Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ

 

Διαβάζουμε στον ψευτοΡιζοσπάστη της 25ης του Σεπτέμβρη, με τίτλο Η Δαμασκός αναγνωρίζει τα Σκόπια με το συνταγματικό όνομα: Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι και της Συρίας Ουαλίντ αλ Μουάλεμ υπέγραψαν χτες στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ συμφωνία για σύναψη διπλωματικών σχέσεων, υπό το συνταγματικό όνομα των Σκοπίων (Μακεδονία).

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση, οι διμερείς σχέσεις θα αναπτυχθούν στη βάση των αρχών του αμοιβαίου σεβασμού, της φιλίας, της μη παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις, καθώς και της αναγνώρισης της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας των δύο χωρών. Εκτιμάται επίσης ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες συνεργασίας σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών συζήτησαν, επίσης, το ενδεχόμενο επίσκεψης του Σύρου υπουργού Εξωτερικών στα Σκόπια μέσα στο 2011.

 

Είναι γνωστό ότι η εν λόγω εφημερίδα μέχρι τα 1956 αποτελούσε το συλλογικό διαφωτιστή του εργαζόμενου λαού, σαν η συνήθως παράνομη εφημερίδα του προλεταριακού επαναστατικού ΚΚΕ. Από τότε ειδικεύεται, ψευτοκομμουνιστική κι αυτή όπως και το κόμμα του Περισσού, στα φασιστικά χαλκεύματα και στο αναποδογύρισμα της αλήθειας.

 

Ο καλόπιστος αναγνώστης της λοιπόν λογικά θα έχει τις εξής απορίες : Γιατί στον τίτλο η Δαμασκός αναγνωρίζει τα Σκόπια κι όχι η Συρία την (κατά το ψευτοΚΚΕ)  Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας  ; Μα είναι απλό. Το ψευτοΚΚΕ δεν θέλει να τα χαλάσει με τον εθνικισμό, κι ο ελληνικός εθνικισμός είναι ένα ιδιαίτερα ανάγωγο κτήνος. Δε τό χει σε πολύ να τα βροντήξει στην Παπαρήγα και μετά να διαλυθούνε η  Κίνηση για την Εθνική Άμυνα  πού ΄χει με τόσο κόπο στήσει ο Περισσός με σωβινιστές απόστρατους αξιωματικούς, ο εισοδισμός της Κανέλλη στην Αστυνομία κλπ. Δε μπορεί η Ρωσία να αφήσει τούτη τη δουλειά αποκλειστικά στα ναζιστάκια του ΛΑΟΣ, που σαν  ένωση 150 φραξιών της ακροδεξιάς και του φασισμού δεν ελέγχεται απόλυτα από την ίδια, όπως το ψευτοΚΚΕ.

 

Πάει αυτό. Το ΠΓΔΜ χρησιμοποιείται παρακάτω για το μέσο κνίτη, που έχει μάθει ότι είναι και λιγάκι διεθνιστής, άρα διαχωρίζεται από τους  σκοπιανοφάγους . Βέβαια αυτός ο  διεθνισμός  είναι η διεθνική ενότητα κάτω από τη σημαία του σοσιαλιμπεριαλισμού που δουλεύει το ψευτοΚΚΕ κάτω από τα βρώμικα λάβαρα των διεθνών οργανώσεων  ειρήνης , ψευτοκομμουνιστικών κομμάτων, συνδικάτων κλπ. που τούχουνε εμπιστευτεί τα αφεντικά του να καθοδηγάει, σαν πρότυπο παράρτημα. Σ αυτή τη  διεθνική ενότητα , οι σωβινιστές μη ρωσόφιλοι είναι εμπόδιο και μάλιστα σοβαρότατο.

