Η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ

Το τελευταίο διάστημα η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται σε εργατικούς χώρους και συνδικάτα προσπαθώντας να επιδείξει ένα φιλεργατικό και φιλοαναπτυξιακό προφίλ. Μάλιστα, έχει στήσει και μία συνδικαλιστική «παράταξη» που φέρει τον τίτλο «Ένωση Νέων Εργαζομένων» (Ε.Ν.ΕΡΓΑ) και κάνει πως ανησυχεί για το κλείσιμο των εργοστασίων, την υποτέλεια της χώρας και τη χειροτέρευση του βιοτικού επιπέδου της εργατικής τάξης.

Όμως στην πραγματικότητα, και εδώ οι ναζί δεν κάνουν άλλο από το να αποκαλύπτουν την πραγματική φύση της ιδεολογίας τους, που έγκειται στη ρατσιστική βία, τον κυνισμό και το πιο χυδαίο ψέμα, αλλά και την πραγματική σαμποταριστική φιλορώσικη φύση της πολιτικής τους.
Αν ανατρέξει κανείς στην ιστοσελίδα της Ε.Ν.ΕΡΓΑ θα βρει ένα σύνδεσμο που οδηγεί στη σελίδα της «Πράσινης Πτέρυγας», ενός άλλου δικού τους ναζιστικού σχηματισμού που προβάλει ως σύνθημα το λεγόμενο «φυλετικό ανθρωπισμό και την οικολογική συνείδηση». Αυτά τα αποβράσματα, οι αρνητές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ανθρώπινης ζωής, ταυτίζονται με το οικοφασιστικό κίνημα των ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ και την δήθεν ανθρωπιστική υποκρισία του. Έτσι εκφράζουν την οδύνη τους για το χαμό ενός μικρού λύκου σε εθνική οδό κοντά στο Αμύνταιο και διατυπώνουν τις νεο-μεσαιωνικές κνιτοφασιστικές ανησυχίες τους για την «αύξηση των τροχοφόρων οχημάτων, τη συνεχή διάνοιξη δρόμων καθώς και την πλημμελή ή ανύπαρκτη περίφραξη στις οδούς». Πιο κάτω διαμαρτύρονται για την παραχώρηση του κτήματος Θων του δήμου Αθηναίων σε επιχειρηματίες για την ανέγερση σύγχρονου κτιρίου, ανησυχούν για την αλλαγή του κλίματος, και εκθειάζουν μέτρα που εφαρμόζονται στο εξωτερικό και που μπορεί να λειτουργούν άψογα στη Στοκχόλμη, αλλά η συγκεκριμένη εφαρμογή τους από το ελληνικό καθεστώς θα είχε καταστροφικές συνέπειες, όπως π.χ. η επιβολή διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της πόλης.
Παλιότερες αναρτήσεις τους κρύβουν ακόμα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της απόλυτης ταύτισής τους με τους σαμποταριστές του ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ και στην πολιτική και στη δήθεν αντικαπιταλιστική ιδεολογία: Μπορεί κανείς να ανακαλύψει εκεί την αντίθεσή τους στη χρήση του λιθάνθρακα, άρα και στην ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας από το ρώσικο φυσικό αέριο, καθώς και την καμπάνια που έκαναν το Σεπτέμβρη του ’07 ενάντια στον ατμοηλεκτρικό σταθμό Αγ. Δημητρίου της ΔΕΗ στην Κοζάνη, ζητώντας μεταξύ άλλων από την εταιρεία να «επιστρέφει στην επιβαρυμένη τοπική κοινωνία, με υπευθυνότητα, τα υπερκέρδη που λυμαίνονται τα παράσιτα όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει», ζητώντας με άλλα λόγια να δοθεί χοντρή μίζα σε μερικούς τοπικούς πληθυσμούς για να ανέβει περισσότερο το κόστος της κιλοβατώρας. Οι ξενόδουλοι αυτοί, πολιτικοί απόγονοι των δοσιλόγων φιλοναζί της κατοχής, κάνουν επίσης πως ενδιαφέρονται για τη μόλυνση στον Ασωπό όχι μόνο παραβλέποντας τις ευθύνες του κράτους, που έχει στριμώξει τόσα εργοστάσια σε μια τόσο μικρή ζώνη και τα κλείνει ένα-ένα απαγορεύοντάς τους μάλιστα την εφαρμογή του βιολογικού καθαρισμού, αλλά κάνοντας κριτική σε αυτό το κράτος, όπως και τα ΣΥΝ-ψευτοΚΚΕ για τα «πρόστιμα-ψίχουλα» που επιβάλλει στις επιχειρήσεις της περιοχής. Τη στιγμή που το αντιαναπτυξιακό άρθρο 24 εμποδίζει τη βιομηχανική και τουριστική χρήση της γης, αυτοί πάλι μαζί με τον ΣΥΝ και την Μπιρμπίλη διαπιστώνουν ότι: «Σε ολόκληρη λοιπόν την Ελληνική επικράτεια παρατηρούμε πως εκεί που φύτρωναν κάποτε δέντρα τα οποία καήκανε σήμερα φυτρώνουν τσιμέντα, χλιδή και επιχειρήσεις των οποίων οι εκτάσεις “νόμιμα” έχουν αποχαρακτηριστεί δασικές».
