ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Κάτω οι φασίστες της σχολής Ευελπίδων και οι διακομματικοί προστάτες τους

Tο φοβερότερο απ’ όλα δεν είναι ότι πάνω από τους μισούς τελειόφοιτους σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, όπως αποκάλυψε το Βήμα της Κυριακής στις 27/11, ζητωκραύγαζαν μέσα στη Σχολή τους, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, υπέρ του χουντοφασισμού της 21ης Απριλίου. Δεν είναι το γεγονός ότι όλο αυτό το σκηνικό (που έγινε μετά την επίσημη «γιορτή» για το Πολυτεχνείο) είχε για επικεφαλής και ανοιχτό οργανωτή τον αρχηγό των τελειόφοιτων ευέλπιδων, ο οποίος αφού έβγαλε έξω από την αίθουσα τελετών τους Κύπριους και τους υπόλοιπους αλλοδαπούς σπουδαστές, κάλεσε 5 συναδέλφους του, που έφτασαν με στρατιωτικό βήμα(!) δίπλα του, να ψάλλουν τον ύμνο της χούντας αφού πρώτα κατέβασαν τη φωτογραφία από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου (τη «μπούρδα», όπως τη χαρακτήρισε ο νεαρός φασίστας), ύμνο που τους είχε μοιράσει από τις 15 του μήνα(!) για να τον μάθουν και να είναι έτοιμοι(!!).

Το φοβερότερο είναι ότι ένας πολιτικός κόσμος πνίγει το συγκεκριμένο ζήτημα στα στενά όρια της επικαιρότητας μιας ή δυο ημερών, και στη συνέχεια, ο καθένας με τη δική του επιχειρηματολογία, συντονισμένα το υποβαθμίζουν. Και την ίδια ώρα, το Διαδίκτυο έχει γεμίσει με επιστολές ανωνυμοεπώνυμων καραβανάδων, απόστρατων, πολιτών-καθηγητών στην Ευελπίδων κλπ. που αθωώνουν το φασίστα αρχηγό του 4ου έτους, μιλούν για το πόσο «καλό και άξιο παλικάρι» είναι αυτός και τα άλλα φασιστάκια που συμμετείχαν ενεργά στο αίσχος αυτό, μιλούν για αποπροσανατολισμό και καλούν σε αθώωση των πάντων «για να μην τρωθεί το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων» κλπ. (π.χ. http://www.ekeo.gr/2011/11/ )

Κι όλα αυτά, ενάμιση χρόνο αφ’ ότου το καθεστώς, με πολιτική ευθύνη των Βενιζέλου – Χρυσοχοϊδη, έβγαλε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 ναζιστικά κτήνη των ΟΥΚ του Λιμενικού (που εκπαιδεύονται στο Πολεμικό Ναυτικό) που ούρλιαζαν χιτλερικά συνθήματα κατά Αλβανών, εθνικά Μακεδόνων («Σκοπιανών» κατά τους φασίστες) κλπ. Το γεγονός ότι οι φασίστες αυτοί έπεσαν στα μαλακά και ουσιαστικά αθωώθηκαν έδωσε μεγάλη ώθηση στη φασιστικοποίηση μέσα σε στρατό και αστυνομία.

Το κλειδί είναι η είσοδος των φασιστών του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση

Κι όλα αυτά συμβαίνουν έξι ημέρες αφότου το κόμμα του κλασσικού, φαιού φασισμού, των υπερασπιστών του ταγματασφαλιτισμού και των φιλοναζήδων, το ΛΑΟΣ του ρωσόδουλου Καρατζαφέρη, στρογγυλοκάθεται στις υπουργικές καρέκλες σαν συγκολλητική ύλη μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σαν το πιο καθωσπρέπει και «σοβαρό – υπεύθυνο» κόμμα της Βουλής. Αυτό το κόμμα «συνέτισε» τους δήθεν «ανώριμους και με στενό κομματικό πνεύμα» Παπατζή τον Γ’ και Σαμαρά και «έσωσε τη χώρα με την πρόταση Παπαδήμου» και με την «έκρηξη» του τραμπούκου αρχηγού του στο Προεδρικό Μέγαρο (του επίσης από πολύ παλιά ρωσόφιλου Παπούλια).

