28 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΗ

ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Ετοιμάζουν νέα φασιστική δικτατορία

Στις 28 Οκτώβρη το εγκληματικό διακομματικό καθεστώς που έχει την εξουσία στη χώρα προώθησε στο προσκήνιο τους ναζιστές της Χρ. Αυγής. Έτσι έγινε το αδιανόητο ως χθες. Μέσα στην Αττική, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, στην Αρτέμιδα (Λούτσα), οι ναζιστές παρέλασαν συντεταγμένοι σαν τμήμα της μαθητικής παρέλασης υπό τους ήχους της μπάντας του δήμου, κατάθεσαν στεφάνι στην πλατεία, μπροστά σε τοπικούς παράγοντες, εκπροσώπους της εκκλησίας χωρίς καμία αντίδραση, ενώ η κατάθεση ανακοινώθηκε επίσημα από τα μεγάφωνα. Η φρικιαστική αυτή τελετή έληξε με τους χρυσαυγίτες να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο. Η είδηση δεν σχολιάστηκε από κόμματα και ΜΜΕ και η βεβήλωση της αντιφασιστικής επετείου από τους θαυμαστές του Χίτλερ και τους πολιτικούς απογόνους των δοσιλόγων δεν καταγγέλθηκε. Γιατί; Γιατί λίγα χιλιόμετρα βορειότερα όλο το καθεστώς υποκλινόταν μπροστά στον νεοναζιστικό στρατό του Πούτιν που παρέλασε ανενόχλητος στην Αλεξανδρούπολη. Οι φανατικά ρωσόφιλοι φιλοπουτινικοί ναζί της Χρ. Αυγής είναι ένας ντόπιος νεο-δοσιλογικός στρατός που ανοίγει το δρόμο στο νέο αφεντικό και γι’ αυτό το ρωσόδουλο καθεστώς τους προωθεί δραστήρια στο κέντρο της πολιτικής σκηνής.

Οι ναζιστές της Χρ. Αυγής, όπως και το ΛΑΟΣ χαιρετίζουν τη Ρωσία και την Κίνα σαν τους ενδεικνυόμενους «εθνικούς σωτήρες», ενώ, όπως το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ, σηκώνουν και αυτοί τα «λάβαρα» ενάντια στην ΕΕ, στην τρόικα, στους «αμερικάνους», στους «σιωνιστές», και στους εσωτερικούς «εθνικούς εχθρούς» όπως είναι η μακεδονική εθνική μειονότητα. Στις 13 Σεπτέμβρη του 2011 η ναζιστοφυλλάδα τους χαιρέτισε τη στάση της Κύπρου και της Ιταλίας να στραφούν προς τη Ρωσία και την Κίνα για δανεισμό και εμπορική συνεργασία καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τα ελληνικά κόμματα που ακολούθησαν τους «διεθνείς τοκογλύφους», δηλαδή τη Δύση. Η αλήθεια είναι ότι η Κίνα είναι ένας από τους χειρότερους δανειστές-εκμεταλλευτές των φτωχότερων χωρών του τρίτου κόσμου. Η Ρωσία του Πούτιν, έχει δείξει το αληθινό της πρόσωπο όταν κατεδάφισε το Γκρόζνι της Τσετσενίας και όταν διαμέλισε τη Γεωργία. Σήμερα είναι το κέντρο αναφοράς του νεοναζισμού παγκόσμια και πάει γάντι στους ναζιστές της Χρ. Αυγής.

