Όταν θα καταγγείλουν τους γερμανούς σαν ναζιστές οι μόνοι επενδυτές που θα απομείνουν θα είναι οι ρωσοκινέζοι πραγματικοί ναζιστές

Πιασμένοι στην καταστροφική παγίδα της συμφωνίας ΕΕ και Ελλάδας, της 21ης του Ιούλη, οι ευρωπαίοι ζητούν επενδύσεις και οικονομική μεγέθυνση από την Ελλάδα των σαμποταριστών και μάλιστα υπόσχονται και κάθε βοήθεια. Οι προβοκάτορες χαρούμενοι με την αφέλεια των ευρωπαίων, να τους αναγνωρίζουν ως αναπτυξιακούς και να είναι μάλιστα έτοιμοι να τους δώσουν και επιπρόσθετο χρήμα, ικανοποιημένοι με την αμοιβή τους αυτή από την ΕΕ για τα εγκλήματά τους ενάντια στη χώρα μας και στην ΕΕ, καμώνονται τώρα τους αναπτυξιακούς και άρχισαν να μιλούν για επενδύσεις και αυτό για να στραβώνουν τους ευρωπαίους! Κάθε επένδυση όμως που υπόσχονται να κάνουν είχε προηγουμένως βέβαια σαμποταριστεί από τους ίδιους, οπότε οι προβοκάτορες εκτίθενται αφού αναγκάζονται να εμφανίζουν επενδυτικά σχέδια σαμποταρισμένα πριν λίγο καιρό από τους ίδιους ή που είχαν αναβληθεί με σκοπό να παραδώσουν τις επενδύσεις αργότερα στους κινέζους και ρώσους φίλους των.

Στο άρθρο του Ιουλίου «Όλα για να στραβωθεί ακόμα περισσότερο η ΕΕ. Το καθεστώς υπόσχεται τώρα ότι θα ξεμπλοκάρει τις σαμποταρισμένες επενδύσεις 8 δις στα αιολικά θαλάσσια πάρκα ενώ το δίκτυο διανομής είναι και αυτό σαμποταρισμένο!!!» καταγγείλαμε τους παλιανθρώπους που ενώ ακύρωσαν την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε η κυβέρνηση Παπανδρέου τα αιολικά θαλάσσια πάρκα αξίας 8 δις για να τα δώσουν στην Κίνα ακυρώνοντας το χωροταξικό του Σουφλιά, έρχονται με τον νέο ΥΠΕΚΑ τον Παπακωνσταντίνου να λένε ότι καταργούν τον σαμποταριστικό νόμο της Μπιρμπίλη και ότι θα φτιάξουν τα αιολικά. Μόνο, που όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου οι απατεώνες έχουν σαμποτάρει πολύ νωρίτερα και τους σταθμούς υψηλής τάσης. Τάζουν λαγούς με πετραχήλια αφού ότι και αν κάνουν εισπράττουν τα βραβεία και τις αμοιβές της ΕΕ.

Πριν λίγο καιρό πάλι ο Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε την απελευθέρωση τάχα των επενδύσεων των μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που έχουν σαμποταριστεί επί χρόνια, αξίας 7 δις. Οι ξενοδοχειακές επενδύσεις είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους παραγόμενη αξία στην ντόπια οικονομία γιατί οι εισαγωγές για την πραγματοποίησή τους είναι μικρές. Είναι δηλαδή οι σημαντικότερες επενδύσεις σε άμεση απόδοση στην οικονομία και σε θέσεις εργασίας. Μεταξύ αυτών των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων είναι και η επένδυση στη μονή Τοπλού, το υπ’ αριθμό ένα καθεστωτικό θρησκευτικό «σκάνδαλο» μετά το Βατοπαίδι. Εκεί είχε αναλάβει τελευταία ο Αλαβάνος με τους ντόπιους οικολόγους πράσινους, ένα τοπικό ακραία αντιδραστικό απόσπασμα του σοσιαλφασισμού, όπου με τη βοήθεια της κυβέρνησης του Καραμανλή και του Παπανδρέου αργότερα, είχαν κατηγορήσει έμμεσα τους επενδυτές για τη δολοφονία του πρώην ηγουμένου, έστειλαν στα δικαστήρια διάφορους, όπου αθωώθηκαν, ως ύποπτους κλοπών και με όλες τις γνωστές κατηγορίες που σκηνοθετεί ο σοσιαλφασισμός για να κατακρεουργεί πρώτα ηθικά το θύμα του και μετά να το πετάει στον όχλο των ΜΜΕ και του δελτίου των οχτώ για να «δικαστεί» από το λαό.