Η συμμετρία είναι χαρακτηριστική. Ο κλασικός φαιός φασισμός παίρνει θέση Υπουργού Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας με τον υπαρχηγό του ΛΑΟΣ Γ. Γεωργίου, λίγες μέρες αφού έχουν εκκαθαριστεί στη ζούλα και τελικά με διακομματική κάλυψη μια ντουζίνα στρατηγοί, ναύαρχοι και πτέραρχοι από τον προβοκάτορα Παπανδρέου και το τσιράκι του Βενιζέλου Μπεγλίτη. Λίγες μέρες αργότερα, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, κι ενώ η ψευτοαριστερά σαν ψευτοΚΚΕ, με πρόσχημα τη σύγκρουσή της με τον αναρχισμό, απαξιώνει και περνάει στα ψιλά το γιορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου -που την έχει έτσι κι αλλιώς διαστρέψει και αναποδογυρίσει απ’ τα μέσα-, το ΛΑΟΣ βγαίνει με επίσημες ανακοινώσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών του σε όλη τη χώρα και κεντρικά στη Βουλή με τη χουντοφασιστική γραμμή του για το «μύθο του Πολυτεχνείου» (http://papaioannou.wordpress.com/2011/11/17

Σύμφωνα με αυτή τη γραμμή, το Πολυτεχνείο (του οποίου τους νεκρούς οι φασίστες παρουσιάζουν σαν «ανύπαρκτους») είναι έμμεσα υπεύθυνο για την «εθνική τραγωδία του ελληνισμού», δηλαδή για τους τυχοδιωχτισμούς της άρρωστα σοβινιστικής φράξιας Ιωαννίδη τον Ιούλη του 1974 που οδήγησαν στην τούρκικη εισβολή στην Κύπρο, ενώ και η σημερινή οικονομική καταστροφή χρεώνεται εν πολλοίς από τους φασίστες συλλήβδην στη «γενιά του Πολυτεχνείου». Από κοντά οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, ανοιχτοί υπερασπιστές των τανκς που καταστείλανε την εξέγερση του Νοέμβρη του 1973, οργανώνουνε τούτες τις μέρες εκδηλώσεις κατά του Πολυτεχνείου. Και μέσα σε αυτό το κλίμα, η Σχολή Ευελπίδων βγάζει το καλά κρυμμένο μέχρι χτες, βρώμικο μούτρο του φασισμού που επώαζε στην κοιλιά της. Η Χρυσή Αυγή ανέλαβε να γίνει επίσημος πολιτικός εκπρόσωπος των νεαρών φασιστών (αυριανών αξιωματικών), εξαίροντας «το φρόνημά και τον πατριωτισμό τους» και ζητώντας να μη ληφθεί κανένα μέτρο ενάντιά τους, καθώς είναι «νέοι με ιδανικά», σε αντίθεση φυσικά με τους «εβραιοτραπεζίτες» που μας κυβερνούν. (http://xryshaygh.wordpress.com/2011/11/28/ )

Ο Καρατζαφέρης, αιώνια γλοιώδης και ψεύτης, δεν καταδίκασε τα γεγονότα, υποδύθηκε ότι ανησυχεί όχι φυσικά για τη δημοκρατία, αλλά για το «ποιος εμφύσησε σε αυτά τα παιδιά αυτές τις ιδέες»(!), επιχειρώντας να μαλακώσει τη θέση τους και να τους παρουσιάσει σαν παρασυρμένους και μη συνειδητούς φασίστες. Είναι φυσικά ο ίδιος ο φασίστας ΛΑΟΣτζής αρχηγός που έχει πάμπολλες φορές μιλήσει για την «Επανάσταση της 21ης Απριλίου», για το «μπαρμπα-Γιάννη το Λαδά με τα καθαρά χέρια», φιλοξενούσε και υμνούσε τον Παττακό στο ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ, ενώ πρόσφατα ζητούσε παρέα με τους σοσιαλφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ (Μουλόπουλος) την αποφυλάκιση του τελευταίου χουντικού που βρίσκεται στη φυλακή, του δολοφόνου και αμετανόητου φασίστα Ντερτιλή. (Δεν είναι παράδοξο. Ο Ντερτιλής θαύμαζε πολύ, όπως και τα ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ, τους Σέρβους γενοκτόνους φασίστες Κάρατζιτς – Μλάντιτς στα 1992-1995 και καρφίτσωνε σέρβικες σημαίες σε χάρτη της Βοσνίας που είχε μες στο κελί του).

