάτσοι. Τα θυμάστε τα ντόνατς που είχαμε αναφέρει... συνεχίζουμε να έχουμε ίδια άποψη. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ρουφιάνοι γίνονται στόχος».
Σα γνήσιοι σοσιαλφασίστες δηλώνουν το αλάθητο σήμα κάθε ναζί: τον αντισημιτισμό τους, όπως και όλοι οι προηγούμενοι και σύγχρονοί τους. Έτσι, αναγνωρίζουν ότι σήμερα την εξουσία δεν την ασκούν ούτε οι τάξεις, ούτε οι κυβερνήσεις αλλά ένα ενιαίο σατανικό κεφάλαιο, και συμφωνούν σε αυτό με τον «Αδόλφο Καρατζαφέρη»!!! Αναφέρουν συγκεκριμένα «τα πολιτικά κόμματα ως κοινωνικοί φορείς είναι ξεπερασμένα. Είναι απλώς οι επιστάτες της πολυκατοικίας, όπως λέει ο Αδόλφος Καρατζαφέρης, ενός κόσμου που τον κυβερνούν οι διαφημίσεις και τα οικονομικά συμφέροντα». Αδόλφος μεν, καλά τα λέει δε… Σύμμαχοι τους είναι μεταξύ άλλων «οι αραβικές ένοπλες κομμουνιστικές οργανώσεις που τα σιωνιστικά μίντια τις παρουσιάζουν ως ισλαμικές φονταμενταλιστικές διαστρεβλώνοντας τα λόγια τους (την στιγμή που αυτοί μιλούν για «λαϊκή δικαιοσύνη» τα μίντια μεταφράζουν «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»)». Με τα λόγια τους δεν ασχολούνται τόσο τα «σιωνιστικά μίντια» όσο με τα έργα τους που είναι η γενοκτονικού τύπου εξόντωση άμαχου πληθυσμού. Με αυτό το έργο συμφωνεί απολύτως η Σέχτα αφού αναγνωρίζει αυτές τις οργανώσεις σαν «ανοιχτά μέτωπα του ανορθόδοξου ένοπλου αγώνα». Να ένας άλλος κεντρικός εχθρός, που δεν είναι άλλος από τον αιώνιο εχθρό των πάσης φύσεως ναζιστών, τους Εβραίους. Αν βγάλει άλλωστε κανείς τη σάλτσα του «ανορθόδοξου ένοπλου αγώνα» κι εδώ έχουμε πλήρη πολιτική συμφωνία με τον υμνητή της Χαμάς και της Χεζμπολάχ Καρατζαφέρη. Ασφαλώς δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στον «παγκόσμιο χωροφύλακα» των ΗΠΑ.
Στο ίδιο πνεύμα κινούνται οι ομοϊδεάτες τους ονόματι «Συμμορίες συνείδησης – εξτρεμιστές Περάματος» που στις 3/3/2009 έκαψαν βαγόνια του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά αφού έβγαλαν έξω τους επιβάτες. Κι αυτοί μισούν το λαό και κηρύσσουν πόλεμο ενάντια στους εργαζόμενους που ασχολούνται με τη δουλειά τους, αντί να ασχολούνται με την «καταστροφή» του συστήματος: «Ξεπαστρέψαμε λοιπόν δυο συρμούς του ΗΣΑΠ, δημιουργώντας αναστάτωση. Δεν είχαμε κανέναν ενδοιασμό να σαμποτάρουμε την διαδρομή όσων συμφιλιώνονται με την αποστειρωμένη μετακίνηση από και προς τις δουλειές τους, από και προς τα σπίτια τους, από και προς την διασκέδασή τους. Ίσως έτσι χαθεί το ψαρίσιο βλέμμα της απάθειας και της αδιαφορίας από τα πρόσωπά τους και αντικατασταθεί με ενεργητικά και ανήσυχα βλέμματα. Όσα εργοτάξια κι αν στήσουν, η ασφάλεια στις μεταφορές πλέον θα είναι αμφίβολη. Η ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων σαν μεταφερόμενα εμπορεύματα, θα μετατατραπεί σε ελεύθερη διακίνηση ανασφάλειας στα κέντρα διοίκησης εντολών στην μητρόπολη».

Την ίδια διακήρυξη κάνει και μία τρίτη ομάδα που επιτέθηκε σε λεωφορεία της ΕΘΕΛ στις 27/6, ονόματι «Πύρινες Σκιές» που προβάλλει καθαρά τη λούμπεν φασιστική ιδεολογία της. Αποδεικνύεται ότι οι τύποι αυτοί τη μόνη επαφή που έχουν με το λαό είναι στα λεωφορεία μιας και ομολογούν ότι δεν δουλεύουν : «Κουρασμένα πρόσωπα και άδεια βλέμματα αποδοχής, απαρτίζουν την πλειοψηφία του επιβατικού κοινού τα πρωινά, περιμένοντας μοιρολατρικά το λεωφορείο για τη δουλειά. Άνθρωποι στριμωγμένοι σαν σαρδέλες υπομένουν το ρούφηγμα της ζωτικότητας τους με αντάλλαγμα έναν πενιχρό μισθό επιβίωσης, αδυνατώντας να σκεφτούν μια ζωή δίχως μισθωτή σκλαβιά. Εμείς από την πλευρά μας επιτεθόμαστε στην εργασία προτάσσοντας την άρνηση και την καταστροφή της… Αυτή μας την επίθεση δεν την κάνουμε σαν κάποια προσπάθεια για την μείωση των εισιτηρίων ή την μεγαλύτερη συχνότητα δρομολογίων. Αδιαφορούμε για αυτά. Δεν θέλουμε με τις πράξεις μας να καλοπιάσουμε την κοινωνία και δεν πιστεύουμε στην ανόητη γενίκευση πως η κοινωνία είναι ένα θυματοποιημένο σώμα ,έρμαιο στα δεσμά της κρατικής μηχανής. Πιστεύουμε στην ατομική ευθύνη του καθενός για τις επιλογές του. Προφανώς οι κρατικοί μηχανισμοί είναι κομμάτια της κοινωνίας όπως και το πλειοψηφικό ρεύμα της που επιλέγει την υποταγή και πιστεύει στην απαραίτητη ύπαρξη κράτους και ιεραρχίας. Αλλά για να μην πέσουμε και εμείς θύματα γενικεύσεων πιστεύουμε ότι πάντα μέσα στην κοινωνία θα υπάρχουν οργισμένες μειοψηφίες που θα την αρνούνται και θα μηχανορραφούν για την καταστροφή της. Δεν είμαστε εδώ για να προβάλουμε το φαντασιόπληκτο πρόταγμα ενός ειρηνικού κόσμου, άλλωστε πιστεύουμε ότι η βία είναι συστατικό του ανθρώπινου αίματος. Βρισκόμαστε εδώ για να τα παίξουμε όλα για όλα σε έναν πόλεμο δίχως τέλος».

Βία στην υπηρεσία του καθεστώτος

Η ναζιστικού τύπου βία που στρέφεται άμεσα ενάντια στο λαό μπαίνει στην υπηρεσία του πολιτικού καθεστώτος το οποίο οι τραμπούκοι-δολοφόνοι αθωώνουν στις προκηρύξεις τους, ενώ μοιράζονται την ίδια πολιτική πλατφόρμα με το σοσιαλφασιστικό μέτωπο των Κ. Καραμανλή - Γ. Παπανδρέου - ΣΥΝ - ψευτοΚΚΕ και ΛΑΟΣ: οι στόχοι τους είναι πάντα δυτικές τράπεζες και επιχειρήσεις, ποτέ δεν στρέφονται ενάντια στους ανατολικούς φασισμούς και στους κρατικοδίαιτους ανατολικούς ολιγάρχες, δεν ενοχλούνται ποτέ από τις συμφωνίες με τον Πούτιν και τη νέα στρατηγική συμμαχία με το Κρεμλίνο, έχουν στο επίκεντρο τους τον αντισημιτισμό, θέλουν τη διάλυση και την καταστροφή των παραγωγικών μέσων που συνδέονται με την ανάπτυξη και όχι με τη ληστρική κρατική ολιγαρχία, και μισούν τους εργάτες, ιδιαίτερα σαν ψηφοφόρους του «δικομματισμού».
Ένας από τους κεντρικούς στόχους του χτυπήματος ήταν η τρομοκράτηση μίας μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του ΕΛΑ αφού αυτή φύλαγε ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε και που υπηρετούσε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Η δίκη του ΕΛΑ που έχει θαφτεί από τα ΜΜΕ και κρύβεται από το καθεστώς, γινόταν στο Εφετείο την ίδια περίοδο. Ωστόσο κανείς δεν ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορούμενων για τρομοκρατικές επιθέσεις και κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτή τη δίκη.
Ας δούμε πως αντέδρασαν τα κόμματα στην επίθεση της Σέχτας. Σε ότι αφορά το ψευτοΚΚΕ, κάλεσε το λαό «να προβληματιστεί για το ποιοι ωφελούνται από αυτές τις ενέργειες και ποιοι τις αξιοποιούν για να δικαιολογήσουν την εφαρμογή των προαποφασισμένων στην Ε.Ε και σε άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα τρομοκρατικών νόμων και την ισχυροποίηση των κατασταλτικών μηχανισμών, που στρέφονται κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και του εργατικού και λαϊκού κινήματος… «η λαϊκή επαγρύπνηση και η κλιμάκωση της πάλης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και των πολύμορφων μηχανισμών που την υπηρετούν είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε είδους και μορφή προβοκάτσιας και αντιλαϊκών σχεδιασμών». Δηλαδή κάλεσε το λαό να στραφεί ακριβώς ενάντια σε αυτούς που υποδεικνύουν ή έχουν χτυπήσει σα στόχους οι τρομοκράτες.
Το ΠΑΣΟΚ με τη σειρά του κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία της αντιτρομοκρατικής (!), για να ανοίξει το δρόμο στον ΣΥΝ να επαναφέρει για μία ακόμη φορά το αίτημα της διακομματικής:
«Για «διαλυμένη αντιτρομοκρατική υπηρεσία» και «αδρανούσα κυβέρνηση» έκανε λόγο ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει φιλότιμο, έστω σε μικρή δόση, σε κάποιους από αυτούς που κυβερνούν για να αναλάβουν κάποτε την ευθύνη για την αποτυχία τους;».
«Ζητείται φιλότιμο. Ελπίς δεν υπάρχει. Σκέπτεται να αποσυρθεί κανείς από τους μεγαλόπρεπους κυβερνήτες μας, στο όνομα μιας απεγνωσμένα αναζητούμενης ηθικής της ευθύνης; Περιμένουμε απάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά».
Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι: «ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων δήλωσε πως ο άτυχος συνάδελφός του «αφέθηκε σαν πρόβατο σε σφαγή», καθώς είχε αφεθεί μόνος του να προστατεύει τη μάρτυρα και προσθέτει πως η πρότασή του για τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής της Βουλής η οποία θα εξετάσει την αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, ήρθε με τραγικό τρόπο στην επικαιρότητα».
Από κοντά και το φιλοναζιστικό ΛΑΟΣ δίνει χέρι βοηθείας στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να το χώσει και αυτό στη διακομματική για την αστυνομία, ασκώντας τη δική του κριτική στον τρόπο που λειτουργεί η αστυνομία: «Είναι προφανές ότι οι άνδρες της Αστυνομίας αποτελούν για την κυβέρνηση αναλώσιμο προϊόν. Την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας απ΄ τη ΝΔ έχουμε περισσότερες και συχνότερες δολοφονίες αστυνομικών από κάθε άλλη περίοδο. Η επιδεικνυόμενη ανοχή συνιστά συνέργεια και ηθική αυτουργία».
Για άλλη μια φορά δηλαδή όλοι έδωσαν πολιτική κάλυψη στους δολοφόνους.
Σε προηγούμενο φύλλο είχαμε γράψει ότι: «Ο γενικός ρόλος που έχει αναθέσει το ανατολικό μπλοκ στα τάγματα εφόδου είναι να αποδείξουν στην υπόλοιπη αστική τάξη ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία τους αν δεν συγκροτήσει πολιτικά σχήματα διακομματικής συναίνεσης, δηλαδή συγκυβέρνησης της όποιας νόμιμης κυβέρνησης με τα 3 μικρά φαιοκόκκινα ρωσόδουλα κόμματα, που σημαίνει κυβέρνησης υποταγής αυτά. Ο ειδικός αλλά και πιο άμεσος και πιο κεντρικός στόχος που έχει αναθέσει στα τάγματα εφόδου το ανατολικό μπλοκ είναι να αποδείξουν ότι δεν είναι δυνατό να τους αντιμετωπίσει οποιαδήποτε θεσμικά διοικούμενη αστυνομία, αλλά μόνο μια αστυνομία που θα την ελέγχουν τα 3 μικρά κόμματα».
Όσο το καθεστώς δεν μπορεί να πετύχει αυτούς τους δύο στόχους, τόσο θα κλιμακώνεται η νεοναζιστική τρομοκρατική βία. Οι δημοκράτες και οι άνθρωποι του λαού πρέπει να καταδικάσουν αυτή τη βία και να καταγγείλουν τους πολιτικούς προστάτες της.