Οι επενδύσεις που ζητά η συμφωνία της 21ης του Ιούλη από την Ελλάδα και που δεσμεύεται η ΕΕ να προωθήσει και να χρηματοδοτήσει προσφέρθηκαν άμεσα από την Γερμανία με ένα τεράστιο πακέτο επενδύσεων στην ενέργεια, στον τουρισμό και στην βιομηχανία, στο οποίο ο αρχιπροβοκάτορας Χρυσοχοίδης πρόσθεσε και τη ναυτιλία, τις υποδομές και τη διαχείριση απορριμμάτων. Μόνο το πρόγραμμα Ήλιος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταικά που θα μεταφέρεται στη Γερμανία μέσω του αναπτυγμένου Ιταλικού δικτύου καθώς και των άλλων χωρών είναι αξίας 20 δις.

Η Γερμανία όμως ζητά εγγυήσεις των επενδύσεών της με τη δημιουργία ειδικών επενδυτικών ζωνών. Οι Γερμανοί ζητούν να έχουν ένα σταθερό καθεστώς επενδύσεων στις επενδυτικές τους ζώνες αφού τέτοιο καθεστώς δεν υπάρχει στη χώρα. Το γερμανικό μονοπώλιο θέλει με δυο λόγια να επενδύσει με την προϋπόθεση ότι δεν θα αιχμαλωτιστεί από τους εκβιασμούς του ελληνικού καθεστώτος. Θέλουν ξεκαθαρισμένη χωροταξία για τις επενδύσεις, φορολογικό, εργασιακό και οποιοδήποτε άλλο καθεστώς. Ότι στερεί δηλαδή από κάθε υποψήφιο επενδυτή το ελληνικό φαιοκόκκινο καθεστώς για να τον καταστρέφει όταν είναι εχθρικό-δυτικό κεφάλαιο- και να συνάπτει αντίθετα μαζί του σκανδαλώδεις συμβάσεις όταν πρόκειται για τα δικά τους κεφάλαια, αυτά των ντόπιων ανατολικών κρατικοολιγαρχών και τα κινέζικα και ρώσικα κεφάλαια.

Το ζήτημα των ζωνών που ζητούν οι Γερμανοί μπορεί φυσικά να λυθεί με τον πιο απλό τρόπο από μια δημοκρατική κυβέρνηση. Φτιάχνει το σταθερό νομικό καθεστώς όλων των επενδύσεων που σαν τέτοιο είναι ίδιο για όλους τους επενδυτές και για του Γερμανούς. Κάθε ειδική συμφωνία επενδύσεων αξιολογείται από την απόκλιση των όρων της από τους πάγιους όρους όλων των επενδύσεων. Το αμοιβαίο οικονομικό όφελος είναι η βασική αρχή κάθε επένδυσης που κρίνεται πάντα με το ανώτατο κριτήριο, το πολιτικό. Το γερμανικό μονοπώλιο όμως, όπως και κάθε ευρωπαϊκό που επενδύει σε χώρες της ΕΕ υπόκειται στον έλεγχο της ΕΕ και η αυθαιρεσία του έτσι περιορίζεται.

Οι «επενδύσεις» που ζητά όμως πραγματικά το καθεστώς είναι το ζεστό χρήμα του ΕΣΠΑ που για το μοίρασμά του είναι έτοιμες οι «υποδομές». Να δοθεί το ευρωπαϊκό χρήμα χωρίς όμως τις εισφορές της χώρας μας. Υπόσχονται γι’ αυτό την ολοκλήρωση των μεγάλων δρόμων που σταμάτησαν με το σαμποτάρισμα του Παπανδρέου και του κινήματος «δεν πληρώνω».

Ο Χρυσοχοίδης και ο Βενιζέλος συζητούν «θερμά» και με μεγάλη προβολή των ΜΜΕ τις γερμανικές επενδύσεις οι οποίες πρέπει να εγκριθούν από την Κομισιόν σε ότι αφορά τους κανόνες εξαίρεσης αυτών των επενδύσεων. Προς το τέλος φυσικά των διαπραγματεύσεων οι Γερμανοί θα καταγγελθούν με όλες τις κατηγορίες και ειδικά ως απόγονοι των ναζιστών που ετοιμάζουν μια δεύτερη κατοχή στη χώρα του Αριστοτέλη. Οι φαιοκόκκινοι δηλαδή θα πουν ότι θέλησαν να φέρουν τις γερμανικές απενδύσεις στην Ελλάδα αλλά οι Γερμανοί αρνήθηκαν με διάφορα προσχήματα γιατι ήθελαν όρους αποικιοκρατικής εκμετάλλευσης του έθνους και έτσι τελικά οι «πατριώτες» σαμποταριστές αναγκάστηκαν να δώσουν τις επενδύσεις στους ρώσους και κινέζους «αντιιμπεριαλιστές» φίλους μας.