ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Ο προβοκάτορας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου επαναφέρει κατά περιόδους το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, το οποίο αντιμετωπίζουν θετικά οι υπόλοιποι πέντε του καθεστωτικού πυρήνα (Σαμαράς, Παπαρήγα, Καρατζαφέρης, Τσίπρας, Κουβέλης). Οι πρόωρες εκλογές θα δώσουν ένα γερό χτύπημα στην οικονομία επιταχύνοντας την κατάρρευση και την υποταγή της χώρας μας στον ρωσοκινεζικό άξονα και την πολιτική αποσύνθεση της ΕΕ.

Το πιο βασικό όμως είναι ότι βολεύουν όμως εξαιρετικά τους ρωσόδουλους Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά γιατί θα γίνουν με λίστα.Έτσι αυτοί σαν θα έχουν ένα χρήσιμο φασιστικό εργαλείο για να κάνουν μοναδικές σε έκταση εσωκομματικές εκκαθαρίσεις αντιφρονούντων, δηλαδή μη ρωσόδουλων βουλευτών όπως δεν έχουν γίνει για δεκαετίες τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο κυρίως στην ακόμα ευρωπαιόφιλη στον κορμό της ΝΔ. Αυτή την ευκαιρία θα την αξιοποιήσουν παραπέρα δίνοντας σε αυτή τη Βουλή, δηλαδή αυτή που θα προκύψει από τη λίστα τη δυνατότητα να αναθεωρήσει το Σύνταγμα. Με λίγα λόγια μια αλυσοδεμένη Βουλή θα αναλάβει να βγάλει ένα σύνταγμα που θα αλυσοδέσει τη χώρα. Η αναθεώρηση του Συντάγματος αν γίνει από μια Βουλή της λίστας θα σημαίνει χοντρή παραβίαση τουλάχιστον του πνεύματος του Συντάγματος. Προφανώς θα προωθηθούν διατάξεις για τον ασφυκτικό έλεγχο των ΜΜΕ και των βουλευτών και για το δυνάμωμα του βιομηχανικού σαμποτάζ μέσα από διάφορες διακομματικές επιτροπές και ανεξάρτητες αρχές στις οποίες θα κυριαρχούν οι εγκάθετοι του ρωσόδουλου μπλοκ δηλαδή τα ψευτοΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΣΥΝ-ΔΑ και οι αντίστοιχες ηγετικές κλίκες στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα έχει αναπτυχθεί ήδη στον τύπο και στα κανάλια κινημένη κυρίως από τη Ρηγίλλης η εκλογολογία και κάποιοι μιλάνε και για ημερομηνία 3 Απρίλη. Ο λόγος που το σενάριο των εκλογών συζητιέται τώρα είναι ότι η ρύθμιση του εκλογικού νόμου που ισχύει περιέχει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία εάν γίνουν διαδοχικές εκλογές σε περίοδο 18 μηνών, οι δεύτερες εκλογές γίνονται με λίστα, δηλαδή η λίστα θα ισχύσει εφόσον εκλογές γίνουν έως και τις αρχές Απρίλη. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι με σταυρό αυτούς που θέλουν για βουλευτές. Η σειρά επιτυχία των υποψηφίων θα είναι προκαθορισμένη από τους αρχηγούς των κομμάτων και ανάλογα με τις επιλογές τους θα προκύψουν οι βουλευτές της νέας Βουλής. Θα προκύψει δηλαδή μία Βουλή που θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από στελέχη των κομμάτων υποτακτικά στους αρχηγούς Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά. Τις εκκαθαρίσεις που κοπιάζουν τώρα να τις κάνουν για μήνες και χρόνια μέσα από επιλεκτικά σκάνδαλα και προβοκάτσιες, θα τις κάνουν πολύ πιο εύκολα μέσα σε εκλογές εξπρες ενός μηνός. Την πρόβλεψη για τη λίστα τη θέσπισε η κυβέρνηση Σημίτη και διατηρήθηκε στον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου που θα εφαρμοστεί στις επόμενες εκλογές. Παράλληλα και για κάθε ενδεχόμενο προωθείται η θέσπιση νέου εκλογικού νόμου που θα έχει λίστα στον οποίο όμως αντιδρούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ο Σαμαράς πρωτοστατεί σε αυτές τις εκλογικές διεργασίες. Αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησε από τα στελέχη του να είναι σε διαρκή εγρήγορση, γιατί μετά τον Ιανουάριο θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, επειδή οι αριθμοί του Μνημονίου δεν βγαίνουν με τίποτα. Ασφαλώς δεν θα βγαίνουν ακόμα περισσότερο μετά την προκήρυξη των εκλογών αν οι προβοκάτορες τελικά μπορέσουν να τις κάνουν ξεπερνώντας τις εσωκομματικές αντιδράσεις τους αλλά πιο πολύ τις ευρωπαϊκές . Ήδη μετά από κάθε αναφορά του Παπανδρέου σε πρόωρες εκλογές τα επιτόκια δανεισμού (spread) ανεβαίνουν.

Ο Σαμαράς επίσης είναι αυτός που πιέζει η επόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική και υποστηρίζει ότι υπάρχουν αρκετές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Σύνταγμα. Μάλιστα στις αρχές Δεκέμβρη συγκρότησε επιτροπή επεξεργασίας προτάσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Εάν γίνουν οι πρόωρες εκλογές με λίστα οπότε θα ακολουθήσει και η αναθεώρηση του Συντάγματος από τη Βουλή της λίστας, θα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά πραξικοπήματα του σοσιαλφασισμού στη χώρα και θα έχει πολλαπλές συνέπειες: Οι Γ. Παπανδρέου- Α. Σαμαράς θα εξοστρακίσουν από τα ψηφοδέλτια τους φιλοευρωπαίους και μη σοσιαλφασίστες βουλευτές, οπότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα φασιστικοποιηθούν ραγδαία. Δεύτερο, η αφερεγγυότητα της χώρας θα μεγαλώσει και η ήδη αδύναμη Ευρώπη θα κλυδωνιστεί κι άλλο προσπαθώντας να εξασφαλίσει χρήματα για να κλείσει την διευρυνόμενη τρύπα στα ελληνικά ύφαλα του χρέους. Αντίστοιχα, οι προσφορές αγοράς ελληνικού και ευρωπαϊκού χρέους από κινέζους και ρώσους θα επανέλθουν δριμύτερες, ανοίγοντας το δρόμο για την ολοκληρωτική αποικιοποίηση της χώρας και την βαθύτερη εξάρτηση και αποσύνθεση της ΕΕ από τον ρωσοκινεζικό άξονα.

Οι δημοκράτες πρέπει να αντιταχθούν στην πραγματοποίηση πρόωρων εκλογών και γενικά στα προβοκατόρικά σχέδια του καθεστώτος και στη ραγδαία φασιστικοποίηση της πολιτικής ζωής.