ΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ ΝΔ-ΛΑΟΣ- ΝΑΖΙΣΤΩΝ

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι το ΛΑΟΣ λειτουργούσε σαν προθάλαμος για την προώθηση των ναζιστών στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μετά την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ, ο Σαμαράς όχι μόνο παρέχει την πλήρη στήριξη του στο μέτωπο ΛΑΟΣ – χουντοφασιστών και ναζιστών αλλά έφτασε στο σημείο να συμπεριλάβει έναν ανοιχτό υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής και πρώην υποψήφιο της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις δημοτικές στο Βόλο. Τη συγκρότηση αυτού του μαύρου μετώπου την αγαντάρουν τόσο η ηγεσία του Γ. Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ όσο και τα ψευτοαριστερά ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ από κοινού με την ψευτοπροοδευτική Δημοκρατική Αριστερά καλύπτοντας αυτές τις συνέργιες με την απόλυτη σιωπή και την πλήρη ανοχή τους. Χάρη σε αυτούς άλλωστε έφτασε η ναζιστική συμμορία της Χρ. Αυγής να συγκεντρώνει το εκλογικό ποσοστό σύμφωνα με τα γκάλοπ κοντά στο 3%. Αυτοί στήριξαν εδώ και χρόνια όχι μόνο τη νομιμότητα των ναζιστών αλλά και το πολιτικό έδαφος για να ευδοκιμήσει η ναζιστική προπαγάνδα (σύγχρονος εθνορατσιστικός αντιαμερικανισμός, αντισημιτισμός, εθνοσoβινισμός, φασιστικού τύπου αντικαπιταλισμός του ανατολικού πολεμικού μονοπωλίου). Αυτοί και ο αγαπημένος τους πρόεδρος Κ. Παπούλιας κοίταγαν με βουβή επιδοκιμασία πριν λίγους μήνες, τον Μάρτη του 2010, όταν οι βατραχάνθρωποι του λιμενικού διέσχιζαν την Πανεπιστημίου φωνάζοντας «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό». Αυτοί άκουγαν με βουβή επιδοκιμασία τον Καρατζαφέρη να δηλώνει ότι τα συνθήματα αυτά «μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη σημαία του Έθνους»… Αυτοί επέβαλαν στη χώρα αφεντικά και προστάτες τα νεοναζιστικά καθεστώτα της Ρωσίας του Πούτιν και της Κίνας.
Τώρα από κοινού ανοίγουν την πόρτα για να πάρουν εξουσία οι εγχώριοι ναζιστές στην πολιτική ζωή της χώρας με το ΛΑΟΣ και τον Σαμαρά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πως Σαμαράς και ΛΑΟΣ προώθησαν για υποψήφιο στις περιφερειακές της Αθήνας με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ τον υπόδικο για ναζιστική επίθεση Δ. Παπαγεωργίου

Στις περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη ο Καρατζαφέρης κατεβάζει υποψήφιο τον Δημ. Παπαγεωργίου, υπόδικο και συνεργάτη του πρώην χρυσαυγίτη ναζιστή Δημ. Ζαφειρόπουλου. Είναι ο αρχισυντάκτης της χουντοφασιστικής φυλλάδας του τελευταίου «Ελεύθερος Κόσμος». O Δημ. Παπαγεωργίου είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ για την περιφέρεια Αττικής, στον κεντρικό τομέα Αθηνών, με επικεφαλής τους Άδωνη Γεωργιάδη και Θ. Πλεύρη τους δύο θερμούς υπερασπιστές του ναζιστή Κ. Πλεύρη.
Ο ίδιος έχει και ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό του Καρατζαφέρη «Ράδιο Άστυ».
