ΟΧΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

 

Στην εκπομπή Πρόσωπο με Πρόσωπο του τηλεοπτικού σταθμού ALTER της Δευτέρας 27 του Σεπτέμβρη, με παρουσιαστή το γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, ήταν καλεσμένοι οι βασικοί (καθεστωτικοί) υποψήφιοι που διεκδικούνε το Δήμο της Αθήνας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Ενώ η κουβέντα, με τη συμβολή και άλλων δημοσιογράφων που συμμετείχανε, είχε τραβήξει πάνω από δύο ώρες και είχαν φτάσει τα μεσάνυχτα, ξαφνικά ο Χατζηνικολάου αναγγέλλει την παρουσία σε τηλεπαράθυρο- του αρχηγού της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου, ως υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων με το συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την Αθήνα.

 

Ο αρχηγός των μαχαιροβγαλτών νοσταλγών του Χίτλερ και των ορδών του, που ματοκύλισαν την ανθρωπότητα αλλά και τη χώρα μας, ξεκίνησε ταχύτατα ένα φιλιππικό άνευ προηγουμένου.

 

Πρόλαβε να πει ότι θα οργανώσει, αν εκλεγεί, τη ναζιστική του γκρούπα σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας και θα εξασφαλίσει άδειες οπλοφορίας (!) για να επιβάλει την τάξη, κυρίως σε ό,τι αφορά τους λαθρομετανάστες. Ότι θα αδειάσει την Αθήνα από όλους τους μετανάστες, γιατί όλοι(!) είναι παράνομοι και κανείς νόμιμος. Έβαλε κι αυτός βέβαια το λιθαράκι του στον αντιμνημονιακό από τα δεξιά αγώνα των Σαμαρά-ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ, μιλώντας για μνημόνιο εθνικής προδοσίας.

 

Στο χαμόγελο του Νίκου Χατζηνικολάου για τα περί οπλοφόρων, ο νεοχιτλερικός του έκανε αντιπλουτοκρατική επίθεση, επισημαίνοντάς του τις φιλίες του ως δημοσιογράφου με επιχειρηματίες που έχουν κι αυτοί μπράβους κλπ. Εκεί εξανέστη ο Χατζηνικολάου (μόνο δηλαδή όταν δέχθηκε επίθεση επί προσωπικού), τον αποκάλεσε εμμέσως Φύρερ και τον τελείωσε εσπευσμένα αποχαιρετώντας τον. Στη συνέχεια δικαιολόγησε την παρουσία του ναζιστή σαν αποτέλεσμα δύο εξώδικων που αυτός απέστειλε στο ALTER για να παραστεί στην εκπομπή.

 

Εδώ πρέπει να γίνουνε οι εξής παρατηρήσεις: ο σταθμός αλλά και ο Χατζηνικολάου έχουν σοβαρότατη ευθύνη για την αποδοχή της πρόκλησης με τα εξώδικα των νεοναζήδων. Ένας σταθμός κι ένας παρουσιαστής στέλεχός του αν ήταν δημοκράτες και αντιναζιστές, θα προτιμούσαν να πληρώσουνε μέχρι και πρόστιμο παρά να βγάλουν τους κανίβαλους στο γυαλί. Κι αυτό τη στιγμή που αν διωχθούν δικαστικά από τους χρυσαυγίτες, θα έχουν το χρόνο από το πρωί ως το βράδυ να τους καταγγέλλουν, αυτούς και τη δίωξη, από τη συχνότητά τους. Άρα, ο σταθμός και ο Χατζηνικολάου είναι ακάλυπτοι πολιτικά και φέρουν σοβαρότατη ευθύνη πολιτικής υποχώρησης στους ναζήδες. Βέβαια η βαθύτερη ευθύνη ανήκει σε όλα τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα που σε αυτή την εκπομπή αντιπροσωπευόνταν από τους υποψήφιους δημάρχους. Αυτά όχι μόνο έχουν εδώ και πολλά χρόνια νόμιμους τους ναζήδες της ΧΑ και όχι μόνο ποτέ δεν τους καταγγέλουν σαν τέτοιους, αλλά πρόσφατα έχουν μετατρέψει με την συνειδητά ευνοϊκή σιωπή τους τον Άρειο Πάγο σε ανοιχτό υπεραπιστή του ναζισμού και τα κατώτερα δικαστήρια σε κυνηγούς δημοκρατών για λογαριασμό του αρχιναζιστή Πλεύρη. Μόνο ένα τέτοιο καθεστώς θα μπορούσε να δώσει αποτελεσματικό βάρος στις απειλές ενός ναζιστή σαν τον Μιχαλολιάκο ότι θα μηνύσει το κανάλι που δεν τον φιλοξενεί!!!

