Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΚΕΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑ

Σε προηγούμενο άρθρο μας (φ. 460) είχαμε ξεσκεπάσει την τελευταία μεταμφίεση του Φ. Κάστρο από σφοδρό αντίπαλο της ύπαρξης του ισραηλινού κράτους ξαφνικά σε ντούρο αντι-αντισημίτη. Γράφαμε δηλ. ότι η μεταστροφή αυτή έγινε για να ρίξει η σοσιαλφασιστική Κούβα στάχτη στα μάτια της αντισοσιαλφασιστικής Ανθρωπότητας και να προετοιμάσει τη νέα εξουσία των αφεντικών της ρωσοκινέζων κρατικο-ολιγαρχών στην λατινική Αμερική. Την επιβεβαίωση της εκτίμησής μας κατέδειξε ένα γεγονός που διαβάσαμε στα ψιλά της Ελευθεροτυπίας στις 11/10 και αφορά την επίσκεψη, λίγες μέρες αργότερα, της Αδελαΐδας Γκεβάρα, κόρης του Ερνέστο Γκεβάρα και αγαπημένου παιδιού του καθεστώτος των Κάστρο, στη Βηρυτό και τη συνάντησή της με το δεύτερο στην ιεραρχία στέλεχος της Χεζμπολά:

Την Αδελαΐδα Γκεβάρα υποδέχθηκε ο σεΐχης Ναίμ Κασέμ , με τον οποίο συζήτησαν για το πόσο σημαντικό είναι οι λαοί να αντιστέκονται στην καταστολή και να παραμένουν ενωμένοι, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Χεζμπολά.

Προηγουμένως, η Αδελαΐδα Γκεβάρα μετέβη στα νότια της χώρας, στην πόλη Τύρ, όπου παρέλαβε έναν πίνακα ζωγραφικής αναμνηστικό που απεικονίζει τον πατέρα της μαζί με έναν δολοφονηθέντα σιίτη ηγέτη, καταζητούμενου πριν τη δολοφονία του το 2008 από την Ιντερπόλ και την Ουάσιγκτον, τον Ιμάντ Μουγκνίγιε.

Ο πατέρας μου είναι ακόμη παρών ανάμεσα στους λαούς που αντιστέκονται, δήλωσε η 49χρονη κόρη του Ερνέστο Γκεβάρα.

Όσο και να μασκαρευτεί λοιπόν το κουβανέζικο καθεστώς, είναι αδύνατο να κρύψει τις πραγματικές του φιλίες και συμμαχίες. Γιατί την ώρα που ο άξονας Ρωσίας-Κίνας-Ιράν ισχυροποιείται, διευρύνεται και ετοιμάζεται για μια νέα μοιρασιά του πλανήτη, το υποτελές στη Ρωσία καθεστώς Κάστρο είναι υποχρεωμένο να συνταχθεί με τα αφεντικά του στα ζητήματα αιχμής, όπως είναι το μεσανατολικό, και να υποστηρίξει τις ρωσόδουλες και ιρανόδουλες συμμορίες των ισλαμοφασιστών της Χεζμπολά ενάντια στα συμφέροντα του λιβανέζικου και του ισραηλινού λαού. Στο βάθος, αυτό που ενώνει τους ισλαμοφασίστες οπαδούς της τζιχάντ με τους αδερφούς Κάστρο και με την Γκεβάρα είναι ο αντισημιτισμός, το σήμα κατατεθέν της ναζιστικής ιδεολογίας, που στη συγκεκριμένη περίπτωση εμφανίζεται σαν αντισιωνισμός. Με αυτή τη σημαία, σοσιαλφασίστες και ισλαμοφασίστες προετοιμάζονται υπό τις διαταγές των νέων φύρερ του Κρεμλίνου για να ματοκυλίσουν την Ανθρωπότητα.