Αν ο Καρατζαφέρης δεν αγαπούσε τον Αχμαντινετζάντ ποιος θα τον αγαπούσε;

Ο μόνος που δεν θα μπορούσε να λείπει από τον κατάλογο των συνδαιτυμόνων της ιρανικής πρεσβείας είναι βέβαια ο πιο καθεστωτικός όλων των φασιστών, ο Γ. Καρατζαφέρης. Μετά τους ναζιστές Κ. Πλεύρη και Δημ. Ζαφειρόπουλο ήρθε η ώρα για τον αρχηγό του ΛΑΟΣ να σφίξει τα χέρια με τον πρεσβευτή του Ιράν στην Αθήνα, δηλώνοντας την ένταξη του στην πολιτική εκστρατεία της διεθνούς αποκατάστασης του πιο κακόφημου φασιστικού καθεστώτος, εκέινου του Ιράν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Α1 της 30/10, ο Καρατζαφέρης σε συνάντηση με τον Πρέσβη του Ιράν κ. Mehdi Honardoost, στα γραφεία του ΛΑΟΣ, δήλωσε:
Το Ιράν είναι εις το επίκεντρο της Διεθνούς σκηνής. Όλοι γνωρίζουμε ότι δημιουργείται μια αποπνιχτική ατμόσφαιρα γύρω από αυτή τη χώρα. Το θέμα είναι πως μέσα από διάλογο και εποικοδομητικές σκέψεις και σχέσεις θα μπορέσουμε να ανοίξουμε τον κόσμο σε αυτό που μερικοί θεωρούν ως αποκρουστικό Ιράν. Δεν πρέπει να φοβόμαστε το Ιράν, πρέπει να φοβόμαστε εκείνους που έχουνε φόβους και επαυξάνουν σε σχέση με το Ιράν.
Δεν πρέπει κατά τον Καρατζαφέρη ο ελληνικός λαός να φοβάται τη στυγνή δικτατορία του Ιράν, αλλά όσους στέκονται απέναντί της! Ασφαλώς η συνάντηση και οι δηλώσεις αυτές τη στιγμή που γίνονται, γίνονται και με την πρόθεση της στήριξης των ιρανών φασιστών απέναντι στη διαμαρτυρία των απεργών πείνας με τα ραμμένα στόματα, των ιρανών πολιτικών προσφύγων. Τι δουλειά έχει ένας εκπρόσωπος του ελληνικού φασισμού που σηκώνει την ταμπέλα του ορθόδοξου συναγερμού να συγχρωτίζεται με το πιο στυγνό ισλαμικό καθεστώς των ιρανών μουλάδων; Αυτές οι φιλίες εντάσσονται στα πλαίσια της δουλικής υποτέλειας στο ρωσοκινέζικο άξονα του πολέμου ο οποίος έχει εντάξει στα σχέδια του τη συμμαχία με το φασιστικό Ιράν. Την ίδια πολιτική ακολουθεί το σύνολο του εξακομματικού πολιτικού καθεστώτος, που είτε με τη σιωπή του είτε με ανοιχτές δηλώσεις στήριξης του Ιράν στέκεται σύσσωμο ενάντια στον αποφασιστικό αγώνα των ιρανών προσφύγων για δημοκρατία. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι όταν το 2008 τα ψευτοΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Σία είχαν κάνει σύνθημα τους το Κάτω τα χέρια από το Ιράν, επειδή ΗΠΑ και Ισραήλ είχαν απειλήσει το Ιράν για την άρνηση του να σταματήσει την παραγωγή πυρηνικών όπλων, δεν βρήκαν ούτε μία λέξη συμπαράστασης στο δημοκρατικό κίνημα του Ιράν, και δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν ούτε ένα διαχωρισμό από το στυγνό φασιστικό καθεστώς του Αχμαντινετζάντ, αλλά ούτε βέβαια και τώρα μπήκαν στον κόπο να αποδοκιμάσουν τη συνάντηση του Καρατζαφέρη με τους οικοδεσπότες του Πλεύρη.