Από κοντά και ο παλιός χουντοφασίστας Βορίδης, αρχηγός και αρχιτραμπούκος της νεολαίας του κόμματος του φυλακισμένου διχτάτορα Παπαδόπουλου (ΕΠΕΝ) τη δεκαετία του ’80, που δήλωσε πως «δε μπορώ εγώ, ο υπουργός, να σχολιάζω τι κάνει ένας σπουδαστής της Ευελπίδων»(!), ωστόσο στον επίσημο ιστότοπο της φράξιας του μέσα στο ΛΑΟΣ δημοσιεύεται άρθρο που απαλλάσσει τους Ευέλπιδες και κάνει λόγο για «προσπάθεια υπόσκαψης του κύρους των ενόπλων δυνάμεων» (http://www.e-grammes.gr/article.php?id=5141). Ανοιχτός αρνητής και συκοφάντης του Πολυτεχνείου είναι φυσικά και ο έτερος φασίστας υπουργός, ο ανοιχτός φιλοναζιστής υμνητής του γενοκτονικού βιβλίου του Πλεύρη «Εβραίοι – Όλη η Αλήθεια» Άδωνις Γεωργιάδης, που έχει ενωθεί με το σκοτεινό λαλιωτικό σαμποταριστή Χρυσοχοϊδη στο Υπουργείο «Ανάπτυξης» ενάντια στον αυτοδυναμικό και με κάπως δημοκρατική κουλτούρα από το Πολυτεχνείο και τη Μεταπολίτευση Παπουτσή.

Οι σοσιαλφασίστες στηρίζουν και οι ψευτοδημοκράτες ξεπλένουν το φασισμό

Η σαμαρική νέα ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι φιλελεύθεροι της Δημοκρατικής Συμμαχίας(ΔΗΣΥ), με προεξάρχοντα το νεόκοπο φίλο του Πούτιν Αβραμόπουλο, περιορίστηκαν σε δηλώσεις για «περιθωριακά φαινόμενα» που «φυσικά δε θα γίνουν ανεκτά» κλπ., αφήνοντας όμως ξεκάθαρα να εννοηθεί πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως «όλα βαίνουν καλώς». Αποδείχτηκε ότι οι σοβινιστές και εθνικοφασίστες της φράξιας που σέρνει μαζί του ο ρωσόδουλος Σαμαράς (από την ΠΟΛΑΝ και το Δίκτυο 21) κριτίκαραν το γεγονός στο «ανεπίσημο» σάιτ τους antinews.gr, αφήνοντας και κάποιες αιχμές για το ΛΑΟΣ, μόνο και μόνο για ξεκάρφωμα. Γιατί άλλη συνείδηση έχουνε φτιάξει στην πολιτική βάση τους. Η βάση αυτή, που τη δουλεύουνε στον αντιευρωπαϊσμό και στο σωβινισμό, αλλά και στην ενότητα με τους Τσίπρες και τους Θεοδωράκηδες-Καζάκηδες στο «αντιμνημονιακό μέτωπο», συντάχθηκε με τους Ευέλπιδες, που «δεν έκαναν και τίποτα κακό» σε σχέση με τη Μέρκελ, τη «νέα κατοχή» και την «τραπεζοκρατία» (δες τα πλειοψηφικά φιλοφασιστικά σχόλια στο http://www.antinews.gr/2011/11/26/135506/)!!

