Αναβλήθηκε για 6 Δεκέμβρη 2010 η δίκη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας

 

Η δίκη ήταν να ξεκινήσει σήμερα το πρωί στις 9.00πμ σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου την προηγούμενη μέρα. Και για δεύτερη μέρα ήταν εκεί οι συμπαραστάτες μας δημοκράτες αντιφασίστες. Η δίκη όμως δεν ξεκίνησε γιατί το δικαστήριο συνέχισε και αυτή τη μέρα μία άλλη δίκη που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη μέρα και δεν είχε τελειώσει. Ήταν μια υπόθεση ψευδορκίας σχετικά με τη διεκδίκηση ενός λυόμενου 48 τμ στη Λούτσα. Αυτή τη δίκη κατάφερε το δικαστήριο και την τράβηξε περίπου για όλη τη μέρα. Ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης του κατηγορούμενου σε αυτή τη δίκη χαρακτήρισε στην τελική του αγόρευση υπερπολυτελέστατη διαδικασία την ασυνήθιστα εξαντλητική εξέταση των μαρτύρων από κάθε πλευρά. Ταυτόχρονα σε ένα κενό της δίκης αυτής εκδικάστηκαν όλες οι υπόλοιπες σύντομες υποθέσεις που είχαν αριθμό πινακίου μεγαλύτερο (αριθμός πινακίου17-αριθμός πινακίου 29) από της Αντιναζιστικής (που είχε αριθμό 6) και έτσι αφέθηκε η δίκη της Αντιναζιστικής μόνη της για το τέλος. Μετά από αυτά η δίκη της ΑΠ αναβλήθηκε λόγω ωραρίου από το δικαστήριο για την 6/12/2010.

Πιστεύουμε ότι την αναβολή αυτή την ήθελε το διακομματικό καθεστώς γιατί δεν είναι ούτε καταδίκη, ούτε αθώωση της Αντιναζιστικής. Μια αθώωση θα έριχνε κρύο νερό στος πλάτες των δικαστών, ιδιαίτερα εκείνων του Άρειου Πάγου που έβγαλαν την ιστορική τερατώδη αντισημιτική και φιλοναζιστική τους απόφαση. Μια καταδίκη  θα έκανε ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στο καθεστώς την ώρα που αυτό επιχειρεί να παίξει τον ενδιάμεσο μεταξύ Ιράν από τη μια και Ισραήλ-ΗΠΑ.

Καλούμε όλους τους δημοκράτες να σταθούν στο πλευρό μας και να απαιτήσουν να γίνει η δίκη της ΑΠ στις 6 του Δεκέμβρη και να αθωωθούν τα διωκόμενα μέλη της. Ο ραγδαίος εκφασισμός της δικαιοσύνης και της πολιτικής ζωής δεν πρέπει να περάσει.

Αναβολή για αύριο Πέμπτη 23 Σεπτέμβτη στις 9πμ η δίκη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας

Η διαδικασία του Β Τριμελούς Εφετείου διακόπηκε σήμερα την Τετάρτη 22 του Σεπτέμβρη για αύριο Πέμπτη οπότε και θα ξεκινήσει  πρώτη η δίκη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας  στις 9πμ.  Καλούνται όλοι οι δημοκρατικοί άνθρωποι που ανησυχούν για τον εκφασισμό της δικαιοσύνης και για τη δίωξη που ασκείται από αυτήν σε δημοκρατικούς πολίτες με κατηγόρους περιβόητους ναζιστές να είναι εκεί.