ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟΚΚΕ ΜΕΣΩ ΚΑΝΕΛΛΗ

Tελικά η κνιτοποίηση φασιστικοποίηση του πάλαι ποτέ δυτικόφιλου κόμματος της αστικής τάξης, της ΝΔ, προχωράει από τον κρυφοφασίστα Σαμαρά με ταχύτατους ρυθμούς. Τα αρραβωνιάσματα είχαν ξεκινήσει επί του ρωσόδουλου Καραμανλή του δεύτερου του διπρόσωπου, πατήθηκαν πάνω στο Δεκέμβρη-φάρσα του σοσιαλφασισμού του 2008, έγιναν γάμος μέσω του αντιμνημονιακού μετώπου των αυτοδιοικητικών εκλογών και τώρα ολοκληρώνονται.

Η νέα εφημερίδα των Φιλιππάκη Καψαμπέλη Δημοκρατία, άρτι αφιχθείσα στο χώρο του Τύπου, έδωσε το στίγμα της από τις τηλεοπτικές της διαφημίσεις. Σε μία απ αυτές, παρουσιάζεται ο μακαριστός Χριστόδουλος με το λάβαρο της Αγίας Λαύρας, να ευλογεί, σύμφωνα με τη διαφήμιση, τη δημοκρατία. Πρόκειται ξεκάθαρο για φύλλο που βγαίνει, όπως λένε όλοι οι περί τα ΜΜΕ αναλυτές, λόγω του γεγονότος ότι ο παραδοσιακός δυτικόφιλος κεντροδεξιός τύπος (π.χ. Καθημερινή) δεν μπορεί να παρακολουθήσει τη λαϊκίστικη νέο-ακροδεξιά μετάλλαξη της νέας ΝΔ του Σαμαρά.

Σ΄ αυτό λοιπόν το φύλλο, ποιος κρατάει το ταμπούρι της τελευταίας σελίδας;; Μα φυσικά η βουλευτής του ψευτοΚΚΕ -εδώ και μια δεκαετία- φαιοκόκκινη Λιάνα Κανέλλη. Η Κανέλλη παίζει εδώ και 15 χρόνια το ρόλο της γέφυρας του ψευτοΚΚΕ με τον κλασσικό φαιό σωβινισμό, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Η σοσιαλφασίστρια αυτή λοιπόν δε θα εργαστεί φυσικά ως ρεπόρτερ, αλλά θα διατηρεί στήλη ΓΝΩΜΗΣ στην τελευταία σελίδα της σαμαρικής φυλλάδας.

Με δυο λόγια, ο Σαμαράς παραδίδει τον παραδοσιακά συντηρητικό κόσμο της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς στο κνίτικο αφιόνι, στο συνομωσιολογικό αντιδυτικισμό, στον αντισημιτισμό και στην αντικαπιταλιστική δημαγωγία του ανατολικού ρωσοκινέζικου μονοπώλιου, το οποίο άλλωστε υπηρετεί κι ο ίδιος. Την ίδια ώρα φυσικά, η Κανέλλη θα διατηρήσει την από δεκαετίας καπαρωμένη στήλη της στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη ονόματι Πατριδογνωμόνιο, για να δίνει ψευτοπατριωτικό επίχρισμα στους μοσχόδουλους προδότες του μαρξισμού -αλλά και των συμφερόντων όλου του έθνους- σοσιαλφασίστες του ψευτοΚΚΕ.

Δεν είναι παράξενο. Πώς να ξεχάσει κανείς την εποχή του έρωτα των ναζιστών της Χρυσής Αυγής για το ψευτοΚΚΕ επί νατοϊκών βομβαρδισμών στη Σερβία το 1999, τα φλερτ με τον Καρατζαφέρη ΛΑΟΣ πριν αρχίσουν οι στημένες συγκρούσεις, το σεβασμό στο ψευτοΚΚΕ από τους ναζιστές του Μαύρου Κρίνου κι από τους φασίστες εθνο-τροτσκιστές του περιοδικού Ρεσάλτο.

Όταν η φαιοκόκκινη ενότητα πατηθεί και γίνει αρραγής, τότε θα έχει έρθει η ώρα της νέας κανιβαλικής δικτατορίας. Η δημοκρατία με μπροστάρη της την πραγματική αριστερά πρέπει να αντισταθεί, πριν το τέρας ξεθαρρέψει εντελώς.