Οι χειρότεροι, οι πιο σάπιοι και πιο υποκριτές από όλους δεν μπορούσαν να είναι άλλοι από τους σοσιαλφασίστες ηγέτες του ψευτοΚΚΕ. Αυτοί έθαψαν κυριολεκτικά το θέμα σε ένα μονόστηλο στη φυλλάδα τους (http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6568871&publDate=29/11/2011). Κι όχι μόνο, αλλά στην αρχή αυτού του μονόστηλου, αφήνουν έντεχνα να εννοηθεί, με μια ανεπαίσθητη, δήθεν αθώα φρασούλα, ότι το θέμα είναι «ίσως» μια προσπάθεια «κύκλων του ΠΑΣΟΚ» να αποπροσανατολίσουν τις μάζες από τα οικονομικά τους προβλήματα, ενώ στον τίτλο αλλά και στο περιεχόμενο, αποδίδουν τις φασίζουσες τάσεις στην Ευελπίδων στο γεγονός ότι η εκπαίδευση γίνεται «στα πλαίσια του ΝΑΤΟ» και με άξονα τους γεωστρατηγικούς στόχους ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Τώρα, για το γεγονός ότι κανένας σημερινός φασίστας δεν είναι πια φιλονατοϊκός (εκτός ίσως μέρους της φράξιας του Βορίδη) και ότι όλοι οι ναζιφασίστες είναι παθιασμένοι ρωσόφιλοι, οι κνίτες κάνουν τουμπεκί. Ακόμη χειρότερα, η μετωπική κίνηση του ψευτοΚΚΕ στους απόστρατους «Κίνηση για την Εθνική Άμυνα» - ΚΕΘΑ, το πιο επικίνδυνο ρωσόφιλο εισοδιστικό τέρας που οι κνίτες το κρύβουνε έντεχνα, σε σύντομα σχόλια στον ιστότοπό της «θωπεύει» τους Ευέλπιδες φασίστες, τους καλεί να αποφεύγουν τις «εξαλλοσύνες»(!!!), γιατί αυτές θα τις εκμεταλλευτούν οι «Σκοπιανοί υπερεθνικιστές», οι Τούρκοι στη Θράκη και στην Κύπρο και οι Αμερικανοευρωπαίοι «σύμμαχοι» των «εχθρών μας» (το σύμμαχοι μέσα σε εισαγωγικά, για να αφιονίζουν οι κνίτες τους κλασσικούς σοβινοφασίστες με αντιδυτικισμό). Σύμφωνα με ένα σχόλιο-δημοσίευση στο σάιτ της ΚΕΘΑ, «άλλο πατριωτισμός και άλλο υπερεθνικισμός», άρα οι φασιστικές εκδηλώσεις στην Ευελπίδων είναι απλώς μια υπερπατριωτική εξαλλοσύνη, και τίποτα παραπάνω!! (http://www.ketha.gr/nea.html)

Ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ στα ιστολογιάκια του και εκεί όπου αχτιφάρει τα μέλη του, σήκωσε μια φωνούλα ίσα για τα μάτια, έκανε μάλιστα και μια ερώτηση στη Βουλή με το βουλευτή του Δρίτσα. Σε αυτήν απάντησε ο Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας Νο2 (Νο1 είναι ο φασίστας του ΛΑΟΣ, όπως είπαμε), ο λαλιωτικός και τσιράκι του Γ. Παπανδρέου Ραγκούσης, που έκλεισε το θέμα στα γρήγορα με τις γνωστές ψευτοδιαβεβαιώσεις ότι «τέτοια φαινόμενα δε θα γίνουν ανεκτά» κλπ. Ωστόσο, ούτε κατά διάνοια ο ΣΥΝ ή η ψευτοδημοκρατική -στην ηγεσία της- Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) του εραστή της «νέας αναδυόμενης ισχυρής Ρωσίας» Κουβέλη δεν έβαλαν το θέμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μέσω των αρχηγών τους, στη Βουλή ή στην τηλεόραση. Και δε ζήτησαν καν διαλεύκανση και έρευνα σε βάθος, πόσο μάλλον τις εντελώς αυταπόδεικτες για μια στοιχειωδώς δημοκρατική μεταχουντική Ελλάδα αποτάξεις και αποστρατείες μέσα και έξω από τη σχολή ευελπίδων.

