ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ  ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ  ΤΗ ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

 

Στις 25 Μάρτη η παρέλαση μίας ομάδας βατραχανθρώπων του λιμενικού μετατράπηκε σε πορεία ρατσιστικού δολοφονικού μίσους μέρα μεσημέρι στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και μπροστά σε ένα μεγάλο ακροατήριο από λαό που παρακολουθούσε την παρέλαση ή βρισκόταν στο δρόμο. Η συγκεκριμένη ομάδα τριάντα πέντε περίπου ατόμων με επικεφαλής της έναν αξιωματικό μόλις πέρασε την εξέδρα των επισήμων στο Σύνταγμα, διασχίζοντας την Πανεπιστημίου και περνώντας μπροστά από τα Προπύλαια, άρχισε να φωνάζει  τα ρατσιστικά συνθήματα Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ, Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς, Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Ελευθεροτυπία που ανάρτησε και το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα της, ενώ λίγο αργότερα ανάρτησε και ένα δεύτερο βίντεο το μπλογκ troktiko.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία γραμμή στα συνθήματα έδιναν άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών.

Εκατοντάδες Αλβανοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα διαμαρτυρόμενοι για τα ρατσιστικά συνθήματα ενώ αντιδράσεις υπήρξαν σε επίσημο επίπεδο και από τις δύο γειτονικές χώρες των οποίων οι πολίτες στοχοποιούνται από σώμα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων! Το θέμα παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από το ότι μέρος της εκπαίδευσης των βατραχανθρώπων του Λιμενικού γίνεται στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, γι αυτό και στο βίντεο φωνάζουν ανάμεσα στα συνθήματα ΟΥΚ, ΟΥΚ. 

Όσο προκλητικό και τεράστιο είναι το ίδιο το γεγονός, άλλο τόσο προκλητική είναι η εγκληματική ανοχή απέναντι σε αυτό το φαινόμενο και το θάψιμο αυτού του τρομακτικού σκανδάλου από τον επίσημο πολιτικό κόσμο και από τα ΜΜΕ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες βγήκε αυτό το τέρας στο φως της μέρας στο κέντρο της Αθήνας. Γνωρίζουμε όμως ότι από τη στιγμή που βγήκε στο φως έπρεπε να σημάνει συναγερμός από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο για το ότι οι δρόμοι της Αθήνας του 2010 μετατράπηκαν σε πασαρέλα ρατσιστικού μίσους που δεν θα αποτολμούσε ούτε και ο εγκληματικός στρατός του Γ΄ Ράϊχ.  Έπρεπε να απαιτηθούν και να γίνουν αποτάξεις και ποινικές διώξεις με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο όχι μόνο στον επικεφαλής της ομάδας της παρέλασης αλλά και στο διοικητή του στρατοπέδου της εκπαίδευσης των συγκεκριμένων χιτλερικών καθαρμάτων που επέτρεψαν και πρόβαλαν τη συγκεκριμένη συνθηματολογία. Όσοι φώναξαν αυτά τα συνθήματα έπρεπε άμεσα και όλοι να τεθούν σε διαθεσιμότητα. Πάνω απ όλα έπρεπε όλα τα κόμματα και όλοι οι πολιτειακοί παράγοντες να κάνουν κεντρικό ζήτημα στην πολιτική ζωή το γεγονός αυτό δηλαδή το ότι σε επίλεκτες μονάδες των ένοπλων δυνάμεων εκπαιδεύονται νέοι άνθρωποι για να γίνουν ρατσιστές δολοφόνοι. Αυτό έπρεπε να είναι το κεντρικό θέμα των ΜΜΕ. Μέσα σε αυτήν την πολιτική ατμόσφαιρα έπρεπε να διερευνηθούν διεξοδικά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό, και να γίνει κάλεσμα να καταγγελθούν αντίστοιχα φαινόμενα σε στρατιωτικές μονάδες σε όλη την επικράτεια.

Στην Ελλάδα όμως του 2010 υπήρξε πολύ μεγάλη τρυφερότητα και κατανόηση τόσο για τη συγκεκριμένη προπαγάνδα όσο και για τους εμπνευστές της. Είναι φoβερό ότι η παρέλαση του ναζιστικού στρατιωτικού αποσπάσματος είχε την κάλυψη γενικά όλου του επίσημου πολιτικού καθεστώτος από την ώρα που αυτό σύσσωμο υποβίβασε την πελώρια πολιτική σημασία του γεγονότος.

Καταρχήν οι βατραχάνθρωποι πήραν το μπράβο του Καρατζαφέρη ο οποίος δήλωσε ότι τα συνθήματα αυτά μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη σημαία του Έθνους!!!

Μία τέτοια δημόσια δήλωση αρκούσε από μόνη της για τη γενικευμένη καταγγελία του ΛΑΟΣ σαν κόμματος του ρατσισμού και της βίας. Κι όμως κανένα από τα υπόλοιπα 4 κοινοβουλευτικά κόμματα δεν ενοχλήθηκε γι αυτή τη στάση του ΛΑΟΣ.