Πρώτος και καλύτερος θύμισε το χαρακτήρα της Χρ. Αυγής ο αρχηγός της, που σα δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, χαιρέτισε ναζιστικά μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στις αρχές του χρόνου. Το περιστατικό τελείωσε γρήγορα ύστερα από κάποιες εντελώς στοιχειώδεις διαμαρτυρίες των υπόλοιπων παρατάξεων, λες και αυτό ήταν ένα θέμα που αφορούσε μόνο το δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα, αν ανοίξει κανείς την ιστοσελίδα της ομάδας της Χρ. Αυγής που ονομάζεται «Μέτωπο Γυναικών» μέσα από την οποία προωθείται η ιδέα της Άριας μητέρας, μπορεί να δει καταρχήν την εικόνα ενός παιδιού σε ναζιστικό χαιρετισμό, στο φόντο της σβάστικας που χαρακτηρίζεται το «αιώνιο σύμβολο». Υπάρχουν επίσης ειδικές κατηγορίες «ιδεολογικών άρθρων» για τον «εθνικοσοσιαλισμό», τον «φυλετισμό» και τον «σιωνισμό» όπου μπορεί κανείς να διαβάσει κείμενα του Rudolph Hess και άλλων στελεχών του χιτλερικού κόμματος NSDAP για το «εθνικοσοσιαλιστικό ιδεώδες». Σε έναν άλλο σύνδεσμο της ιστοσελίδας με τον τίτλο «Νέα Ευρώπη» (sic!) παρατίθενται μία σειρά βούλες με περιστρεφόμενες σβάστικες (!!!), που συνοδεύουν διάφορα κείμενα χιτλερικής προπαγάνδας με την υπογραφή του Χίτλερ, του Γκαίμπελς, του Ντεγκρέλ, και παρουσιάζονται θεματικές ενότητες για την τέχνη, τον κινηματογράφο και τα επίκαιρα του Γ΄ Ράιχ.

Αυτοί λοιπόν οι οπαδοί του κανίβαλου Χίτλερ από τον οποίο τόσο πολύ υπέφεραν οι λαοί του κόσμου και ο ελληνικός λαός, παρήλασαν στην Αρτέμιδα μαζί με τους μαθητές και κατάθεσαν στεφάνι στην πλατεία! (το βίντεο στο σύνδεσμο: http://www.youtube.com/watch?v=txruEM4Ya64) Ταυτόχρονα, έγιναν αποδεκτοί στην κεντρική σοσιαλφασιστική φιέστα στη Θεσσαλονίκη από το μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοιπόρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρθηκε κατά των Χρυσαυγιτών (που χαρακτηρίζονται συνήθως «φασιστοειδή» ή «ακροδεξιοί») μόνο γιατί αυτοί έβρισαν τον αγαπημένο πρόεδρο του καθεστώτος Κ. Παπούλια σε μια προκατασκευασμένη προβοκάτσια που έδωσε στον Παπούλια το πρόσχημα για να διακόψει οριστικά την παρέλαση. Αυτή η διακοπή έδωσε με τη σειρά της το πρόσχημα στον υπουργό άμυνας που κάλεσε το ρώσικο στρατό στην Αλεξανδρούπολη να καθαιρέσει σε χρόνο μηδέν όλη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και να φέρει τους φίλους του.

Είναι χαρακτηριστικό το ρεπορτάζ στα «Νέα» της 31/10/2011 με τίτλο «Αγανάκτηση από βαθύ κόκκινο έως μαύρο» που διαπιστώνει την έντονη παρουσία μελών της Χρ. Αυγής σε αρκετές περιοχές που ματαιώθηκαν οι παρελάσεις. Έτσι, οι ναζιστές πήραν το πολιτικό διαβατήριο των «αγανακτισμένων».

Πριν την παρουσία τους στην Αρτέμιδα, τον Ιούλη του 2011, οι χρυσαυγίτες είχαν δοκιμάσει και είχαν πετύχει να συμμετέχουν μέσα σε γενική αποδοχή της τοπικής ηγεσίας, της εκκλησίας αλλά και του στρατού στην ετήσια τελετή στη μνήμη του Θ. Κολοκοτρώνη στα Δερβενάκια (http://www.youtube.com/watch?v=ZD8tcQUEO24). Απόσπασμα της ναζιστικής συμμορίας παρατάχθηκε απέναντι από το τιμητικό απόσπασμα του στρατού με πανό και φωνάζοντας το σύνθημα «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή». Ο επικεφαλής του στρατιωτικού αποσπάσματος περίμενε τους ναζιστές να τελειώσουν και διέταξε τους στρατιώτες να παρουσιάσουν όπλα με τους ναζιστές απέναντι. Τότε ξεκίνησε η μουσική της μπάντας του δήμου και παρέλασαν ανάμεσα στο στρατό και τους ναζιστές, οι τσολιάδες με την ελληνική σημαία, από πίσω οι παπάδες και από πίσω η τοπική ηγεσία (!) Στη συνέχεια κατά την κατάθεση των στεφανιών, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι καταθέτει στεφάνι ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή». Η κατάθεση του στεφανιού των ναζιστών έγινε μέσα σε χειροκροτήματα… Η είδηση πέρασε στα ψιλά και του τοπικού και του πανελλαδικού τύπου.