Έτσι και ο ΣΥΝ, παρέα με τους κλασσικούς κνίτες του Περισσού και όλο τον υπόλοιπο διακομματικό εσμό κορυφής, πήγε απλώς παρακάτω. Άλλωστε, ο αβανταδόρος των προτάσεων Καρατζαφέρη – Θεοδωράκη - Καζάκη «να πάμε με τη Ρωσία που θα μας σώσει από το δυτικό εναγκαλισμό», ο αρχηγός του ΣΥΝ Τσίπρας, είχε δηλώσει ότι η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από το στρατό αλλά από την τότε μονοκομματική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε γράψει με αφορμή τη φαιοκόκκινη μπούκα απόστρατων στο Πεντάγωνο στα τέλη Σεπτέμβρη! Και φυσικά όταν ο Τσίπρας έλεγε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, εννοούσε όχι τον κρυφοσύντροφό του Παπαντρέου τον Γ’, αλλά ό,τι μες στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι ρωσόφιλο, δηλαδή ότι δεν είναι φιλοΣΥΝ ή φιλοΔΗΜΑΡ.

Ο φασισμός της Ευελπίδων είναι ο νέος φαιοκόκκινος κι όχι ο κλασσικός εθνικοφασισμός – Αθωώνουν το στρατό και τη χούντα για να φέρουν τη νέα δικτατορία

Η μπόχα που ξέρασε το φυτώριο του κλασσικού ελληνικού μιλιταρισμού, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, δεν είναι ο κλασσικός εθνοσοβινισμός και μεγαλοϊδεατισμός, που δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί την «εθνική» ιδεολογία στη χώρα μας και ειδικά στο στρατό, ούτε είναι ο κλασσικός μοναρχοφασιστικός αντικομμουνισμός που οδήγησε στο κιάσσο της 21ης Απριλίου. Το διακομματικό «μπλόκο» σε οποιαδήποτε βαθιά εκκαθάριση της Ευελπίδων από τα πωρωμένα φασιστάκια των 22 ετών που έφτιασε το φαιοκόκκινο καθεστώς, η γελοία τιμωρία με 20 μέρες φυλακή (όταν οι φαντάροι τιμωρούνται από τους καραβανάδες με 10 μέρες φυλακή π.χ. επειδή είχαν κινητό τηλέφωνο στη σκοπιά – για να γίνει αντιληπτό ότι μιλάμε για ποινές-ανέκδοτο που αποτελούν ουσιαστικά επιβράβευση), η υποβάθμιση του ζητήματος από τα διάφορα κνιτοειδή της ψευτοαριστεράς και από τους λαλιωτικούς ρωσόδουλους μες στο ΠΑΣΟΚ, η επίσης διακομματική αποδοχή της νομιμοποίησης των φασιστών του ΛΑΟΣ να συμμετέχουνε σε κυβερνήσεις και να στήνουνε προγεφυρώματα μες στο κράτος, δείχνουν ότι αυτή η όψιμη «ανάσταση» της χούντας είναι τμήμα του νέου, φαιοκόκκινου πραξικοπηματισμού κι όχι κάποιων «σταγονιδίων» ή απλά επιβιώσεων του παλιού, κλασσικού χουντοφασισμού, όπως λανθασμένα το αντιμετώπισε και το Βήμα, που έκανε την αποκάλυψη.

