Η υποδουλωμένη Ελλάδα κινέζικη βάση για την υποδούλωση όλης της Ευρώπης στον άξονα

 

Ο Παπανδρέου και όλες οι υπόλοιπες κομματικές ηγεσίες ξεπουλούν τη χώρα στο κινέζικο ναζιστικό καθεστώς. Οι ψευτοαριστερές ηγεσίες το κάνουν ντροπαλά για να μην θυμώσει η βάση τους λέγοντας ότι όλοι οι καπιταλιστές είναι ίδιοι (ψευτοΚΚΕ, ΣΥΝ) ενώ οι υπόλοιπες δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους (ΝΔ, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Αριστερά)! Το γενικό μότο των ενθουσιασμένων είναι ότι η Κίνα είναι ο ευεργέτης μας και πρέπει να την αγαπάμε γιατί μας σώζει από την χρεοκοπία με τις επενδύσεις  της και την αγορά ομολόγων!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από αυτήν. Δεν ήρθε η Κίνα να μας σώσει από τη χρεωκοπία. Όπως επαναλαμβάνουμε διαρκώς εδώ και ένα χρόνο οι υποτακτικοί της Κίνας (και πιο πολύ της συμμάχου της Ρωσίας στον νεοναζιστικό άξονα Ρωσίας-Κίνας-Ιράν) προκάλεσαν τη χρεωκοπία της χώρας για να την παραδώσουν απελπισμένη, φτηνή, και πεινασμένη στις δυνάμεις του άξονα. Και μάλιστα όχι μόνο θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη χρεοκοπημένη χώρα σαν όργανο οικονομικού και πολιτικού εκβιασμού της ΕΕ και όλου του πλανήτη για λογαριασμό του άξονα! Αλλά ας δούμε και αυτά τα λίγα που ήρθαν στο φως από τις κρυφές από το λαό συμφωνίες που όχι τυχαία υπογράφτηκαν από τον πρόσφατα και ειδικά για τις ανάγκες της φάσης τοποθετημένο σε αυτή τη θέση ρωσόδουλο και αρχισαμποταριστή  Χρυσοχοίδη. Το κινέζικο ναζιστικό μονοπώλιο υποσχέθηκε λοιπόν να κάνει επενδύσεις 10 δις ευρώ σε μερικά χρόνια. Όμως για να έρθει η Κίνα να αγοράσει ότι γουστάρει με τα λιγότερα κατά το δυνατόν λεφτά ο Παπανδρέου έδιωξε μόνο σε ένα χρόνο τριάντα δις ευρώ καταθέσεις από τη χώρα με τις απειλές για φορολόγηση των μερισμάτων και των καταθέσεων, με την αύξηση της γενικής φορολογίας και πάνω απ όλα με την πολιτική του της μόνιμης έρπουσας χρεοκοπίας, μιας χρεοκοπίας που επίτηδες την συντηρούσε κάθε φορά με προβοκάτσιες που ανέβαζαν τα spreads. Επίσης έχει αφήσει επίτηδες επενδύσεις αξίας 20 δις ευρώ -κατά την ίδια την καρατομημένη υπουργό οικονομίας Κατσέλη- να περιμένουν στα συρτάρια των υπουργείων λέγοντας ότι φταίει τάχα η γραφειοκρατία. Μπροστά στο καθημερινό οικονομικο σαμποτάζ των ρωσόδουλων και κινεζόφιλων πολιτικών κομμάτων οι κινέζικες επενδύσεις είναι απλά σύντομα ανέκδοτα. Τους κινέζους η Ελλάδα θα τους πληρώσει πολύ πολύ ακριβότερα από όσο θα πληρωθεί από αυτούς.  Οι φασίστες δεν κάνουν ποτέ ίσες ανταλλαγές πόσο μάλλον με πρόθυμα ψοφίμια σαν κι αυτά που μας κυβερνάνε.

Ο πρωθυπουργός της Κίνας, ο Wen Jiabaο που ήλθε στην Αθήνα το Σάββατο,  ανακοίνωσε επίσημα ότι το κινέζικο κράτος, βάζει κάτω από την οικονομική και πολιτική προστασία του την Ελλάδα. Ο  Wen Jiabaο ανακοίνωσε επίσης ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει γιατί η Κίνα δεν θα το επιτρέψει. Όταν ο μεγαλύτερος φασισμός της γης είναι αποφασισμένος να σε προστατεύσει ξέρεις ότι προορίζεσαι για δούλος. Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις σχετικά με αυτό η απόφαση της προστασίας είναι κωδικοποιημένη σε πέντε σημεία τα οποία δημοσιεύει το πρακτορείο Xinhua. Με τα πέντε σημεία οι κινέζοι φασίστες επιζητούν να ελέγξουν όλη την οικονομία και την εξωτερική πολιτική της χώρας, να ελέγξουν το εφοπλιστικό κεφάλαιο, τον τουρισμό, τις μεταφορές θαλάσσιες και χερσαίες και μάλιστα ομολογούν με καμάρι το στόχο τους που είναι να μετατρέψουν τη χώρα μας σε κέντρο διαμετακόμισης όλου του κινέζικου εμπορίου προς την Ευρώπη. Ζητούν δηλαδή την μετατροπή της χώρας μας σε χώρα του άξονα. Αυτό σημαίνει άπειρα δεινά.