Ο Δημ. Παπαγεωργίου έχει βεβαρημένο ιστορικό. Το 2002 ήταν καταζητούμενος σα δράστης επίθεσης που έγινε από μέλη της Χρ. Αυγής κατά του φοιτητή Π. Χρυσού και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του με μαχαίρι. Το Γενάρη του 2010 συλλαμβάνεται για συμμετοχή σε μία άλλη επίθεση που έγινε από τη ναζιστική ομάδα «Αυτόνομοι Εθνικιστές» ενάντια σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους. Είχε συλληφθεί μαζί με άλλα 44 άτομα για την επίθεση και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Προφυλακίστηκε γιατί βρέθηκε εναντίον του μια παλιότερη καταδίκη.
Μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση του είχε την υποστήριξη του ΛΑΟΣ αλλά και την προσωπική υποστήριξη του ίδιου του Καρατζαφέρη, που ήταν τόσο θερμή ώστε οι δικηγόροι του να σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του με το ΛΑΟΣ σαν επιχείρημα αποφυλάκισης! Όπως αναφέρει ο ίδιος σε μήνυμα που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ για την υποψηφιότητα στην περιφέρεια Αττικής με τον πολύ ταιριαστό τίτλο «Με λόγια απλά» (www.laosanattiki.gr): «Θα γράψω λοιπόν, λόγια απλά, για να σας εξηγήσω την απόφασή μου να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβριο. Από την εποχή της προφυλάκισής μου, κάπου εκεί στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού είχε τεθεί ως μέσο πίεσης του πολιτικού συστήματος από τους δικηγόρους μου το ενδεχόμενο συμμετοχή ς μου σε κάποιο ψηφοδέλτιο στις δημοτικές αρχές εκλογές του Νοεμβρίου. Δεν χρειάστηκε καθώς τα πράγματα πήγαν σχετικά καλά και στις 30 Ιουλίου αφέθηκα ελεύθερος». Αυτά τα «απλά λόγια» δημοσιεύτηκαν αρχικά στον «Ελεύθερο Κόσμο» στις 9/10.
Δεν βρέθηκε όμως έτσι απλά έξω από το κελί. Συγκεκριμένα στα μέσα του Ιούνη του 2010 συστήθηκε η «Επιτροπή για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου (δες ιστοσελίδα Νεολαίας ΛΑΟΣ Πειραιά (www.neospeiraia.com) που υπογράφουν στελέχη της ΝΕΟΣ, της ΦΟΣ και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Βελόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, Άγγελος Κολοκοτρώνης. Από τη λίστα των υποστηρικτών δεν λείπει και ο ναζιστής Κ. Πλεύρης που υπογράφει ως «δικηγόρος». Ωστόσο το ΛΑΟΣ χρειαζόταν στην υπόθεση αυτή μία «δημοκρατική νομιμοποίηση» αφού έχει εκτεθεί από τη σταθερή πολιτική του Καρατζαφέρη να προσεταιριστεί το ναζιστικό στρατόπεδο. Είχαν προηγηθεί η πρόταση του Καρατζαφέρη να δοθούν υπουργεία στη Χρυσή Αυγή, οι απόπειρες για το κατέβασμα χρυσαυγιτών στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στις δημοτικές και νομαρχιακές του 2002 και για το κατέβασμα του Δημ. Ζαφειρόπουλου σαν υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας στις βουλευτικές εκλογές του 2009, που ανακόπηκαν από τις καμπάνιες της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, καθώς και η υποστήριξη του ναζιστή Κ. Πλεύρη από τους Άδωνη Γεωργιάδη και τον Θ. Πλεύρη.
Σε αυτό ακριβώς το σημείο ήρθε να δώσει πολύτιμο χέρι βοηθείας ο Σαμαράς. Έτσι μεταξύ αυτών που υπογράφουν για την αποφυλάκιση του Παπαγεωργίου τον Ιούνη εμφανίζονται μία σειρά στελέχη της ΟΝΝΕΔ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Νίκος Χιδίρογλου, μελλοντικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κικίλια, του εκλεκτού του Σαμαρά.. Στη συνέχεια προστίθενται αρκετά στελέχη της ΝΔ και της ΔΑΚΕ.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η αποφυλάκιση του Δημ. Παπαγεωργίου και η υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ με τη στήριξη του Σαμαρά που δεν σταμάτησε εκεί.