Είναι στο βάθος η φαιοκόκκινη προσπάθεια για αθώωση του στρατού για το έγκλημα της φασιστικής εφτάχρονης διχτατορίας των βασανιστηρίων και της βαρβαρότητας, που η νέα φαιοκόκκινη σαπίλα έρχεται να εξωραΐσει. Ο στρατός δήθεν «δεν έφταιγε και τόσο», και στο κάτω κάτω στο σημερινό κατάντημα μας έφεραν οι δυτικοφιλελεύθεροι των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η απροσδιόριστη «γενιά του Πολυτεχνείου», σε αντίθεση με τη χούντα, που δήθεν έδωσε ψωμί, χόρταση και ασφάλεια στο λαό, όπως παπαγαλίζουν διάφορα χουντικά, φιλοχουντικά η καθυστερημένα στοιχεία, εδώ και κει, όπου ο δημοκρατικός λαός δε σηκώνει τη φωνή του να τους κόψει το βήχα. Η νεφελώδης τιμωρία των «λαμόγιων της αστικής δημοκρατίας» που παπαγαλίζεται από φασίστες και πλατείς σοσιαλφασίστες έρχεται να ξεπλύνει και να ωραιοποιήσει την «αδιάφθορη» δήθεν χούντα και τους νοσταλγούς των βασανιστών κτηνανθρώπων και επεκτατιστών φασιστών. Είναι η γραμμή που ενώνει τους παλιούς φασίστες με τους προδότες και υπονομευτές του Πολυτεχνείου, τους κνίτες του ψευτοΚΚΕ του 1973, που πράγματι πάτησαν στην εξέγερση που υπονόμεψαν για να εκτιναχτούν στην εξουσία και να ανατινάξουν τη χώρα απ’ τα μέσα. Είναι η γραμμή που ενώνει τους φασίστες του ΛΑΟΣ με τους Λαλιώτη, Δαμανάκη, Ανδρουλάκη, Αλαβάνο, Παπαρήγα και την υπόλοιπη ρώσικη συμμορία.

Ο εισοδισμός της ψευτοαριστεράς στα γάγγλια του αστικού κράτους και το χτύπημα του αντιφασιστικού Πολυτεχνείου

Είναι στο βάθος η γραμμή του ψευτοΚΚΕ του 1973 αυτή που έλεγε χοντρικά ότι δήθεν για τη χούντα δεν έφταιγε ο στρατός σαν τέτοιος, αλλά λίγοι επίορκοι και αμερικανόδουλοι αξιωματικοί – εξ’ ου και το σύνθημα «Λαός – Στρατός μαζί, ενάντια στη χούντα» που ρίχναν οι κνίτες το ‘73, σε αντίθεση με τη σωστή αντιφασιστική θέση που ήταν οι φαντάροι να ενωθούν με το λαό και να στρέψουν τα όπλα τους ενάντια στο φασιστικό στρατό των αξιωματικών τους. Επειδή το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ, δηλαδή το σημερινό ψευτοΚΚΕ-νο2, είναι κόμματα του σοσιαλφασισμού, δηλαδή του χειρότερου αστισμού και θέλουν να καταλάβουν απ’ τα μέσα το αστικό κράτος κι όχι να το τσακίσουν, όπως θα επιδίωκαν αν ήταν μαρξιστές κι επαναστάτες, τους χρειάζονται εξαιρετικά καλές σχέσεις με την καραβανάδικη καμαρίλα του στρατού, όσο και με τους αρχιμπάτσους, τους ΕΥΠιτζήδες, τους χρειάζονται με μια κουβέντα προγεφυρώματα – συμμαχίες στον πυρήνα του κράτους.

