Η ΚΛΙΚΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 

Τα θαύματα σε αυτή τη χώρα τελειωμό δεν έχουν! Το δήθεν καθωσπρέπει, μη ανοιχτά σπασιματικό κομμάτι του ΣΥΝ, που αποχώρησε σαν Ανανεωτική Πτέρυγα και μετονομάστηκε σαν κύκνος σε Δημοκρατική Αριστερά, σέρνοντας πίσω του εχτός από φιλόδοξους κρατικοδίαιτους μικροαστούς και ό,τι δημοκρατικό και καλό υπήρξε μέσα στο παλιό ΚΚεσωτερικού, βρέθηκε αναβάτης του ΠΑΣΟΚ εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Πώς έγινε αυτό;; Πώς ένα κόμμα που στις επίσημες δημοσκοπήσεις δεν ξεπερνά το 2% επιβάλλει πολιτική στο κόμμα που έχει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο και την ανοχή έστω των μαζών να κυβερνά τούτη την ώρα, παρά την γενικά καταστροφική πολιτική του;

Απλούστατα, το κόμμα της Δ.Α. ή μάλλον καλύτερα η κλίκα του ρωσόδουλου, μαθητή του Κύρκου, Φ. Κουβέλη συνεννοήθηκε με έναν (στη μορφή μάλλον και όχι επί της ουσίας) άχρωμο γενικά τύπο ονόματι Καμίνη να παραιτηθεί εκείνος από τη θέση του ως συνήγορος του πολίτη και να εκβιάσουν ουσιαστικά μαζί το κυβερνών κόμμα για τη στήριξή του ως υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων!! Η αποθέωση του δημοκρατισμού

Φυσικά, το ΠΑΣΟΚ σαν κομματικός μηχανισμός δεν τσίμπησε στην ακατανόητη με πολιτικούς όρους (από πλευράς ΠΑΣΟΚ ακατανόητη, με την έννοια της μη αναγνωρισιμότητας και δυναμικής του Καμίνη σαν υποψήφιου) πρόταση και ουσιαστικά αντέτεινε την πρόταση για τη γενικά επίσης άχρωμη και κεντρίστρια, αλλά εν πάσει περιπτώσει κομματική και γενικά δημοφιλή στη βάση του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, που όπως έδειχαν όλες οι δημοσκοπήσεις, μπορούσε να κερδίσει το Δήμο. Όμως ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ δεν ξέρει ότι είναι υποταγμένος σε έναν αρχηγό παπατζή, που έχει κοινά αφεντικά με τον Κουβέλη, τον Τσίπρα και την Παπαρήγα, και που έχει στόχο ζωής να φέρει αυτά τα υποκείμενα, και τα κοινά τους αφεντικά βέβαια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην εξουσία.

Έτσι λοιπόν ο Παπανδρέου ο Γ΄ έριξε κρύο νερό στους ΠΑΣΟΚτζήδες και τους επέβαλε τον Καμίνη, απέναντι στον απομονωμένο Κακλαμάνη, που ενώ στάθηκε γενικά θετικά κόντρα στον ακροδεξιό Σαμαρά μέσα στη ΝΔ, τώρα εξαρτάται για την επανεκλογή του από τη στήριξη του αρχιφασίστα Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ και των μηχανισμών του.

Είναι η συνέχεια της Εθνικής Λαϊκής Ενότητας του Ανδρέα Παπανδρέου για να χώσει Φλωράκη Κύρκο στην εξουσία στα 1986, η συνέχεια της Κεντροαριστεράς του Σημίτη στα 1996 με τις αγάπες με τον ΣΥΝ στο 3ο του Συνέδριο (πρωθυπουργός ων, πήγε να καταθέσει διαπιστευτήρια σε κόμμα που τότε ήταν εκτός Βουλής!!!), της προσχώρησης Μπίστη ΑΕΚΑ, Ανδρουλάκη, Δαμανάκη στο Κίνημα, η συνέχεια τελικά του εισοδισμού στο ΠΑΣΟΚ από πλευράς των διψασμένων για φέουδα εξουσίας σοσιαλφασιστών, με τη συνέργεια όλων των ως τα τώρα ηγεσιών του.

Για κάθε φράξια του ΠΑΣΟΚ, ο σοσιαλφασισμός έχει έτοιμο κι έναν αναβάτη. Για τους ευρωπαιόφιλους, τη Δημ.Αριστερά. Για τους παλιούς αυτοδυναμικούς κρατικοκαπιταλιστές, τον ΣΥΝ του Τσίπρα. Για τους αριστερούς μικροαστούς και ριζοσπάστες του Παναγιωτακόπουλου και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τον Αλαβάνο του Μετώπου και τους διάφορους Παπακωνσταντίνου του ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Αριστερό Βήμα κλπ.

Κάθε δημοκράτης που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να αντισταθεί στον επευλάνοντα ψευτοαριστερό φασισμό, αλλιώς θα βρεθεί, ήδη βρίσκεται να ακολουθεί ένα τέρας που όλο και λιγότερο θα μοιάζει ακόμη και μ΄αυτό το άθλιο αλλά κάπως εθνικοανεξαρτησιακό και μισο-δημοκρατικό στη στελέχωσή του ΠΑΣΟΚ που χοντρικά άρχισε να τελειώνει σαν τέτοιο με την εκλογή του Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του.