ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΠΟΛΟ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ KATΩ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η χειρότερη δυστυχία για τούτη δω τη χώρα είναι πως μια ψεύτικη και αντεστραμμένη αριστερά, κάνοντας πλάτες σε ένα κτηνώδη ιμπεριαλισμό, το ρώσικο, γιγαντώνει μέσα στο λαό τον πιο καθυστερημένο σωβινισμό κι ακόμη χειρότερα, τους ανοιχτούς ναζιστές. Η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έχει μετατραπεί σε κοινωνικό εργαστήριο για τερατογενέσεις από τους προβοκάτορες ρωσόδουλους Παπανδρέου και Σία μέσα στο ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΝ, σε συνεργασία βέβαια με όλο το φασιστικό υπόκοσμο.

Με αφορμή τα γιαούρτια που εισέπραξαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλαβάνος και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας Πορτάλιου από οργανωμένη κλάκα φασιστών στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, το θέμα έλαβε κάποια δημοσιότητα. Αυτό που κανείς, ούτε οι Αλαβάνος Πορτάλιου δεν ξεστόμισαν στις καταγγελίες τους στα ΜΜΕ, είναι πως εξουσία πλέον στην ευρύτερη αυτή περιοχή είναι το μαχαίρι του χρυσαυγίτη και το καδρόνι του φασίστα τραμπούκου, με την ανοχή εδώ και ένα χρόνο της αστυνομίας των Χρυσοχοϊδηδων και τελικά του ίδιου του πρωθυπουργού.

Τι έχει συμβεί;; Απλούστατα η αθρόα οικονομική μετανάστευση που την επιτρέπει το καθεστώς σε συνεργασία με τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν, και την διοχετεύει μετά σε συγκεκριμένες γειτονιές της Αθήνας σε καιρό που δουλειές δεν υπάρχουνε ούτε για δείγμα, οδηγεί αναπόφευκτα σε όξυνση της αντίθεσης της ντόπιας φτωχολογιάς και των πιο παλιών μεταναστών με τις νέες φουρνιές απόκληρων. Ο παπατζής πρωθυπουργός έχει μετατρέψει σκόπιμα το ευρύτερο τετράγωνο Πλατείας Αττικής Αγ. Παντελεήμονα Πλ. Αμερικής σε αποθήκη ανθρώπων, που ζουν υπό άθλιες συνθήκες υγιεινής, ακόμα και 30 ανά διαμέρισμα, κάνοντας όπως είναι φυσικό τη ζωή αφόρητη και για τους παλιούς κατοίκους.

Την αντίδραση των κατοίκων σε αυτή την αθλιότητα, και ειδικά τους πιο πολιτικά καθυστερημένους απ αυτούς, τους παραδίδει το πεντακομματικό (τώρα εξακομματικό) καθεστώς απ ευθείας στη ναζιστική Χρυσή Αυγή, που εμφανίζεται ως δια μαγείας για να επιβάλει την τάξη. Ταυτόχρονα, η ναζιστική συμμορία δίνει και την εύπεπτη πολιτική εξήγηση στις μάζες: τη μετανάστευση τη φέρνει ο δυτικός Παπανδρέου, οι Αμερικάνοι δηλαδή και οι Εβραίοι, για να αλώσουν την ανώτερη ράτσα μας, οπότε η μόνη λύση είναι η άσκηση βίας και τρομοκρατίας στους αλλόφυλους.

Και φυσικά, επειδή οι περισσότεροι νέοι μετανάστες που καταφτάνουν εδώ έχουν για στόχο τους να φτάσουν στη Δυτική Ευρώπη, δεν είναι εύκολο να βρουν εργασία εδώ αλλά ζουν παρασιτικά για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μέσα στις γραμμές τους να ενδημούν και διάφορες εγκληματικές συμμορίες, που μαζί με τους ναζήδες, δηλαδή σα δίπολο με αυτούς, κάνουν τη ζωή του μέσου κατοίκου της περιοχής αφόρητη.

