Ρωσόδουλη Κυβέρνηση φασιστικής εκτροπής και εξαθλίωσης

 

Έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από τη στιγμή που ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση και μόλις τέλειωσε το άρθρο που βρίσκεται παρακάτω με τίτλο: «Η βρώμικη ιστορία του διορισμού Παπαδήμου» . Το κεντρικό του αντικείμενο ήταν ο πραξικοπηματικός και δόλιος τρόπος με τον οποίο προετοιμάστηκε και στήθηκε αυτή εδώ η κυβέρνηση. Τώρα έχουμε μπροστά μας αυτή την κυβέρνηση. Αλλά δεν θα την αναλύσουμε τώρα δα. Εδώ θα κάνουμε μόνο ένα μικρό σχόλιο.

 

Αυτή η κυβέρνηση δεν ενώνει ότι καλύτερο έχει το έθνος για να αντιμετωπίσει την πείνα και την πολιτική αναστάτωση. Αντίθετα με ελάχιστες εξαιρέσεις ενώνει ότι το χειρότερο έχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Δηλαδή ενώνει, τους χειρότερους διπρόσωπους και ραδιούργους οργανωτές της ανωμαλίας και του φασισμού, ενώνει όλους τους σαμποταριστές της παραγωγής και τις χειρότερες βδέλλες του λαού, ενώνει όλους τους επικεφαλής της εθνικής προσοδίας που έχει σήμερα πηγή της το Κρεμλίνο του Ναζί-τσάρου Πούτιν. Η ενότητα αυτή ενσαρκώνεται στο βασικό δημιούργημα αυτής της κυβέρνησης που είναι η ανύψωση του φασισμού και μάλιστα του ρωσόδουλου φασισμού του ΛΑΟΣ σε θέση διακυβέρνησης δηλαδή η ανάθεση της διεύθυνσης ολόκληρων τομέων του κράτους σε μια δράκα δηλωμένων φασιστών, ρατσιστών, και φιλοναζιστών. Μάλιστα σε ένα μέλος της δράκας ανατέθηκε ο έλεγχος ενός μέρους του στρατού με την απόδοση σε αυτόν του υφυπουργείου εθνικής άμυνας. 35 χρόνια μετά από την πτώση της δικτατορίας φασίστες χειρότεροι και από εκείνους της χούντας παίρνουν ηγετικές και μάλιστα πολιτικές θέσεις στο κυρίως κράτος, στο στρατό.

Η σύνθεση της νέας ηγεσίας αυτού του υπουργείου τη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να προκαλέσει τις πιο βαθιές ανησυχίες και να συνεγείρει κάθε δημοκρατικό πολίτη και πατριώτη. Πρόκειται για τη στιγμή κατά την οποία διακόπτεται η κεντρική εθνική παρέλαση της 28 Οκτώβρη καθώς και μια σειρά άλλες παρελάσεις από το κόμμα ενός Τσίπρα που επισκέπτεται το ρώσο πρεσβευτή και του δηλώνει ότι το κόμμα του θέλει τη συμμαχία με τη Ρωσία, για τη στιγμή που μόνο μια παρέλαση γίνεται εντελώς ανενόχλητη εκείνη τη μέρα, η παρέλαση μιας ρώσικης στρατιωτικής μονάδας στην Αλεξανδρούπολη, για τη στιγμή που επίσημα παρελαύνει στα πλαίσια της μαθητικής παρέλασης και καταθέτει στεφάνι στο Πόρτο Ράφτη το ναζιστικό τάγμα της Χρ. Αυγής, για τη στιγμή που εξοντώνεται από το υπουργείο άμυνας για πρώτη φορά όλη η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και σε τέτοιο βάθος σε μια μέρα λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση, για τη στιγμή που υπουργός στρατιωτικών γίνεται ο άνθρωπος που εκ μέρους της ΝΔ υπέγραψε με τη Ρωσία συμφωνία που ουσιαστικά αναγνωρίζει το διαμελισμό της Γεωργίας και την προάρτηση της Αμπχαζίας. Αυτά όλα δεν είναι τυχαία. Μικρά αλλά πανίσχυρα ηγετικά πολιτικά επιτελεία μέσα σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα ετοιμάζουν πυρετώδικα φασιστική δικτατορία για λογαριασμό των νέων χίτλερ-τσάρων του Κρεμλίνου. Μια δικτατορία που τέτοια σε εξαθλίωση και σε βία δεν έχει ξαναδεί η χώρα και ο λαός μας.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους εμποδίσουμε. Έχουμε ακόμα καιρό αν βιαστούμε. Αν αργήσουμε δεν θα έχουμε.