Μετά ο εκπρόσωπος της ΝΔ καταδίκασε χλιαρά σα ρατσιστικά τα συνθήματα αλλά χαρακτήρισε το περιστατικό μεμονωμένο. Το ψευτοΚΚΕ με τη γνωστή φασιστική νεοτροτσκιστική του γλώσσα που προβοκατόρικα ταυτίζει το φασισμό με την αστική δημοκρατία, κατήγγειλε την πλουτοκρατία και το ΝΑΤΟ! Ο υποτιθέμενος αντιρατσιστικός ΣΥΝ υπέβαλε ερώτηση στη Βουλή που υπογράφουν τρεις βουλευτές του. Στο κείμενο της ερώτησης οι βουλευτές χαρακτηρίζουν τα ρατσιστικά συνθήματα εξαιρετικά επικίνδυνο φαινόμενο και ρωτάνε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βενιζέλο, καταρχήν αν επιβεβαιώνει το καταγγελλόμενο γεγονός και στη συνέχεια τι μέτρα προτίθεται να πάρει εφόσον η απάντηση είναι θετική!!! Όμως μέχρι τώρα ο ΣΥΝ, δηλαδή για τρεις ολόκληρες μέρες μετά το γεγονός, δεν πρόβαλε το ζήτημα στην κεντρική πολιτική ατζέντα βάζοντας το στην τηλεόραση με τον αρχηγό του και μάλιστα πρώτο στις ανακοινώσεις του.

Ο αρμόδιος για το λιμενικό σώμα υπουργός Χρυσοχοΐδης μίλησε για ρατσιστικά συνθήματα αλλά χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό ανεγκέφαλοι για τους δράστες, δηλαδή έναν χαρακτηρισμό που ελαφρύνει σαφώς τα κτήνη που είναι υπεύθυνα αυτής της υπόθεσης. Στη συνέχεια δήλωσε ότι όσοι έχουν την ευθύνη δεν έχουν θέση στο λιμενικό σώμα, όμως οι μόνες άμεσες ενέργειες του ήταν να θέσει τον επικεφαλής αξιωματικό στην παρέλαση σε διαθεσιμότητα και να διαταχθεί ΕΔΕ. Στο μεταξύ ο συναρμόδιος υπουργός Εθνικής Άμυνας σιωπά προφανώς με το επιχείρημα ότι η μονάδα που φώναξε τα συνθήματα ανήκε στο λιμενικό. Όμως η παρέλαση ήταν του στρατού και αυτός έχει την πλήρη ευθύνη για ότι ακουστεί σε αυτήν!!!

Η ελεεινότερη και πιο χαρακτηριστική θέση, μετά από αυτή του ΛΑΟΣ, ήταν αυτή του πρόεδρου της δημοκρατίας Παπούλια που μπροστά του είχε παρελάσει το απόσπασμα των κτηνών λίγο πριν αρχίσουν τα συνθήματα. Λοιπόν για αυτά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μόνο να πει ότι δεν είναι γνήσιος πατριωτισμός!  

Το θέμα έφυγε γρήγορα από την επικαιρότητα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Αν επανέλθει και παραμείνει θα είναι από τις διαμαρτυρίες των κρατών της Αλβανίας και της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Με τον ίδιο τρόπο έχει γρήγορα ξεχαστεί το ρατσιστικό πογκρόμ της 4/9/2004 κατά των Αλβανών, του οποίου οι δράστες έμειναν ατιμώρητοι. Ήταν τότε οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής που άναψαν το φυτίλι της βίας με τη βοήθεια της τηλεόρασης. Είχε προηγηθεί η επίθεση τους στους Αλβανούς που πανηγύριζαν μαζί με τους Έλληνες τη νίκη της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με το σύνθημα Ότι και να κάνεις Αλβανέ, δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ. Τώρα γινόμαστε μάρτυρες της προπαγάνδισης αυτής της ναζιστικής κτηνωδίας σε μεγαλύτερο ακόμα βαθμό από τμήμα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας!

Το τελευταίο αυτό γεγονός αποκαλύπτει τη ραγδαία φασιστικοποίηση της χώρας μέσα σε ένα σκοτεινό πολιτικό κλίμα που διαμορφώνουν η ελεύθερη λειτουργία ναζιστικών συμμοριών όπως η Χρυσή Αυγή, η ασύδοτη και ανεμπόδιστη κυκλοφορία εντύπων που προπαγανδίζουν το ρατσιστικό μίσος, η ματαίωση εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας από ναζιστικές και φασιστικές ομάδες με τους δράστες να απολαμβάνουν γενικά πολιτική ασυλία, και πάνω απ όλα η ανεμπόδιστη εξάπλωση του φασισμού στο δικαστικό σώμα που εκδηλώθηκε με την αθώωση του ναζιστή Κ. Πλεύρη και κυρίως τη δίωξη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας επειδή κατάγγειλε τους αντισημίτες δικαστικούς προστάτες του.

Καλούμε όλους τους δημοκράτες να αντισταθούν σε αυτή την εξέλιξη και να συσπειρωβθούν για να εμποδίσουν τη ναζιστικοποίηση της χώρας. Έχουν μαζευτεί πολλά πια και δεν είναι τυχαία. Πάμε για μεγάλη φασιστική δικακτορία, φαιοκόκκινη φασιστική δικτατορία. Η τελευταία προκήρυξη των δήθεν επαναστατών φιλο-νεοναζί τρομοκρατικών Πυρήνων της φωτιάς που καλεί σε ενότητα των ρατσιστών εθνικοσοσιαλιστών με τους οπαδούς της εργατικής επαναστάσης εναντίον του συστήματος δείχνει τη βαθιά στόχευση του νέου καθεστώτος.

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2010