Από το φαιό μέτωπο της 28/10 δεν θα μπορούσε να λείπει ο επικεφαλής του ρωσόδουλου κανιβαλικού αντισημιτισμού στην εκκλησία. Πρόκειται για τον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ που ενώθηκε με τους «αγανακτισμένους» του Πειραιά και δήλωσε στο κρατικό κανάλι ότι οι νέες γενιές καλούνται να πούνε όχι στη «διεθνή λαίλαπα του σιωνισμού». Αυτές οι δηλώσεις όπως και εκείνες που είχε κάνει τον Δεκέμβρη του 2010 στο MEGA για το «σιωνιστικό τέρας που απομυζεί την ανθρωπότητα», και για «εβραίους χρηματοδότες του Χίτλερ», πέρασαν ασχολίαστες από όλα τα κόμματα που όχι μόνο αποδέχτηκαν αλλά και ενσωμάτωσαν αυτό το ωμά αντισημιτικό κήρυγμα στη νέα «εθνική αντίσταση».

Η φαιοκόκκινη εξόρμηση της 28ης Οκτώβρη απέδειξε ότι «επιτρέπονται» οι εξής παρελάσεις στη χώρα: Σε κάθε περίπτωση η παρέλαση του ρώσικου στρατού με τη ρώσικη σημαία. Η παρέλαση με την ελληνική σημαία επιτρέπεται όταν αυτή είναι η σημαία ενάντια στην ΕΕ, στην τρόικα και στους «διεθνείς τοκογλύφους» ή αλλιώς στους εβραίους, δηλαδή όταν αυτή είναι στην πραγματικότητα η ρώσικη νεοναζιστική σημαία με ελληνικά χρώματα. Γι’ αυτό οι ναζιστές που σηκώνουν αυτήν ακριβώς τη σημαία βγαίνουν τώρα στο προσκήνιο.

Η ΟΑΚΚΕ έχει εδώ και χρόνια βάλει σαν κεντρικό καθήκον την αποκάλυψη των χιτλερικών και έχει προβάλει σαν κεντρικό πολιτικό αίτημα την απαγόρευση της ναζιστικής συμμορίας. Έχουμε καταγγείλει πολλές φορές τη χρόνια προστασία που απολαμβάνουν οι ναζιστές από όλα τα ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα και που έχει εμποδίσει την αποκάλυψη του πραγματικού τους χαρακτήρα στο λαό, έχει κρύψει τις σβάστικες και τον Χίτλερ. Είναι αυτή η προστασία ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που επιτρέπει να περνάνε οι προκλήσεις των ναζιστών αναπάντητες. Το τέλος τους θα είναι άσχημο και προδιαγεγραμμένο όπως και αυτό των προστατών τους, όμως η χώρα μας και ο λαός μας θα περάσουν πολλά βάσανα αν αυτή η αντίσταση αργήσει να εκδηλωθεί. Από την ώρα της παρέλασης του ρώσικου φασιστικού στρατού στην Αλεξανδρούπολη, των ναζιστών στην Αρτέμιδα, την καρατόμηση σε μια νύχτα και μέσα στην πολιτική σύγχυση όλης της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων της χώρας και την πολιτική ανωμαλία που πυροδότησε η διακοπή της παρέλασης του στρατού στη Θεσσαλονική η χώρα έχει μπει στην τροχιά μιας στρατιωτικής φασιστικής δικτατορίας που αν πραγματοποιηθεί θα είναι η χειρότερη που θα έχει γνωρίσει ο λαός μας. Γι αυτό πρέπει να δυναμώσει από τώρα δα ο αντιφασιστικός αγώνας και πρώτα απ’ όλους να δυναμώσει η ΟΑΚΚΕ το επαναστατικό και δημοκρατικό απόσπασμα που θα μπει μπροστά σε αυτόν τον αγώνα.