Ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ

Το καθεστώς έχει πια αποθρασυνθεί. Οι προβοκάτορες έχουν αφήσει στην μπάντα τις προσποιήσεις και επιτελούν με ζήλο την αποστολή τους: να ικανοποιούν κάθε απαίτηση των αφεντικών τους ρωσο-κινέζων φασιστών ιμπεριαλιστών και να σαμποτάρουν κάθε αντίπαλό τους.
Την ώρα λοιπόν που η κυβέρνηση διαλύει κάθε πραγματική παραγωγή με το παραγωγικό σαμποτάζ, κάτι που το πραγματοποιεί τώρα κυρίως με βούτες μέσω έκτακτων εισφορών σε βάρος των κερδοφόρων επιχειρήσεων, με μοναδική στην ΕΕ υπερφορολόγηση των διανεμομένων κερδών και πάνω απ όλα με τη μη επιστροφή του ΦΠΑ οδηγώντας την οικονομία σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης αρχισαμποταριστής Χρυσοχοΐδης κάλεσε τους βιομηχάνους του ΣΕΒ και τους είπε ορθά κοφτά: Κύριοι, μέχρι το Δεκέμβρη οι τιμές των προϊόντων πρέπει να έχουν πέσει 30%!!
Φυσικά, η αδύναμη ελληνική βιομηχανική αστική τάξη τραβάει τα μαλλιά της, καθώς είναι το πιο παραγωγικό και λιγότερο παρασιτικό τμήμα της ντόπιας μπουρζουαζίας (παρά τη φυσική ταξική της αντιδραστικότητα απέναντι στους εργαζομένους) και καλείται ουσιαστικά να παράγει με ελάχιστο ή και καθόλου (!) κέρδος, την ώρα που οι επενδύσεις της σαμποτάρονται με χίλιους δυο τρόπους! Έχουμε ξαναπεί ότι οι τιμές στην Ελλάδα είναι από τις ψηλότερες στην ΕΕ παρά τα πολύ μικρότερα μεροκάματα εδώ εξαιτίας της πολύ μικρότερης παραγωγικότητας της εργασίας. Αυτή, όπως δε σταματάμε να επαναλαμβάνουμε, έχει να κάνει με τις πολυπρόσωπες εκδηλώσεις του παραγωγικού σαμποτάζ, όπως η γραφειοκρατική καθυστέρηση σε κάθε λογής εκσυγχρονισμό, η αφαίμαξη της παραγωγής από κάθε λογής κρατικοδίαιτες ακρίδες, το οικολογικό σαμποτάζ, το δυνάμωμα της μικρής και καθυστερημένης παραγωγής σε βάρος της μεγάλης με στόχο την αποσυγκέντρωση και αποσυγκεντροποίηση του κεφαλαίου σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, το σαμποτάρισμα της έρευνας και της τεχνολογίας, σαμποτάρισμα της θετικής και τεχνικής εκπαίδευσης κτλ. κτλ.).
Άλλωστε, ο Χρυσοχοϊδης δεν ήταν που ξεπάτωσε παλιότερα τη μισή ελληνική φαρμακοβιομηχανία με την πολιτική του φτηνού φαρμάκου για το λαό; Αλλά αυτά δε λένε τίποτα σε μια χώρα όπου όλοι οι ψευτοαριστεροί σύντροφοι -σε ρωσοδουλεία- του Χρυσοχοΐδη, των ψευτοΚΚΕ - ΣΥΝ - αναρχοφασιστών τον πασάρουν στο λαό για αμερικάνο υπερδυτικό πράκτορα.
Η αιτία αυτού του σαμποτάζ έρχεται σήμερα στο φως αρκεί κανείς να εξετάσει τα γεγονότα. Την ίδια ώρα που μικροί και μεγάλοι επιχειρηματίες, με βάση την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση, δε λαμβάνουν μέχρι νεωτέρας καμία επιστροφή ΦΠΑ, υπάρχει ένα άλλο κεφάλαιο, που το αγαπάει και ο Χρυσοχοΐδης, αλλά και ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, οι φασίστες του ΛΑ.Ο.Σ. κτλ. Είναι το κινέζικο νεοναζιστικό κρατικό μονοπώλιο της COSCO. Αυτοί θα πάρουν στο ακέραιο και άμεσα τα 21 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν στην επιστροφή ΦΠΑ για τις σωτήριες επενδύσεις τους, που έχουν την ευλογία κάθε φασίστα και σοσιαλφασίστα, καθώς και των περισσότερων οικονομικά φιλελεύθερων σ αυτή τη χώρα.
Έτσι είναι. Για τους πουλημένους αυτούς αρλεκίνους του ρωσοκινέζικου άξονα η ντόπια αστική τάξη πρέπει είτε να πεθάνει σαν τέτοια είτε να πεθάνει τους εργαζομένους της στη δουλειά, για να βγάλει αυτά που της παίρνουν οι σοσιαλφασίστες με τις βούτες και τα φτηνά προϊόντα για το λαό. Οι δε Κινέζοι είναι τα αφεντικά τους, οπότε πρέπει να είναι ευτυχισμένοι και όλα να γίνονται σύμφωνα με τις προσταγές τους.
Απ αυτό και μόνο φαίνεται ποιος ιμπεριαλισμός είναι το αφεντικό σ αυτή την τόσο όμορφη, αλλά και τόσο ρημαγμένη και προδομένη χώρα, ποιος είναι αυτός που κάνει το σαμποτάζ, γιατί επωφελείται απ αυτό.