Μάλιστα, το ψευτοΚΚΕ έχει αναλάβει κατά κάποιο τρόπο το στρατό με την ΚΕΘΑ και τον εισοδισμό της τελευταίας στην ΑΝΕΑΕΔ (Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων), που είναι η νέα, όχι κλασσική παλαιοδεξιά-φαιή ένωση αποστράτων, στην ιδρυτική διάσκεψη της οποίας το 2010 εκπαίδευε καθοδηγητικά τους απόστρατους καραβανάδες για μία ώρα η φαιοκόκκινη βουλευτίνα Κανέλλη του ψευτοΚΚΕ. Την Αστυνομία την έχει αναλάβει εργολαβία περισσότερο ο ΣΥΝ, με τους συνδικαλιστές αστυφύλακές του που βγάζουν περιοδικό (!), την ώρα που κοροϊδεύει τους αναρχικούς ότι «μισεί τους μπάτσους και την καταστολή» και φωνάζει «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» μέσω της Νεολαίας ΣΥΝ και των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, στην επέτειο της οποίας επέλεξαν τα ναζιφασιστάκια αυτά της Ευελπίδων να βγάλουν το μίσος τους για κάθε είδους δημοκρατία, ήταν μια εξέγερση αντιφασιστική, λαϊκή, δημοκρατική, βαθιά αντιμιλιταριστική. Αυτό της το πνεύμα και το βαθύ αντιιμπεριαλισμό της, που εκφράστηκε με το τότε επαναστατικό ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ – ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ – ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ, που οι κνίτες το χτύπησαν γιατί η Ρωσία ήθελε συναλλαγή με τους Αμερικάνους και τη χούντα, το πνεύμα της επανάστασης και της δημοκρατίας είναι που πήγε να λερώσει το ψευτοΚΚΕ με την «Πανσπουδαστική Νο8». Εδώ και 30 χρόνια βέβαια, ο κνίτης υιοθετεί το ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, γιατί βολεύει τη στρατηγική του περάσματος της χώρας από το στρατόπεδο της δυτικής αστικής μισοδημοκρατίας στο στρατόπεδο του ανατολικού στρατοκρατικού φασισμού και εξαφανίζει τον αντιμιλιταρισμό, τον βαθύ και ορκισμένο αντιφασισμό του Πολυτεχνείου.

Επειδή όμως αυτός ο αντιφασισμός δεν μπορεί να πεθάνει, γιατί ζει μες στις μάζες και ανθεί σα λουλούδι όποτε αυτές αναθυμόνται τη βαρβαρότητα της δικτατορίας και τους αντιφασιστικούς τους αγώνες, φέτος, παρά το κλίμα «λαϊκής αντιμνημονιακής-αντιδυτικής ενότητας», το τρικέφαλο τέρας ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ-ΝΑΡ, δηλαδή το τριχοτομημένο πρακτορείο της Μόσχας, έθαψε και τέλειωσε στα γρήγορα με το Πολυτεχνείο, ξεφτίζοντας ολότελα ακόμα και το δικό του ψεύτικο, βρώμικο και προβοκατόρικο «εορτασμό».

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ένα μονάχα πράγμα: Οι φαιοκόκκινοι ετοιμάζουν μεγάλη, πλατιάς βάσης, ασύλληπτα βάρβαρη διχτατορία, που θα ενώσει ό,τι χειρότερο έχει ξεβράσει κάθε πολιτική τάση και ρεύμα σε αυτό τον τόπο, υπό τη σκέπη φυσικά της νεοτσαρικής και νεοχιτλερικής ταυτόχρονα Ρωσίας, που δεν υπάρχει, πλην της γλοιώδους Μπακογιάννη, πολιτικός κοινοβουλευτικός αρχηγός και «προσωπικότητα» που να μη την υμνεί σαν «μελλοντικό σωτήρα της χώρας».

Η πρόσφατη δήλωση του αρχικνίτη εισοδιστή στο ΠΑΣΟΚ φλωρακικού Ανδρουλάκη, στην οποία εγκωμιάζει τον Καρατζαφέρη γιατί λέει τιθασεύει την ακροδεξιά και την κάνει χρήσιμη δύναμη με κυβερνητικό πρόγραμμα κλπ., και καλεί ταυτόχρονα την «κουκουλοφόρο» αριστερά, δηλαδή τους κρυφοναζήδες που καίνε ανθρώπους στις Μαρφίν, να ενταχθούν κι αυτοί στο «συνταγματικό τόξο» σα τους φασίστες του ΛΑΟΣ, είναι ενδεικτική. Ο ασύλληπτος αυτός τροτσκιστής κνίτης που υποδύεται εδώ και χρόνια το φιλελεύθερο, καθησυχάζει την αστική τάξη ότι φασίστες και σοσιαλφασίστες είναι «καλά παιδιά», δεν πρόκειται να κάνουν χιτλερικές εφόδους και «λαϊκές εξεγέρσεις», αλλά θα ανεβούν στην εξουσία σε ενότητα με την παλιά αστική τάξη. «Δεν τους προτιμάτε σε υπουργικό θώκο παρά να τους έχετε απ’ όξω να σας δέρνουν;;», ρωτάει ουσιαστικά ο Ανδρουλάκης την αστική τάξη. Κι εκείνη φυσικά, δε χάνει ευκαιρία – είναι άλλωστε τόσο σάπια, τόσο αντιδημοκρατική, τόσο βαθιά σταμπαρισμένη από την γενετική της δουλική εξάρτηση από τις ξένες μεγάλες δυνάμεις. Δεν είναι χωρίς σημασία ότι η Μπακογιάννη και ολόκληρη η ΔΗΣΥ της όχι μόνο στηρίξανε την κυβέρνηση με τους φασίστες υπουργούς του ΛΑΟΣ, αλλά όταν δέχονται κριτική από τους φιλελεύθερους των υπόλοιπων χωρών της ΕΕ, ξεπλένουν το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη ως γραφικό, που δεν εννοεί τα φασιστικά και αντισημιτικά που λέει ή έλεγε παλιότερα κλπ. Ίδια στάση κρατάν και οι αγύρτες της κομματικής γραφειοκρατίας του ΠΑΣΟΚ, όταν δέχονται κριτική από Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες για τη συγκυβέρνηση με τους φασίστες.