Αντιτίθενται στη δημιουργία βιομηχανικής και επιχειρηματικής περιοχής στην εθνική οδό, στην αδειοδότηση βιομηχανικών επιχειρήσεων από το δήμο Μεγάρων στο Βουρκάρι, στην οποιαδήποτε δόμηση στο Δέλτα του Νέστου. Επιχαίρουν για την επιβολή προστίμων σε 20 επιχειρήσεις στην Κορώνεια χωρίς να ζητούν μία άλλη λύση που θα διασφαλίζει και το περιβάλλον του βιότοπου και το μέλλον αυτών των μονάδων. Εκφράζουν όπως όλοι οι ψευτοαριστεροί οικοφασίστες την ανησυχία τους για τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς αγωνιώντας μάλιστα υποκριτικά για το «πόσα ζώα θα υποφέρουν προκειμένου να φτάσουν στο στόχο που θέλουν»! Ναι, οι ναζήδες, αυτοί που μαχαιρώνουν και σακατεύουν ανθρώπους στα καλά καθούμενα αγωνιούν για τα ζώα! Ακριβώς ίδια ήταν και η «ζωόφιλη», στην πραγματικότητα «ζωόφιλη» από μισανθρωπισμό στάση του πατέρα τους, του αρχισφαγέα Χίτλερ. Ενοείται ότι σαν γνήσιοι νεομεσαιωνιστές σοσιαλφασιστικού τύπου προτρέπουν τον κόσμο να μην καταναλώνει, και φυσικά ταυτίζονται στην αντιαναπτυξιακή γραμμή με τους οικολόγους του ΣΥΝ λέγοντας ότι: «Η προστασία της φύσης δεν μπορεί να οριστεί μέσα από οικονομικούς προσδιορισμούς. Η διάσωση των αρχών της ζωής έχει μεγαλύτερη αξία από τα κέρδη της κάθε επιχείρησης πλουτοπαραγωγικής μονάδας» (μια άλλη διατύπωση για το γνωστό γλυκερό σύνθημα του σοσιαλφασισμού «ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη» που εννοεί σαν «άνθρωπο» τον φασίστα που θέλει να μετατρέψει το καπιταλιστικό κέρδος σε κρατικομονοπωλιακή πολεμική λεία). Το για ποιο είδους ανθρώπου πρόκειται, ο ρατσιστής δεν το κρύβει όταν λέει παρακάτω: «Η συνειδητή και πραγματική σύνδεση του ανθρώπου με τον τόπο του, η σύνδεση μεταξύ Γης και Αίματος, μπορεί να δώσει και πάλι ελπίδες για τη διάσωση του φυσικού πλούτου»... «ο μεγαλύτερος φυσικός πλούτος είναι η φυλή μας»! «Η προοδευτική απώλεια των προγονικών βιολογικών μας χαρακτηριστικών (κατά συνέπεια και ψυχικών-πνευματικών) είναι οικολογική δολοφονία του είδους μας».
Αν αυτά δεν ήταν τα επικίνδυνα δολοφονικά τσιράκια ενός επελαύνοντα νεοχιτλερικού πολεμικού άξονα θα μας σκότωναν απ’ το πολύ γέλιο.