Υποψήφιος του Κικίλια σε συγκέντρωση Δημ. Ζαφειρόπουλου -ΛΑΟΣ.

Στα τέλη Οκτώβρη ο Νίκος Χιδίρογλου, με την ιδιότητα του υποψηφίου πλέον του Κικίλια, εμφανίζεται σε μία εκδήλωση του Δημ. Ζαφειρόπουλου και του «Ελ. Κόσμου» που παίρνει χαρακτήρα προεκλογικής συγκέντρωσης!
Συγκεκριμένα, στις 20/10 ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσή Αυγής Δημ. Ζαφειρόπουλος εγκαινίασε ένα «νέο χώρο» για τον «Ελεύθερο Κόσμο», το βιβλιοπωλείο «Λόγχη» και το περιοδικό «Patria» του οποίου εκδότης είναι ο Δημ. Παπαγεωργίου. Να σημειώσουμε ότι το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της «Λόγχης» πουλάει διάφορα «ιστορικά κειμήλια» όπως ναζιστικές σημαίες με τον αγκυλωτό (που φιγουράρουν ως «κομματική σημαία του NSDAP», και “πολεμική σημαία του Γ΄ Ράϊχ”), σημαίες των SS, dvd με «εθνικοσοσιαλιστικά εμβατήρια», ενώ περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα έχουν τα βιβλία του Στ. Παττακού και του Κ. Πλεύρη.
Στην εκδήλωση, παρουσία του Θ. Πλεύρη, ο «Δημήτρης Ζαφειρόπουλος αναφέρθηκε και στην συμμετοχή πολλών εκ των συντακτών της εφημερίδας στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, όπως αυτές του αρχισυντάκτη του “ΕΚ” Δημήτρη Παπαγεωργίου, του Ευάγγελου Χανιώτη και του Παναγιώτη Δούμα στον κεντρικό τομέα της Περιφέρειας Αθηνών και του Γιάννη Σύρρου ως υποψηφίου δημοτικού σύμβουλου Περιστερίου». Οι Χανιώτης και Δούμας συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του Αδ. Γεωργιάδη. Σε ότι αφορά το Γιάννη Σύρρο, ήταν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στις βουλευτικές του 2007, είναι «εκ των συντακτών» του «Ελ. Κόσμου» και κατεβαίνει με τον εμφανιζόμενο ως ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο αλλά υποστηριζόμενο από τη ΝΔ, Ανδρέα Παχατουρίδη. Παρόντες στην ίδια εκδήλωση ήταν και «οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δασκαλάκης και Κοκκινόπουλος με τον συνδυασμό του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και ο Νίκος Χιδίρογλου από τον συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια».
Πρόκειται για μία συμμαχία Σαμαρά – ΛΑΟΣ – φασιστών και ναζιστών που εκφράζεται όλο και πιο ανοιχτά.
Στο Βόλο αυτή η συμμαχία έφτασε στο σημείο να συμπεριλάβει έναν πρώην υποψήφιο της Χρυσής Αυγής.

Χρυσαυγίτης υποψήφιος της ΝΔ στο Βόλο

Εξίσου μεγάλο σκάνδαλο αυτών των εκλογών είναι ότι σε επίσημο συνδυασμό της ΝΔ, σε αυτόν της Ζέτας Μακρή η οποία έλαβε επισήμως το χρίσμα από τον Σαμαρά στις 8 Σεπτέμβρη, συμμετέχει ο χρυσαυγίτης απόστρατος αξιωματικός Παναγιώτης Αλτζερίνος, υποψήφιος με τη «Χρ. Αυγή» στις βουλευτικές εκλογές του 2009.