Αντιφασιστική εγρήγορση, αποκάλυψη της ψευτοαριστεράς, χτύπημα του φασισμού μέσα στο κράτος

Οι αλυσίδες του λαού πάντα χτίζονταν και εξυφαίνονταν στα σκοτεινά υπόγεια του πυρήνα της αστικής κρατικής μηχανής, στο στρατό, στην αστυνομία, στην ΚΥΠ-ΕΥΠ. Κανένας δημοκρατικός άνθρωπος δεν πρέπει να παραπλανηθεί από τις δικαιολογίες των συνδαιτυμόνων του Πούτιν τύπου Αβραμόπουλου, των λαλιωτικών Ραγκούσηδων που μιλάνε για «μεμονωμένα περιστατικά σε ένα κατά τα άλλα δημοκρατικό κράτος», ούτε από εκείνες των σοσιαλφασιστών της ηγεσίας του ψευτοΚΚΕ, που λένε ότι ο λαός πρέπει να κοιτάει μόνο το οικονομικό του φτώχεμα (για το οποίο ευθύνονται κατά βάση οι ίδιοι και οι διακομματικοί φίλοι τους!) κι ότι ο φασιστικός κίνδυνος είναι κόλπο των φιλελεύθερων για να μας αποσπάσουνε την προσοχή. Φασισμός, και μάλιστα ο ρωσοδουλος φαιοκόκκινος φασισμός, σημαίνει τη χειρότερη πείνα, τη χειρότερη εκμετάλλευση, την πιο βαριά εθνική και ταξική υποδούλωση, σημαίνει για τη χώρα μας μέλλον αποικίας της Ρωσίας και της Κίνας κι όχι χόρταση για το λαό, όπως υπόσχονται οι κρυφοί σύντροφοι, Τσίπρας, Καρατζαφέρης, ΣΠΙΘΑ, ΕΠΑΜ του Καζάκη και ο λοιπός απερίγραπτος συρφετός.

Μαζική απόταξη όλων όσων συμμετείχαν στη φασιστική φιέστα, αποστρατεία για κάθε επίδοξο μιλιταριστή πραξικοπηματία, έξω με τις κλοτσιές το ΛΑΟΣ από τα υπουργεία και αποκάλυψη της φασιστικής, φιλοναζιστικής του φύσης, εκτός νόμου ο ναζιστικός συμμοριτισμός Χρυσής Αυγής και λοιπών μαχαιροβγαλτών δολοφόνων, αποκάλυψη της ψευτοαριστεράς και των υπόγειων διαδρομών της με τον κλασσικό φασισμό πάνω σε κοινή ρωσόδουλη πλατφόρμα, χτίσιμο του Αντιφασιστικού Δημοκρατικού και Πατριωτικού Μετώπου, λαϊκή δημοκρατική οργάνωση. Αυτό είναι το ελάχιστο που πρέπει να ζητάμε και που πρέπει να κάνουμε τούτη τη στιγμή.

Δείτε την αφίσα της ΟΑΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου