Με πρόσχημα τη φιλανθρωπία ο Ιερώνυμος ξεπουλά την εκκλησιαστική περιουσία στο νεοναζιστικό άξονα

Από τον περασμένο Απρίλιο ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συζητά και προωθεί μαζί με τις έξι κομματικές ηγεσίες την εκμετάλλευση της εκκλησιαστικής περιουσίας -προφανώς σε άθλιες τιμές χρεωκοπίας- για να βοηθήσει, τάχα, τους φτωχούς. Αυτό είναι το πρόσχημα για να ξεπουλήσει την περιουσία της στο νεοναζιστικό άξονα Ρωσίας-Κίνας. Στο έργο της αυτό τη στηρίζουν και οι φιλελεύθεροι, που τους συγκαλύπτουν με τη σιωπή τους. Ήδη ο Ιερώνυμος συμφώνησε με τους Κινέζους επένδυση σε φωτοβολταϊκά ύψους 1 δις σε εκτάσεις της μονής Πεντέλης. Πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε από το Κατάρ, όπου συμφώνησε με το σεΐχη -ιδιοκτήτη του Αλ Τζαζίρα- για το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας. Θα ακολουθήσουν, όπως δηλώνει η ιεραρχία, οι συμφωνίες με τους Ρώσους, στους οποίους η Εκκλησία έχει παραδώσει, όπως και στους Κινέζους και στους Καταριανούς, καταλόγους με τα υπό αξιοποίηση περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας.

Αυτές είναι οι φιλάνθρωπες δυνάμεις στις οποίες απευθύνεται ο Ιερώνυμος. Ως μη φιλάνθρωπες δυνάμεις καθορίστηκαν τα περασμένα Χριστούγεννα στο πολιτικό μήνυμα αγάπης της Ιεράς Συνόδου (Ι.Σ.) οι δυτικοί δανειστές μας, οι οποίοι, σύμφωνα με την Ι.Σ., έχουν τη χώρα υπό κατοχή και σκοπεύουν στον παγκόσμιο έλεγχο. Θυμίζουμε μερικά αποσπάσματα από το περσινό χριστουγεννιάτικο μήνυμα - στην πραγματικότητα μήνυμα μίσους- της Ιεράς Συνόδου: Να θυμάστε ότι για πολλούς οικονομολόγους η παρούσα κρίση είναι κατασκευασμένη, είναι μια κρίση-εργαλείο που αποβλέπει στον παγκόσμιο έλεγχο από δυνάμεις που δεν είναι φιλάνθρωπες. Στο ίδιο κείμενο η συνέλευση της ιεραρχίας αποφαίνεται: Η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη, αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές μας, και επίσης ότι τα απαιτούν τα μέτρα αυτά οι δανειστές μας. Δηλώνουμε δηλαδή ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυρίαρχων-δανειστών μας. Γι αυτό για τον Ιερώνυμο και την ιερά Σύνοδο οι φτωχοί είναι θύματα των κατοχικών μη φιλάνθρωπων δυνάμεων της ΕΕ και είναι επιπλέον και θύματα της προδοσίας της χώρας, όπως υπενθύμισε μετά τη συνάντησή του με τον Παπανδρέου τον Απρίλιο.

Ο Ιερώνυμος και η πλειοψηφία της ιεραρχίας διαιρούν τους χριστιανούς σε προδότες και πατριώτες με εντελώς ανεστραμμένο τρόπο, δηλαδή δείχνουν στους πιστούς το δρόμο της εθνοπροδοσίας, του φασισμού και του ναζισμού σαν το δρόμο του πατριωτισμού, της Εκκλησίας και του θεού! Στη Ν. Ανατολή έχουμε ξεσκεπάσει τη ρωσοδουλεία του Ιερώνυμου σε μια σειρά άρθρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής: Ο εκκλησιαστικός πόλεμος του Μόσχας Αλέξιου ενάντια στο Φανάρι προετοιμάζει το θερμό πόλεμο ενάντια στην Ουκρανία και Η Εκκλησία με επικεφαλής τον Ιερώνυμο συντάσσεται με το σοσιαλφασισμό ενάντια στα συμφέροντα του λαού και του έθνους. Στο δεύτερο άρθρο περιγράφεται η άρνηση του Ιερώνυμου και της Ιεράς Συνόδου να καταδικάσουν τα αντισημιτικά κηρύγματα του μητροπολίτη Πειραιώς στην τηλεοπτική εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα, που προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυριών και επίσημων καταγγελιών από την παγκόσμια ορθοδοξία, από τους Ισραηλίτες, από διεθνή αντιρατσιστικά, αντιφασιστικά και αντιναζιστικά φόρα, καθώς και από κυβερνήσεις.

Τότε στην ερώτηση του Καμπουράκη: Σεβασμιότατε, πείτε μου ειλικρινά, είναι προκλητικό αυτό που θα σας ρωτήσω, αλλά εάν ο παγκόσμιος διεθνής Σιωνισμός είναι αυτός που καθοδηγεί για όλο τον πλανήτη όλο αυτό το καταστροφικό σύστημα, πείτε μου, γιατί διαφωνήσατε με την πολιτική του Χίτλερ; ο Σεραφείμ είχε απαντήσει: Θα σας πω κάτι που θα σας φανεί εξωφρενικό, αλλά ο Αδόλφος Χίτλερ όργανο του παγκοσμίου Σιωνισμού ήταν και χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Rothschild με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να φύγουν από την Ευρώπη και να κατεβούν στο Ισραήλ για να συστήσουν τη νέα αυτοκρατορία. Το παγκόσμιο σύστημα, όπως ξέρετε, στηρίζεται επάνω στο τραπεζικό σύστημα, το οποίο έχει αλωθεί από το διεθνή Σιωνισμό. Rockefeller, Rothschild, Soros και άλλοι πολλοί. Είναι γνωστά αυτά.

Κανείς εισαγγελέας, καμιά κρατική αρχή και κανένα εκκλησιαστικό όργανο δεν κάλεσε σε απολογία τον αντισημίτη μητροπολίτη, που έχει την άδεια από το ελληνικό κρυφοναζιστικό καθεστώς να βεβηλώνει τα εκατομμύρια των νεκρών εβραίων θυμάτων του ναζισμού για τον εξής απλό λόγο: Γιατί είναι ένας ολοκληρωμένος αντισημίτης, δηλαδή είναι ένας φίλος των νέων Χίτλερ, αφού με την ίδια συνέντευξη είχε προτείνει τότε να δοθούν και βάσεις στο ρώσικο στόλο έναντι 100 δις ευρώ!

Από το ξεπούλημα της εκκλησιαστικής περιουσίας στους ανατολικούς δεν μπορούσε να απουσιάζει το κατεξοχήν ρωσόδουλο κόμμα, ο ΣΥΝ, που με εκπρόσωπό του τον Τσίπρα επισκέφθηκε τον Ιερώνυμο τον περασμένο Μάιο και συζήτησε (μαζί του) τρόπους για να συνδράμει η Εκκλησία ακόμα περισσότερο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να αξιοποιήσει με κοινωνική ανταποδοτικότητα την περιουσία της. Επίσης πριν από μερικές ημέρες ο Τσίπρας στο πακέτο των μέτρων που πρότεινε για τη σωτηρία της χώρας περιλαμβάνει και τη στήριξη και δανειοδότησή της από τη Ρωσία.