ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Αγαπητοί αναγνώστες της Νέας Ανατολής, συναγωνιστές και φίλοι της ΟΑΚΚΕ,

Σε αυτή την πολύ δύσκολη φάση που περνάει η χώρα και ο λαός μας σας καλούμε να ενισχύσετε και οικονομικά την ΟΑΚΚΕ για να συνεχίσουμε την κοινή πάλη ενάντια στο σοσιαλφασισμό, στην οικονομική εξαθλίωση και στην πολιτική της υποτέλειας, για το ψωμί, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Τα καθήκοντα μας είναι πολλά και δύσκολα. Τη χρονιά που πέρασε πετύχαμε ένα μεγάλο στόχο: την πανελλαδική κυκλοφορία της εφημερίδας που μας ενίσχυσε πολιτικά αλλά μας βάρυνε κι άλλο οικονομικά σε συνδυασμό με το υπόλοιπο του χρέους που μας άφησαν οι διπλές εκλογές του 2009. Κάνουμε αυτή την καμπάνια για να συνεχίσουμε την πανελλαδική έκδοση, να είμαστε συνεπείς στην εξυπηρέτηση του υπόλοιπου του χρέους των εκλογών, και ταυτόχρονα να καλύψουμε μέρος των εξόδων για τις καμπάνιες της αφισοκόλλησης. Στόχος μας είναι το ποσό των 5000 ευρώ. Για να καλυφθεί είναι πολύτιμη και κρίσιμη για εμάς κάθε ενίσχυση που μπορεί κανείς να δώσει ανάλογα με τις δυνατότητες του.

Η επαλήθευση της γραμμής μας έχει ανοίξει νέους δρόμους. Ήδη έχει αποδειχτεί ότι στη βάση αυτής της γραμμής κερδίζονται μάχες τόσο σε δημοκρατικό επίπεδο όσο και για το νέο εργατικό κίνημα που βρίσκεται στα σπάργανα και τώρα βρίσκει το βηματισμό του. Μπορεί ο φασισμός να δυναμώνει τα χτυπήματα του αλλά μέσα στην καταστροφή μπορούν να γίνουν και οι μεγαλύτερες ανατροπές. Σε αυτή την περίοδο ο ρόλος της ΟΑΚΚΕ θα είναι κρίσιμος.

Η νέα χρονιά μπορεί να είναι μια καλή χρονιά για τους νέους αγώνες που έρχονται!

Μπορείτε να στείλετε την ενίσχυση σας με δύο τρόπους: α) Με κατάθεση στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αρ. 160/76496229, β) Με ταχυδρομική επιταγή, Τ.Θ. 8371 ΤΚ 10010, Αθήνα στο όνομα Κώστας Κούτελος