 

Αυτή η στάση των κομμάτων δεν αθωώνει τους υποψήφιους δημάρχους τους γιατί αυτοί δεν δεσμεύονταν από τα κόμματά τους να το βουλώσουν εντελώς μπροστά στα προκλητικά λόγια του ναζιστή. Έτσι ξεσκεπαστήκανε και οι διάφοροι Καμίνης του ΠΑΣΟΚ και της Δημ. Αριστεράς, Πορτάλιου της ΑΚΟΑ - ΣΥΡΙΖΑ, Σοφιανός του ψευτοΚΚΕ και ο Κακλαμάνης της ΝΔ-ΛΑΟΣ, όταν κανείς τους δεν είχε την τσίπα να αποχωρήσει ή να διαμαρτυρηθεί στο άκουσμα των αθλιοτήτων του Μιχαλολιάκου. Άλλωστε, αν εξαιρέσει κανείς τον ρατσισμό και αντιμεταναστευτισμό, η πολιτική γραμμή της Χρυσής Αυγής δεν απέχει και πολύ από την επίσημη καθεστωτική. Όλοι αυτοί οι τύποι και μόνο για την ανοχή τους στο λόγο του ναζισμού, εν μέσω κρίσης και φτώχειας που πάντα είναι η χαρά του λαϊκιστή φασίστα, πρέπει να μαυριστούνε από κάθε δημοκράτη.

 

Το βασικότερο όμως είναι το εξής: είναι ολόκληρο το εξακομματικό καθεστώς (εφτακομματικό άμα μετρήσουμε και τους Οικολόγους Πράσινους) που έχει για σημαία του τη νομιμότητα των ναζιστών. Σφάζουν, μαχαιρώνουν, δέρνουν, οργανώνουν πογκρόμ στον Αγ. Παντελεήμονα, διαλύουνε παρουσιάσεις βιβλίων, υμνούν το Χίτλερ και τον εθνικοσοσιαλισμό ανοιχτά μέσα στα έντυπά τους. Κι όμως κανένας εισαγγελέας, κανένας φορέας, κανένα πολιτικό κόμμα του κοινοβούλιου δε θέτει θέμα ποινικών και πολιτικών ευθυνών για τη δράση τους.

 

Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν, πάντα βρίσκει ο ναζιστής την τρύπα και τρυπώνει στην τηλεόραση, στα μέσα, στο δημόσιο λόγο για να χύσει το δηλητήριό του. Κι αυτή η πρακτική βαδίζει χέρι χέρι με την αντιμετώπιση του ΛΑΟΣ ως μέρους του δημοκρατικού-κοινοβουλευτικού τόξου από όλα τα άλλα κόμματα, με κύριο φορέα μαξιλάρι του το ψευτοΚΚΕ, που δεν κουράζεται να το αποκαλεί κόμμα του κεφαλαίου και της ΕΕ και κεντροδεξιό. Κι αυτό την ίδια ώρα που δήθεν ΛΑΟΣ και ψευτοΚΚΕ είναι στα μαχαίρια για ξεκάρφωμα.

 

Νομιμότητα εξασφαλίζει το καθεστώς και στα άλλα, ακόμη χειρότερα της Χρυσής Αυγής, φυντάνια του Μαύρου Κρίνου - Φαιοκόκκινου Μετώπου, που τώρα στήνουνε το στρατό τους, ώστε να μπορέσει η Χρυσή Αυγή να γίνει πιο καθωσπρέπει και να αναλάβουνε εκείνοι τα σφαξίματα και τα σακατέματα ανυπεράσπιστων φτωχών ανθρώπων και απλών δημοκρατών. Αυτοί μάλιστα έχουν και εκλεκτικές ιδεολογικές συγγένειες με το ψευτοΚΚΕ, αναγνωρίζοντας τον αντιιμπεριαλισμό και τον αντισιωνισμό του.

 

Όλοι οι πατριώτες και δημοκράτες πρέπει να απαιτήσουν με μια φωνή να βγουν εκτός νόμου οι ναζιστικές συμμορίες των μαχαιροβγαλτών. Σε μια περίοδο που οι προβοκάτορες που κυβερνάνε τούτη τη χώρα τη διαλύουνε μαστόρικα προς όφελος των ανατολικών αφεντικών τους, ρίχνοντας το λαό στην πείνα, δεν πρέπει να αφήσουμε το εθνορατσιστικό δηλητήριο να διαποτίσει τη φτωχολογιά. Δεν πρέπει να αφήσουμε να ανοίξει ο δρόμος για φαιοκόκκινη δικτατορία μέσα στη φτώχεια και την κρίση.

 

Παράλληλα, πρέπει να ξεσκεπάσουμε τον κάλπικο διεθνισμό του ευρύτερου χώρου του ΣΥΝ ΣΥΡΙΖΑ - Δημ. Αριστεράς - Αλαβάνου, που προβοκάρει τις μάζες με το σύνθημα για ανοιχτά σύνορα και την ανοχή στη μαύρη εργασία και στο σπάσιμο του μεροκάματου.

 

Δεν πρέπει να αφήσουμε τους νέους ταγματασφαλίτες να πληγώσουνε το σώμα αυτής της χώρας για άλλη μια φορά, όπως στην Κατοχή, όταν τη ρήμαζαν παρέα με τη Βέρμαχτ και τα Ες-Ες. Έξω οι νεοναζήδες από τα ΜΜΕ, την πολιτική, τη δημόσια ζωή. Η μόνη τους θέση σε ένα δημοκρατικό κράτος είναι στο πιο ανήλιαγο μπουντρούμι.