Οι αντισημίτες στην εξουσία:

Ο Μητροπολίτης Πειραιά συναντιέται με φιλοναζιστική ομάδα, ο Ιερώνυμος τον καλύπτει και ο Μ. Θεοδωράκης δηλώνει ωμά αντισημίτης!

Ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ έμεινε στη θέση του μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε τις παραμονές Χριστουγέννων που έφτασαν μέχρι την άρνηση του Ολοκαυτώματος, και για τις οποίες καλύφθηκε πλήρως από την ιερά σύνοδο και τον Ιερώνυμο. Έτσι προχώρησε σε μία συνάντηση με το φιλοναζιστικό πατριωτικό ελληνικό σύνδεσμο (Π.Ε.Σ) για να συμπήξουν προφανώς μέτωπο κατά του κοινού εχθρού.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Ε.Σ είναι ο γνωστός για τη δράση του στη Θεσσαλία Αστέριος Χάμος που πρωταγωνίστησε στη συνεύρεση φαιών και κόκκινων στο κίνημα κατά των διοδίων του ΣΥΝ (δες Νέα Αντολή, φ. 461). Ο Π.Ε.Σ στην ιστοσελίδα του διαφημίζει τη συμπόρευση του και τη στενή του συνεγασία με τους χρυσαυγίτες σε πολλές εκδηλώσεις.

Η συνάντηση έγινε στις 27-01 και περιγράφεται με λεπτομέρεια τόσο στην ιστοσελίδα του Π.Ε.Σ όσο και στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας που επισκέφθηκε το μητροπολίτη ήταν ο Χάμος ο οποίος συνεχάρη τον θαρραλέο Αρχιερέα κ.κ. Σεραφείμ για τα φλογερά κηρύγματά του και τις γεμάτες Θεόθεν και θύραθεν σοφία, κρυστάλλινες θέσεις του για ζητήματα όπως το ισλάμ, ο διεθνής σιωνισμός, το μνημόνιο της σκλαβιάς. Επιπλέον ο Χάμος κατάγγειλε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Αμερικής Δημήτριο και τον Βόλου Ιγνάτιο, για τις διαμαρτυρίες τους ενάντια στο μητροπολίτη με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με τον ρόλο των σιωνιστών στην υποδούλωση της χώρας μας στην Τρόικα (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Ευρωπαϊκή Ένωση).

Από την πλευρά του ο Σεραφείμ απέδωσε τα εύσημα στα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου για την μέχρι τούδε δράση τους, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν τον καλόν αγώνα !!! Στη συνέχεια κατάγγειλε δήθεν σχέδιο αλλοιώσεως της δημογραφικής σύνθεσης της Ελλάδας και της Ευρώπης από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και τελικά δήλωσε ότι δεν προτίθεται να κάνει πίσω στον αγώνα του ή ν ανακαλέσει τις απόψεις του. Ο Π.Ε.Σ φυσικά αποχώρησε ενθουσιασμένος από τη συνάντηση

Ο μητροπολίτης Πειραιά μπορεί από τη θέση αυτή να συναντάει και να συγχαίρει φιλοναζιστές για τη δράση τους αφού σε αυτή τη θέση τον άφησαν ιερά σύνοδος και κράτος χωρίς να υποστεί καμία απολύτως συνέπεια. Μάλιστα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος σε συνέντευξη του στον Τριανταφυλλόπουλο δήλωσε ότι η Ιερά Σύνοδος εξέτασε το θέμα και αποφάσισε ότι οι θέσεις του μητροπολίτη δεν αποτελούν θέσεις της Ιεράς Συνόδου αλλά κατά τα άλλα δεν μπορεί σε κανένα να φράξει το στόμα και οι απόψεις είναι απόψεις!!! Μάλιστα στο γράμμα που έστειλε στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου ο Ιερώνυμος αφού εξαίρει την αντιρατσιστική στάση της εκκλησίας, κλείνει με τον εξής καταπληκτικό επίλογο ότι: Εις την καθ΄ ημάς Αγιωτάτην Εκκλησίαν, έκαστος Επίσκοπος διατηρεί την αυτονομίας εκφράσεως των απόψεών του, των οποίων φέρει την ευθύνην και την απόδειξιν (!!!) Είναι λοιπόν για την Ιερά Σύνοδο προς απόδειξη η άποψη της άρνησης του Ολοκαυτώματος και του αντισημιτικού μίσους στο όνομα της θεωρίας της παγκόσμιας συνωμοσίας των Εβραίων για κυριαρχία. Αλλά το βασικό είναι ότι ο Ιερώνυμος δεν αποδοκίμασε με κανένα τρόπο τις απόψεις του ιερού του συναδέλφου.

Μετά από όλα αυτά δεν θα μπορούσε ο Μίκης Θεοδωράκης να κρατήσει τα προσχήματα. Σε συνέντευξη που έδωσε στον Καραμπελιά του ΑΡΔΗΝ στις αρχές Φεβρουαρίου για να προωθήσει το νέο του κόμμα Σπίθα, δηλώνει τόσο ευθαρσώς όσο και ο ναζιστής Πλεύρης ότι είναι αντισημίτης. Όταν ο Καραμπελιάς τον διορθώνει στο πολιτικά ορθό χαρακτηρισμό αντισιωνιστής του απαντάει είμαι αντισημίτης και αντισιωνιστής. Διευκρινίζει ότι αγαπάει τον εβραϊκό λαό (!) αλλά οι Αμερικανοεβραίοι κρύβονται πίσω από τα πάντα, τις επιθέσεις στο Ιράκ, τις οικονομικές επιθέσεις στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Ασία, οι Εβραιοαμερικάνοι βρίσκονται πίσω από τον Μπους, τον Κλίντον και πίσω από τις τράπεζες. Με λίγα λόγια δεν φταίει αυτός που είναι αντισημίτης, φταίνε οι Εβραίοι που είναι Εβραίοι

Έτσι για πρώτη φορά νομιμοποιείται στην Ελλάδα τόσο ωμά η αντισημιτική ναζιστικού τύπου προπαγάνδα του φαιοκόκκινου μετώπου μέσα από τα κηρύγματα του ορθόδοξου μητροπολίτη και τις διακηρύξεις του αριστερού Μίκη, και πάνω από όλα μέσα από τη διακομματική συγκάλυψη κάθε αντισημίτη που χύνει το ρατσιστικό δηλητήριο του στον λαό. Προηγήθηκε η σκανδαλώδης νομιμοποίηση του ναζιστικού λόγου από τον Άρειο Πάγο όταν με την απόφαση του για την αθώωση του ναζιστή Κ. Πλεύρη, τον Απρίλη του 2010 επικύρωσε το κλασικό χιτλερικό επιχείρημα της γενοκτονίας κατά των Εβραίων, δηλαδή τόνισε τη μη αντισημιτική φύση της κατάπτυστης θεωρίας της παγκόσμιας εβραϊκής συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητας.

Οι δημοκράτες δεν πρέπει να δεχθούν αυτή την αντισημιτική λαίλαπα που ετοιμάζει το έδαφος για την επικράτηση του νεοναζισμού στη χώρα και τη βύθιση της στη βαρβαρότητα.