Πάνω σε αυτή την κατάσταση λοιπόν, και έχοντας συμβάλει στα φασιστικά ιδεολογήματα (π.χ. σύγχρονος εθνορατσιστικός αντιαμερικανισμός, αντισημιτισμός, εθνοσωβινισμός) με τα οποία ο φασισμός έχει αδράξει τις μάζες, οι ψευτοαριστεροί κατηγορούν αφ υψηλού τις μάζες ότι είναι ρατσιστικές και μη φιλομεταναστευτικές. Οι ίδιοι (ψευτοΚΚΕ ΣΥΝ) που δεν περιφρούρησαν ποτέ το ίσο μεροκάματο για ίση δουλειά για Έλληνες και ξένους, αφήνοντας τα αφεντικά με όχημα τους ανοργάνωτους ταξικά και ευάλωτους μετανάστες να τα σπάνε, βαθαίνοντας το εθνοτικό ρήγμα μες στην εργατιά.


Οι ίδιοι που πάντα υπερασπίζονταν τα ανοιχτά σύνορα την ώρα που κλείνανε τα εργοστάσια, ξέροντας πως έτσι δημιουργούνταν στρατιές ανέργων, Ελλήνων και παλιότερων μεταναστών.

Οι ίδιοι τώρα χαρίζουν όλο τον εργατικό και λαϊκό κόσμο στους φασίστες, χαρακτηρίζοντας συλλήβδην το λαό των παραπάνω περιοχών ρατσιστές. Ταυτόχρονα οι Αλαβάνος Πορτάλιου πήγαν στην συγκεκριμένη περιοχή χωρίς καμία προηγούμενη ζύμωση, ενώ προηγούμενα έχουν συμπορευτεί σε όλες τις κινητοποιήσεις κατά του ρατσισμού με τα πιο αντιδραστικά κομμάτια του αναρχισμού, που βρίζουν και χυδαιολογούν το λαό σαν αντιδραστικό και εθνικιστή συλλήβδην.

Δεν πήγαν καν με μαζικές οργανωμένες δυνάμεις και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έστω για να μιλήσουν σε εκείνο το κομμάτι του λαού που δεν έχει απορροφηθεί πλήρως από το φιλοχρυσαυγιτισμό και τον αντιμεταναστευτικό τραμπουκισμό στην περιοχή και για να αντισταθούν στην κυριαρχία των ακροδεξιών τραμπούκων.

Πήγαν, έφαγαν τα γιαούρτια (μάλιστα η Πορτάλιου πήγε ακριβώς για να συμβεί αυτό, αφού είχε την εμπειρία του Αλαβάνου της προηγούμενης μέρας και δεν προφυλάχτηκε), δεν πρόβαλαν καμία μαζική αντίσταση στους τραμπούκους και μετά βγήκαν στα μέσα μιλώντας γενικά για έλεγχο της περιοχής από την ακροδεξιά χωρίς καμία αναφορά στην κατάσταση που έχει διαμορφώσει στοχευμένα η κυβέρνηση Παπανδρέου στην περιοχή.

Αυτό το κάνανε για να ερεθίσουνε τα δημοκρατικά αντιφασιστικά τμήματα του λαού ώστε να τους στηρίξουν σαν αντίπαλο δέος στο ναζισμό. Όμως είναι οι ίδιοι αυτοί πολιτικοί εγκληματίες που δε ζητήσανε ποτέ το πολιτικό και ποινικό κυνήγι των νοσταλγών του Χίτλερ. Είναι οι ίδιοι που δε ζήτησαν ποτέ με επίταση να επέμβουν οι αρχές όταν δουλέμποροι στοιβάζουνε 30 30 τους μετανάστες μέχρι να βρουν τρόπο να τους στείλουνε στην Ευρώπη, μετατρέποντας τον Άγιο Παντελεήμονα σε κολαστήριο όπου χιλιάδες άνθρωποι ζουν χειρότερα κι από ζώα.

Είναι οι ίδιοι που δε διαχωρίζουνε την πλατιά μάζα των μεταναστών εργατών από τις συμμορίες και το μεταναστευτικό λούμπεν που καταπιέζει Έλληνες και μετανάστες στα γκέτο τύπου Αγ. Παντελεήμονα.

