ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Xρονιά μεγάλων μεταρρυθμίσεων και σύγκρουσης με συντεχνίες θα
είναι, σύμφωνα με τον Παπανδρέου, το 2011. Κι αυτό γιατί, όπως λέει σε όλους τους τόνους, μέχρι τώρα οι διαρθρωτικές αλλαγές βρίσκουνε τοίχο λόγω των συντεχνιακών κεκτημένων στις ΔΕΚΟ, στο Δημόσιο κλπ.

Αυτά που λέει ο απερίγραπτος αυτός διπρόσωπος και υποκριτής τα πιστεύουνε βέβαια οι οικονομιστές φιλελεύθεροι της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Μπακογιάννη, που τον μισοστηρίζουν μες στην πολιτική τους τυφλωμάρα, αλλά και οι δυτικοί μονοπωλιστές της ΕΕ και του ΔΝΤ. Γιατί αυτοί έχουνε μάθει να θεωρούν το κράτος φορέα σοσιαλισμού, οπότε οποιοσδήποτε ποζάρει σαν αντικρατιστής οικονομικός φιλελεύθερος, όσο άθλιος κι αν είναι, τον περνάνε για φίλο τους.

Πρώτα πρώτα, δεν ήταν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η κλίκα του Α. Παπανδρέου, σε αγαστή τότε σύμπνοια με την ψευτοαριστερά, που γιγάντωσε στον κρατικο-καπιταλιστικό τομέα τις συντεχνίες της λούφας, των υπόγειων συναλλαγών, της παραγωγικής αποσάρθρωσης, της κλεψάς και της ατιμίας;; Δεν ήταν κοινή η μπούκα σοσιαλφασιστών, εθνικιστών μικροαστών γραφειοκρατών και των χειρότερων σοσιαλδημοκρατών -υπό την ηγεμονία των πρώτων- στο αστικό κράτος για να το καταλάβουν εξ εφόδου από την αρκετά αμαρτωλή και αντιδημοκρατική, αλλά λιγότερο καταστροφική για τη χώρα κλασική δεξιά;;

Οι σοσιαλφασίστες χρησιμοποιήσανε το αστικό κράτος, τους φονιάδες της 17Ν, τον αγνό αλλά απλοϊκό αντικαπιταλισμό των μαζών, κάθε μέσο σε τελευταία ανάλυση για να γονατίσουνε την παραδοσιακή δυτικόφιλη και ντόπια αστική τάξη. Κι όταν το κατάφεραν αυτό και την υπέταξαν στο σάπιο μισο-σοσιαλφασιστικό κράτος, και ξεπεταχτήκανε τα φυντάνια της νέας ρωσοφτιαγμένης κρατικο-ολιγαρχίας, οι Κόκκαλης Μπόμπολας Μυτιληναίος Γερμανός Βγενόπουλος Καραγκουλές κλπ., θυμηθήκανε τον αντικρατισμό του οικονομικού φιλελευθερισμού, ώστε να παραδώσουνε στους κρατικοδίαιτους αυτούς και όψιμους ιδιώτες όλο τον εθνικό πλούτο.

Γιατί αν το λιμάνι έμενε στον πράγματι αμαρτωλό ΠΑΣΟΚο γραφειοκράτη του ΟΛΠ, πώς θα το έπαιρνε ο ασύγκριτα χειρότερος νεοδουλοκτήτης φασίστας μονοπωλιστής της κινέζικης ΚΟΣΚΟ;;

Τώρα λοιπόν οι ίδιοι που υπερασπίζονταν παλιότερα τις κνιτο-πασόκικες συνδικαλιστικές και διαχειριστικές συμμορίες του ΟΣΕ, της παλιάς ΕΑΣ, του ΟΛΠ, της ΔΕΗ κλπ. από την επάρατη κεντροδεξιά μητσοτακικού τύπου και την ιδιωτικο-καπιταλιστική -με όρους αγοράς- λειτουργία, τις χτυπάνε σήμερα ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο του ανατολικού μονοπώλιου που άρχισε να αγοράζει τη χώρα την επειγόντως και επί τούτου χρεωκοπημένη έναντι πινακίου φακής.

Και την πίτα ολόκληρη δηλαδή και το σκύλο χορτάτο. Και με τις συντεχνίες του παρασιτικού κρατικο-καπιταλισμού κατά του ντόπιου και δυτικού κεφαλαίου παλιότερα, και με το ανατολικό πολεμικό κρατικο-μονοπώλιο κατά των συντεχνιών τώρα.

Και μάλιστα με το ανατολικό κρατικο-μονοπώλιο σαν δυτικοί αντικρατιστές και με όχημα τον οικονομικό φιλελευθερισμό, που τόσο πολύ τον αγαπάνε οι ηλίθιοι μυωπικοί Ευρωπαίοι μονοπωλιστές, που δε βλέπουνε ότι ο σοσιαλφασίστας Παπανδρέου τους σκάβει το λάκκο.

Όταν ο λαός πάρει χαμπάρι τι παιχνίδι παίζουν οι προβοκάτορες στην πλάτη του και τι αναίσχυντη κοροϊδία του ρίχνουν ενώ είναι σαμποταριστές της χώρας και της ίδιας του της ζωής, θα θυμώσει τόσο που θα πάρει σβάρνα και θα ξηλώσει όλα τα βάθρα της εθνικής υποτέλειας και τελικά της εκμετάλλευσης. Το δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο του λαού μας ενάντια στην ανατολικού τύπου αποικιοποίηση της χώρας γίνεται πια επιτακτική ανάγκη. Οι πραγματικοί κομμουνιστές και οι πραγματικοί δημοκράτες πρέπει να βρεθούν για άλλη μια φορά στη θέση τους.