Και όμως η χώρα είναι βυθισμένη στη σιωπή μια σιωπή που έχουν ετοιμάσει κατάλληλα εδώ και χρόνια τα 6 κόμματα με αρχηγούς τους νέους κουίσλιγκ Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαρήγα, Καρατζαφέρη, Τσίπρα και Κουβέλη.

Το πρώτο σημείο της ανακοίνωσης του XinHua αφορά στην δημιουργία κοινού ταμείου για τις θαλάσσιες μεταφορές με πέντε δις ευρώ, δηλαδή την εξασφάλιση του απόλυτου ελέγχου της κατασκευής των εκατοντάδων πλοίων των ελλήνων πλοιοκτητών σε κινέζικα ναυπηγεία αλλά και σε ναυπηγία στην Ελλάδα που θα κατασκευαστούν με κινέζικα κεφάλαια καθώς και τον έλεγχο όλων των μεταφορών που μπορεί να ελέγξει το ελληνικό καθεστώς. Σύμφωνα με την Ημερησία «στοιχεία του ναυλομεσιτικού οίκου «Intermodal», δεκάδες ναυτιλιακές εταιρείες ελληνικών συμφερόντων συνεχίζουν να έχουν υπό παραγγελία περισσότερα από 300 πλοία που χτίζονται σε ναυπηγεία της Κίνας, με χρονικό ορίζοντα παραλαβής έως το 2013. Δηλαδή, σχεδόν τα μισά πλοία του ελληνικού ναυπηγικού προγράμματος χτίζονται πλέον στην Κίνα.» Το αρπαχτικό κινέζικο ναζιστικό μονοπώλιο προσπαθεί να πάρει με την δωροδοκία των 5 δις ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό από την κατασκευή των ελληνικών πλοίων που κατασκευάζονται σε ναυπηγεία της Άπω Ανατολής και συνολικά ξεπερνούν τα 857 πλοία αξίας 55 δισ. δολαρίων.

Δεύτερο σημείο της ανακοίνωσης είναι η μετατροπή του Πειραιά και όλων των σημαντικών λιμανιών της χώρας και τελικά όλης της χώρα σε κέντρο μεταφοράς όλης της κινέζικης παραγωγής στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει και παράδοση των αυτοκινητοδρόμων, του ΟΣΕ, του Θριάσιου, και όλων των σημαντικών λιμανιών και τελικά των αεροδρομίων σε κινέζικο έλεγχο.

Τρίτο σημείο είναι η αύξηση του όγκου του εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών στα 8 δις ευρώ. Από τα στοιχεία του υπουργείου εξωτερικών για το 2007 η Ελλάδα εξήγε στην Κίνα εμπορεύματα αξίας 152 εκατ δολαρίων και η Κίνα στην Ελλάδα  εμπορεύματα αξίας 3,965 δις δολαρίων. Πρόκειται για έκρηξη του εμπορικού ελλείμματος τα τελευταία χρόνια από τότε που το ελληνικό φαιοκόκκινο καθεστώς προωθεί την εξάρτηση της χώρας στο ρωσοκινέζικο άξονα. Ο  Wen Jiabaο ζητάει σε πρώτη φάση συναλλαγές δηλαδή στην πράξη εξαγωγές της Κίνας, γιατί η Ελλάδα δεν εξάγει σχετικά τίποτα, ύψους 8 δις!

Τέταρτο σημείο της απόφασης αφορά την πολιτιστική σύνδεση του ναζιστικού κινέζικου καθεστώτος με το ελληνικό φαιοκόκκινο καθεστώς για να ανταλλάξουν πείρα οι δύο «πολιτισμοί». Να διδάξουν σαν παράδειγμα οι κινέζοι νεοναζί πως εκτελούν απεργούς πως πουλούν τα όργανα των εκτελεσμένων και από την άλλη μεριά το ελληνικό πραχτόρικο φαιοκόκκινο καθεστώς τον τρόπο που εφαρμόζει στην πράξη τον περίφημο εισοδισμό του στην  ΕΕ με την υπέρτατη τέχνη και καθοδήγηση του ρώσικου νεοναζιστικού μονοπωλίου. 