 

Αυτό που κάνει ωστόσο τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το εξής : στο ρεπορτάζ δεν υπάρχει η παραμικρή αιχμή για την αναγνώριση από το καθεστώς-μαριονέτα της Ρωσίας του Σύριου υιού Άσαντ της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Μα οι κνίτες δεν ήτανε που κάνανε σημαία το βέτο του  αντιαμερικάνου  πρωθυπουργού Καραμανλή για την είσοδο της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, την οποία, καλώς ή κακώς, την επιθυμούσε η κυβέρνηση και ο λαός της ; Πρόσχημα του βέτο δεν ήτανε το όνομα, που κατά τους Έλληνες φασίστες και σοσιαλφασίστες, εγείρει  αλυτρωτικά σχέδια  της γειτονικής μας χώρας προς την  αντιιμπεριαλιστική  μας χώρα ;;;

 

Πώς έγινε αυτό ;; Δυο μέτρα και δύο σταθμά από το  κόμμα του λαού , που αυτοπλασάρεται και για μπολσεβίκικο στα μέλη του ενώ είναι φασιστικό πραχτορείο ενός ιμπεριαλισμού ;

 

Μα είναι η ίδια ιστορία : το 1992 οι σοσιαλφασιστικές Ρωσία και Κίνα αναγνώρισαν άμεσα τη γειτονική μας χώρα με το συνταγματικό της όνομα. Κανένας στη χώρα μας, πόσο μάλλον οι ψευτοκομμουνιστές, δεν έβγαλε άχνα. Το ζήτημα ήταν να μη την αναγνωρίσει η μισο-δημοκρατική Ευρώπη σαν ΕΕ, να μην ενωθεί η Μακεδονία με το κέντρο της αστοδημοκρατίας στο Βορρά που είναι η Ενωμένη Ευρώπη αλλά σαν ορθόδοξη χώρα να πάει να κουρνιάσει κάτω από τα φτερά του Πούτιν, στα πλαίσια του ορθόδοξου τόξου.

 

Γιαυτό και οι κνίτες υποκριτές δεν ψέγουν τη Συρία για την αναγνώριση της Μακεδονίας.  Μιας και δεν είναι σωβινιστές αλλά ξενόδουλοι, δε δίνουνε δεκάρα όπως τα ντόπια εθνικιστάκια για  το όνομα που είναι η ψυχή μας . Αυτό που τους νοιάζει είναι η πολιτική ηγεσία και ο λαός της Μακεδονίας, καταπτοημένος, να μισήσει την Ευρώπη και να ενωθεί με τους ανατολικούς φασισμούς. Και τότε ο ψευτοΡιζοσπάστης θα θυμηθεί ξανά το διεθνισμό και θα καλεί το λαό να ενωθεί  με τα αδέρφια του τους εθνικά Μακεδόνες εργάτες .

 

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά όμως, μαστίγιο και καμία αναγνώριση ούτε μακεδόνικου έθνους ούτε πολύ περισσότερο της μακεδόνικης εθνικής μειονότητας στη χώρα μας από τους σοσιαλφασίστες του ψευτοΚΚΕ.

 

Τα παλικάρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), που πολεμήσανε με το ντουφέκι στο χέρι το μοναρχοφασισμό και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό στο Γράμμο και στο Βίτσι, ήταν σχεδόν κατά το ήμισυ εθνικά Μακεδόνες. Αυτά βέβαια δεν τα λέει κανένα στέλεχος του ψευτοΚΚΕ στα πανηγύρια και στα αποκαλυπτήρια μνημείων στη Φλώρινα που καλύπτει η κρατική ΕΤ1. Οι καθοδηγητές του ψευτοΚΚΕ είναι χειρότεροι προδότες και λακέδες κι από τα αμερικανόδουλα στελέχη του μοναρχοφασισμού, γιατί φτύνουνε τους τάφους των εθνικά Μακεδόνων αγωνιστών για λευτεριά, εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή δημοκρατία, αρνούμενοι την ύπαρξή τους.

 

Πάντως, από,τι φαίνεται η Ρωσία κινείται γρήγορα στην προσπάθεια προσεταιρισμού της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Κάτι τέτοιο, αν πετύχει, θα αποτελέσει τραγωδία όχι μόνο για τους ίδιους του Μακεδόνες, αλλά για ολόκληρα τα Βαλκάνια.