ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ

Με ενθουσιασμό και δύναμη που πηγάζουν από την επαλήθευση της πολιτικής γραμμής και την θέληση να σωθεί ο λαός και η χώρα από την καταστροφή, η Οργάνωση μας ξεκίνησε προπαγανδιστική εκστρατεία για να μιλήσει άμεσα στο λαό να τον διαφωτίσει και να συγκροτήσει τις πιο πρωτοπόρες δυνάμεις της δημοκρατικής και αριστερής αντι-σοσιαλφασιστικής αντίστασης.

   Σήμερα ήρθε η ωμή πραγματικότητα να αποδείξει μια σημαντική πλευρά της ανάλυσης και των προβλέψεων της ΟΑΚΚΕ επί πολλά χρόνια ότι το σαμποτάζ στην βιομηχανία στα πλαίσια της φιλορώσικης και φιλοκινέζικης γραμμής που ακολούθησαν και ακολουθούν  οι ηγεσίες και των πέντε κομμάτων θα οδηγούσε τη χώρα στην χρεωκοπία και τον λαό στην πείνα και την ανεργία. Οι Γ. Παπανδρέου-Α. Σαμαράς.-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ σαν σε μια καλοστημένη ορχήστρα οδηγούν την χώρα στην οικονομική καταστροφή με στόχο να την παραδώσουν φτηνή και δέσμια στους ρώσους και κινέζους νεοαποικιοκράτες και κυρίως να ανατινάξουν από τα μέσα και να διασπάσουν την ΕΕ.

  Με δεκάδες χιλιάδες προκηρύξεις έχουμε σταθεί τις τελευταίες εβδομάδες στους σταθμούς του μετρό στο Σύνταγμα, στον Άγιο Δημήτριο, στον Πειραιά, στην Καλλιθέα, στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι και στον σταθμό Συγγρού-Φιξ. Εχουμε έρθει σε πιο άμεση επαφη με χιλιάδες πολίτες, ακούμε και βλέπουμε τις αντιδράσεις τους, που είτε με το ύψωμα της γροθιά τους, είτε με την φωνή τους : να αγιάσει η γλώσσα σας, πέστετα-πέστετα.κλπ συχνά επιδοκιμάζουν όσα αναφέρουν οι σύντροφοι από την ντουντούκα ενώ ελάχιστες είναι οι αρνητικές αντιδράσεις. Πρώτη φορά βλέπουμε σε πολιτική μας καμπάνια τον κόσμο να δείχνει τόσο ενδιαφέρον για τις θέσεις μας. Ιδιαίτερα όταν οι σύντροφοι από την ντουντούκα καλούσαν το λαό να αντισταθεί  αποκάλυπταν και κατήγγειλαν το συστηματικό σαμποτάζ που έκαναν οι ηγεσίες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων ιδιαίτερα του ΨευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ για να παραδώσουν τη χώρα τζάμπα στους ανατολικούς φασισμούς της Ρωσίας και της Κίνας καθώς και στους ντόπιους ολιγάρχες λακέδες τους Κόκκαλη, Μπόμπολα, Βγενόπουλο το ενδιαφέρον του κόσμου ανέβαινε στα ύψη και ζητούσαν όλοι να ενημερωθούν παίρνοντας μαζικά την προκήρυξη της ΟΑΚΚΕ. Κάποιοι φίλοι και ψηφοφόροι που μας γνώριζαν από την ανάγνωση των αφισών μας ή από την παρακολούθηση της επίσημης ιστοσελίδας μας από το Ιντερνέτ  εκφράσανε τον ενθουσιασμό τους που μας είδαν ανάμεσα τους, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί μας και εμείς να τους γνωρίσουμε καλύτερα .