Σύμφωνα με καταγγελία του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ - πρώην συνασπισμικού- Πάνου Σκοτινιώτη, ο Αλτζερίνος είχε κυκλοφορήσει στις βουλευτικές του 2009 προεκλογικό φυλλάδιο με το βιογραφικό του στο οποίο αναφέρει : «Εκπροσωπούμε το εθνικιστικό κομμάτι. Πιστεύουμε στην εθνικιστική δημοκρατία. Συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, γιατί εκπροσωπεί στην χώρα μας τους γνήσιους εθνικιστές. Αυτή η κίνηση έχει βρει ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα όπως φάνηκε και στις ευρωεκλογές που τριπλασιάσαμε την δύναμη μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για να γνωρίσει η νεολαία τον εθνικισμό» (ηλεκτρονική εφημερίδα Αttica, www.aticcafreepress.gr).
Πριν φτάσει στη ΝΔ πέρασε από το ΛΑΟΣ του οποίου ήταν εκλεγμένο μέλος της πρώτης κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ και πρώην γενικός γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής. Παραιτήθηκε το 2003 για να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα στη «Χρ. Αυγή» και να διεκδικήσει τη θέση του δημοτικού συμβούλου ελέω Σαμαρά!
Το τοπικό παράρτημα Βόλου της ναζιστικής συμμορίας για τον συγκεκριμένο υποψήφιο λέει ότι δεν είναι μέλος της Χ.Α., αλλά «ένας ιδιαίτερα αξιόλογος ανένταχτος και ανεξάρτητος πατριώτης που επέλεξε στις τελευταίες εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές να πολιτευθεί στον Νομό Μαγνησίας με την “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”. Η απόφαση του να συμμετάσχει στον συνδυασμό της κ. Μακρή είναι καθαρά προσωπική του επιλογή και θεωρούμε ότι θα ήταν προς όφελος της πόλης μας η ανάδειξή του στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο του Βόλου».
Τι θα κάνει ο Π. Αλτζερινός σα δημοτικός σύμβουλος στο Βόλο; Θα γνωρίσει στη νεολαία τον «εθνικισμό» του Χάιλ Χίτλερ;
H καταγγελία εμφανίστηκε στον τύπο στις 19/10. Λίγες μέρες μετά ο Σαμαράς επισκέφτηκε το Βόλο και δεν παρέλειψε να περάσει από το προεκλογικό περίπτερο της Ζέτας Μακρή την οποία χαρακτήρισε «σπουδαία επιλογή». Στο μεταξύ το επίσημο ΠΑΣΟΚ σιωπά στην καταγγελία του δημάρχου του στο Βόλο, και τα ψευτοαριστερά κόμματα κοιτάνε αλλού.
Με τα φτερά του σοσιαλφασισμού, ο ναζισμός παίρνει θέσεις εξουσίας. Πρέπει να τους σταματήσουμε όσο είναι καιρός.

Πως ο Σαμαράς έστειλε τον Κακλαμάνη στο ΛΑΟΣ

Είχαμε γράψει για τον Σαμαρά ότι θα εκφασιστικοποιήσει τη Νέα Δημοκρατία. Αποδεικνύεται ότι αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του και τον διεκπεραιώνει με μεγάλο ενθουσιασμό. O Σαμαράς θέλει να επιβάλει μέσα στη ΝΔ τη φασιστική γραμμή του ΛΑΟΣ υπέρ του ρωσοκινέζικου άξονα σύμφωνα με την οποία θανάσιμοι εχθροί του «έθνους» και του πλανήτη ολόκληρου είναι η Αμερική και ο Εβραίος που «στάζει αίμα».
Η συνεργασία Σαμαρά και ΛΑΟΣ εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας.