Ο λαός πρέπει να καταδικάσει κάθε τραμπούκικη επίθεση, μεταξύ αυτών και αυτές σε Αλαβάνο Πορτάλιου - ΣΥΡΙΖΑ. Οι σοσιαλφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ, όσο ο λαός δεν τους έχει καταλάβει και μισήσει σαν υπαλλήλους του ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού (στην ηγεσία τους), έχουν κάθε δικαίωμα να πηγαίνουν παντού και να μιλούν χωρίς να τρώνε το φασιστικό γιαούρτι, όπως και κάθε άλλος πολίτης αυτής της χώρας. Αυτό είναι θέση αρχής για κάθε δημοκράτη, οσοδήποτε αντισοσιαλφασίστας κι αν είναι.


Αλλά πάει πολύ αυτοί που έντεχνα μαζί με την αριστερή ρώσικη λαλιωτική φράξια του ΠΑΣΟΚ (στην οποία ανήκει και ο Γ. Παπανδρέου) και με το φασίστα Σαμαρά ανοίξανε τα σύνορα χωρίς κανέναν έλεγχο και τσακίσανε κάθε εργατικό δικαίωμα, δημιουργώντας τους όρους για να γεννηθεί ο ρατσισμός μες στην εργατική τάξη (πράγμα άγνωστο για τη χώρα μας μέχρι το 1990), να έρχονται να υποδύονται τους διεθνιστές πυροσβέστες και τους δημοκράτες αντιστασιακούς ή και τους υπερασπιστές των μεταναστών.

Όποιος πάνω στη χειρότερη μεταπολεμική κρίση, που στη χώρα μας έχει πάρει εφιαλτικό χαρακτήρα λόγω του παραγωγικού σαμποτάζ δεκαετιών των ρωσόδουλων, μιλάει ακόμα για ανοιχτά σύνορα, είναι συνειδητός προβοκάτορας υπέρ του ρατσισμού (εκτός από μια μερίδα του αναρχισμού που αδυνατεί από τη φύση της να σκεφτεί με πολιτικούς όρους και θέτει το θέμα σε αστοφιλελεύθερη ανθρωπιστική βάση).

Το κύριο τούτη την ώρα είναι να παρθούν άμεσα μέτρα: α) τσάκισμα, σύλληψη, φυλάκιση όσων τραμπουκίζουν κατά των μεταναστών, και να βγουν εκτός νόμου ΤΩΡΑ όλες οι ναζιστικές συμμορίες τύπου Χρυσής Αυγής, Μαύρου Κρίνου, Αυτόνομων Εθνικιστών. β) αποφασιστικό κλείσιμο και φύλαξη των συνόρων καθώς η χώρα δεν αντέχει άλλη οικονομική μετανάστευση, με εξαίρεση το άσυλο για τους πολιτικούς πρόσφυγες (με πρώτους τους αντιφασίστες από το Ιράν της πιο κανιβαλικής δικτατορίας αυτή τη στιγμή στον κόσμο) θύματα των φασιστικών καθεστώτων, που πρέπει να δίνεται άμεσα και χωρίς συζήτηση γ) ποινικά μέτρα ενάντια στους δουλέμπορες κάθε είδους στους οποίους περιλαμβάνονται και οι ιδιοκτήτες σπιτιών που στοιβάζουνε τους μετανάστες σαν να είναι σακιά κι όχι άνθρωποι, με ταυτόχρονο χτύπημα των εγκληματικών συμμοριών μικρών και μεγάλων στις περιοχές αυτές, δ) άμεσα μέτρα υγειονομικής και διατροφικής φροντίδας για τους μετανάστες με ταυτόχρονη άμεση αποφόρτιση της ευρύτερης περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα με διαμοιρασμό των μεταναστών- που διοχετεύτηκαν εκεί μεθοδευμένα από το καθεστώς- σε ολόκληρη τη χώρα ώστε να λείψει το πεδίο ιδεολογικής και πολιτικής ζύμωσης για τους ναζήδες δολοφόνους, ε) νόμιμη παραμονή και πλήρη πολιτικά δικαιώματα στους παλιούς μετανάστες που έχουν φτιάξει τις ζωές τους, ζουν και δουλεύουν εδώ και χρόνια στη χώρα μας.

Μα πάνω απ όλα τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν ο λαός δε διεκδικήσει: να σταματήσει ΤΩΡΑ το παραγωγικό σαμποτάζ, ειδικά στη βιομηχανία,.

Όλα τα άλλα είναι καταστροφή και αφιόνι και μας πάνε για τον πιο καραμπινάτο φασισμό που είναι αυτός που αδράχνει τις μάζες.