Πέμπτο He also called for the two sides to coordinate closely in international organizations including the United Nations, and jointly promote the reform of the international financial system.σημείο το οποίο ανακοίνωσε στον Παπανδρέου ο Wen Jiabaο είναι σύμφωνα με το Xinhua ότι οι « δύο πλευρές να συντονιστούν στενά σε διεθνείς οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη» και να αναλάβουν «την από κοινού προώθηση της μεταρρύθμισης του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.» Όταν λέμε ότι το ποντίκι και ο ελέφαντας αναλαμβάνουν να συντονίζονται στενά δεν εννούμε ότι ο ελέφαντας θα ρωτάει το ποντίκι για την πορεία του και ακόμα λιγότερο ότι θα το ακολουθεί, εννοούμε ότι η Ελλάδα οφείλει να ψηφίζει τις πολιτικές προτάσεις της Κίνας που ανήκει στον ρωσοκινέζικο και Ιρανικό ισλαμοναζιστικό άξονα στον ΟΗΕ και στους άλλους διεθνείς οργανισμούς και επίσης οφείλει να συμμετέχει ενεργά στη μεταρρύθμιση του παγκόσμιου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος που δραστήρια και παθιασμένα προωθεί η Κίνα και όχι η Ελλάδα ή έστω η ΕΕ. Δηλαδή η χρεωκοπημένη Ελλάδα οφείλει να υποστηρίζει μέσα στην ΕΕ τον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο που έχει κηρύξει το κινέζικο μονοπώλιο ενάντια στη Δύση και κυρίως ενάντια στον αναπτυσσόμενο τρίτο κόσμο με όπλο το κινέζικο μεροκάματο του μισού και του ενός ευρώ που είναι αποτέλεσμα της τεράστιας πολιτικής καταπίεσης του κινέζικου προλεταριάτου από τους νεοναζιστές ηγέτες της. Δεσμεύεται δηλαδή η Ελλάδα να έρθει αντιμέτωπη  με την γενικά δημοκρατική ΕΕ με τον Τρίτο κόσμο και με τα συμφέροντά της για να υποστηρίξει την διαρκή τεχνητή υποτίμηση του γιουάν με σκοπό την αύξηση των εξαγωγών του κινέζικου πολεμικού μονοπώλιου και τον προστατευτισμό στα εμπορεύματά του. 

Το ψευτοΚΚΕ, το ντόπιο πολιτικό στρατηγείο του ρωσοκινέζικου ναζιστικού άξονα, κάνει όπως πάντα τον ψόφιο κοριό. Με ανακοίνωσή του καταδικάζει κάθε επένδυση του κεφαλαίου από όπου και αν προέρχεται είτε από την Κίνα είτε από την ΕΕ το Ισραήλ και τις ΗΠΑ! Έτσι την αποικιοποίηση της χώρας που υπογράφει ο Παπανδρέου την υποβιβάζει όπως ακριβώς έκανε και με την COSCO στο επίπεδο των συνηθισμένων ξένων επενδύσεων που όμως γίνονται χωρίς απ ευθείας αναθέσεις κρατικής ιδιοκτησίας όπως έγινε ουσιαστικά με τις προβλήτες του Πειραιά, και χωρίς ωμά διατυπωμένους πολιτικούς όρους και αδιαφανείς δεσμεύσεις όπως γίνεται ξεδιάντροπα τώρα. Έτσι η διαφορά μεταξύ κρατικής ανεξαρτησίας και νεοαποικιακής εξάρτησης τελικά εξαφανίζεται με το τέχνασμα του γενικού αντικαπιταλισμού. Αυτό μοιάζει με εκείνο που κάνανε οι χειρότεροι τροτσκιστές με τους γερμανούς κατακτητές το 40 δηλώνοντας ότι ανάμεσα στους έλληνες αστούς και το χιτλερικό μονοπώλιο δεν υπήρχε απολύτως καμιά διαφορά, οπότε δεν υπήρχε καμιά ανάγκη κάποιας εθνικής αντίστασης. Λέμε «μοιάζει» γιατί το ψευτοΚΚΕ δεν είναι τροτσκιστικό κόμμα. Προσποιείται το τροτσκιστικό ενώ είναι χιτλερικό. Ακριβώς ίδια  είναι και η στάση απέναντι στην κινεζική πολιτικοοικονομική εισβολή του δορυφόρου του ψευτοΚΚΕ, του ΣΥΝ.  Ο ρωσόδουλος Καρατζαφέρης όμως δεν διστάζει προειδοποιώντας τον Παπανδρέου να μην κάνει τον κινέζο σ’ αυτή την μεγάλη «ευκαιρία». Σε ότι αφορά τον Σαμαρά όχι μόνο υποστηρίζει την νέα αποικιοποίηση αλλά είναι και υπερήφανος που το κόμμα του, ο Καραμανλής ο Β είναι αυτός που εγκαινίασε τις επίσημες συμφωνίες πρόσδεσης της χώρας στο ναζιστικό κινέζικο μονοπώλιο. Οι άνθρωποι αυτοί μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος είναι ο πιο προδότης.