Ο Σαμαράς φρόντισε να πλασάρει τον Καρατζαφέρη σαν τον επίσημο υποστηρικτή της υποψηφιότητας Κακλαμάνη στο δήμο της Αθήνας. Ο Καρατζαφέρης τώρα βγαίνει στις εκλογές με σημαία πέντε υποψήφιους μέσα στο συνδυασμό Κακλαμάνη. Από την εκλογή του και μετά ο Σαμαράς φρόντισε με τη μέθοδο των διαρροών να υπονομεύσει την υποψηφιότητα του Κακλαμάνη λόγω της προηγούμενης υποστήριξης του στη Ντ. Μπακογιάννη και να ρίχνει στο τραπέζι τα ονόματα των Σπηλιωτόπουλου και Αβραμόπουλου. Στις 21 Απρίλη 2010 ο Σαμαράς έκανε μία κοινή εμφάνιση με τον Κακλαμάνη σε εκδήλωση του δήμου για τον Παναγούλη. Και πάλι αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Ο Παναγιωτόπουλος ως εκπρόσωπος της ΝΔ, δήλωνε ότι «Για τις δημοτικές εκλογές δεν έχω να σας ανακοινώσω τίποτα σήμερα. Ούτε σε επίπεδο χρισμάτων ή υποψηφιοτήτων. Όταν, ως ΝΔ, έχουμε κάτι να σας ανακοινώσουμε, θα το κάνουμε». Ο ίδιος ο Σαμαράς στη φιλολογία που αναπτύχθηκε ότι η κοινή αυτή εμφάνιση θα δώσει και το χρίσμα απάντησε ότι όσα είπε στην εκδήλωση, αφορούσαν μόνο την αντιδικτατορική δράση του Αλέκου Παναγούλη (Βήμα, 22/4)
Ο Κακλαμάνης είχε όμως ήδη δηλώσει την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές και έμενε πολιτικά ακάλυπτος. Δύο μέρες μετά στις 23 Απρίλη ακολουθεί συνάντηση Κακλαμάνη – Καρατζαφέρη στα γραφεία του ΛΑΟΣ όπου ο Καρατζαφέρης δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Κακλαμάνη. Ακολουθούν διάφορες επαφές Καρατζαφέρη – Κακλαμάνη στις οποίες συζητιούνται θέματα στήριξης υποψηφίων. Όταν στα μέσα Ιούλη πια ο Σαμαράς ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητα του Κακλαμάνη με τη ΝΔ σε μία απολύτως υποτονική συνάντηση που δεν έχει σχέση με τις πανηγυρικές εκδηλώσεις αγάπης του Καρατζαφέρη, το μέτωπο ΛΑΟΣ – Κακλαμάνη έχει ήδη συγκροτηθεί και η υποψηφιότητα του μετατρέπεται σε συμμαχία ΝΔ-ΛΑΟΣ στην Αθήνα με τις ευλογίες του Σαμαρά.
Εννοείται ότι αυτές οι βρωμερές κομπίνες, οι εκβιασμοί και οι σκευωρίες του Σαμαρά δεν ελαφρώνουν τη θέση του εθνικιστή και πρώην «μακεδονομάχου» Κακλαμάνη που είχε στο ενεργητικό του ως χθες ότι είχε πάρει θέση κατά του Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και υπέρ της μισο-αστοφιλελεύθερης Μπακογιάννη. Όπως δεν ελαφρώνουν και τη θέση της Ζέτας Μακρή που είχε κάνει το ίδιο στο Βόλο. Στην πραγματικότητα το ότι αυτοί οι δυο δέχτηκαν την ενότητα με το φασισμό και το ναζισμό για να διατηρήσουν ή να πάρουν μια μερίδα εξουσίας δείχνει πόσο διαβρωμένο από το φασισμό και τον πολιτικό καιροσκοπισμό είναι το πνεύμα της παλιάς αστικής τάξης. Από την άλλη και οι δυο τους θα πληρώσουν πολιτικά γι αυτό που έκαναν. Το ότι ο Σαμαράς τους ζήτησε να συνεργαστούν με το φασισμό και το ναζισμό αντίστοιχα για να πάρουν από αυτόν ένα μικροφέουδο τετραετίας είναι για να τους λερώσει για πάντα σαν φιλο-φασίστες και έτσι να τους αναγκάσει είτε να γίνουν για πάντα δούλοι του και δούλοι της ανατολικής του πολιτικής του είτε να πεταχτούν στην μπάντα σαν στημένες λεμονόκουπες. Μια αποπλάνηση χρειάζεται πάντα δύο.