ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΛ. ΩΡΑ

Η συστηματική ανάλυση από την ΟΑΚΚΕ της στρατηγικής και τακτικής του ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για χρόνια, η καταρρακτώδης τελευταία επιβεβαίωση γενικά των πολιτικών αναλύσεων της και η αυξανόμενη απήχησή τους -όπως φαίνεται ιδιαίτερα από τη σημαντική αύξηση τελευταία της επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες - πρέπει να έχουν θορυβήσει αρκετά τα ντόπια τσιράκια αυτού του ιμπεριαλισμού.

Γιατί πραγματικά σε συνθήκες κρίσης, χρεοκοπίας των παλιών πολιτικών κομμάτων και βαθύτατων αλλαγών στις συνειδήσεις αυτή η δυναμική μπορεί να επιτρέψει στην ΟΑΚΚΕ να σπάσει την υγειονομική ζώνη που οι κάθε λογής σοσιαλφασίστες έχουν στήσει γύρω της για δεκαετίες Έτσι αυτοί καταφεύγουν στην πιο προσφιλή μέθοδό τους για να χτυπάνε τους εχθρούς τους που είναι η προβοκάτσια. Έτσι εξηγούμε ότι τελευταία εμφανίζονται στη χουντική-φασιστική, φιλορώσικη και αντισημιτική φυλλάδα Ελεύθερη Ώρα εκτεταμένα άρθρα και μάλιστα σε κεντρική θέση που αντιγράφουν βασικές θέσεις της ΟΑΚΚΕ σχετικά με την τακτική και στρατηγική του Ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και τα μεταφράζουν με την κατάλληλη επιλεκτικότητα και διαστρέβλωση σε αντικομουνιστική και φασιστική γλώσσα. Τα υπογράφει κάποιος Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης .

Στόχος της συγκεκριμένης προβοκάτσιας είναι ακριβώς η σπίλωση, η ενοχοποίηση, η δυσφήμηση της πολιτικής γραμμής της ΟΑΚΚΕ ιδιαίτερα στους δημοκρατικούς και αριστερούς ανθρώπους. Αυτό που κάνουν στην ουσία οι προβοκάτορες είναι ότι αντιστρέφουν την αποκάλυψη που κάνει χρόνια τώρα η ΟΑΚΚΕ ότι οι φασίστες κάθε λογής σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα και ειδικά οι ναζιστές, βρίσκονται παντού σε συμμαχία με την ψευτοαριστερά και μοιράζονται κοινές αντιδημοκρατικές, αντιευρωπαϊκές, αντισημιτικές και φιλορώσικες, φιλοκινέζικες και φιλοϊσλαμοφασιστικές θέσεις μαζί της σε όλα τα μεγάλα ζητήματα. Το πλασάρισμα μιας αντιρώσικης γραμμής μέσα σε ένα φασιστικό, φιλοναζιστικό πολιτικό πλαίσιο όπως αυτό της Ελ. Ώρας δίνει την ευκαιρία στους σοσιαλφασίστες να αντιστρέψουν την εντελώς αναντίρρητη και διαπιστωμένη από τους πάντες κατηγορία που τους απευθύνει η ΟΑΚΚΕ και να την κατηγορήσουν την ότι και εκείνη, και μάλιστα ιδιαίτερα εκείνη έχει τις ίδιες θέσεις με κάποιους ναζιστές και φασίστες που είναι δυτικόφιλοι και μάλιστα σαν πιο καθεστωτικοί από άλλους αρθρογραφούν σε ένα έντυπο σχετικά μεγάλης κυκλοφορίας που είναι η Ελ. Ώρα με τα μέτρα βέβαια των πολιτικών μειοψηφιών..

Όμως η προβοκάτσια αποκαλύπτεται πολιτικά και μόνο από το ότι η Ελ. Ώρα δεν έχει καμία σχέση με αντιρωσισμό στην πολιτική γραμμή της την ίδια. Πρόκειται για το εντελώς αντίθετο. Η Ελ. Ώρα καταγγέλλει διαρκώς τη Γερμανία για Τέταρτο Ράιχ και για οικονομική χούντα που έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα, η Τρόικα και οι Εβραίοι, ενώ ως καλύτεροι φίλοι της Ελλάδας χαρακτηρίζονται το Πατριαρχείο Μόσχας- την ώρα που επιτίθεται μάλιστα στο πατριαρχείο της Κων/λης- και άνθρωποι του Πούτιν. Στο φύλλο της 23/10 σε πρωτοσέλιδό της η Ελ. Ωρα χαιρετίζει την πρόθεση του Πατριάρχη της Μόσχας να επισκεφθεί το Άγιο Όρος για να συλλέξει στοιχεία (!!!) για τη σύγκρουση της Μονής Εσφιγμένου με τον Βαρθολομαίο! Λίγες σελίδες πιο κάτω πλέκει τον ύμνο της Ματβιένκο, πρώην πρέσβειρας της Ρωσίας στην Ελλάδα, και νυν προέδρου της Άνω Βουλής της Ρωσίας. Ο τίτλος του άρθρου είναι χαρακτηριστικός: Βαλεντίνα Ματβιένκο, τρίτη στην πολιτική ιεραρχία της Ρωσίας και στενή σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι μια δοκιμασμένη φίλη της Ελλάδας (!!!)

Πέρα από τη ρωσοφιλία της, ή καλύτερα τη ρωσοδουλεία της- γιατί κανείς έλληνας εθνικιστής δεν θα παρατασσόταν με το Πατριαρχείο Μόσχας ενάντια στο Βαρθολομαίο-η Ελ. Ώρα διακρίνεται για την προβολή ρωσόδουλων αντισημιτών σε πρωτοσέλιδα της όπως έκανε και πρόσφατα με τον Μητροπολίτη Πειραιά, αλλά και για το βήμα που δίνει σε φιλοχουντικούς και στους ναζιστές της Χ.Α..

Ο συνεργάτης της Ελ. Ώρας που υπογράφει τα αντιρώσικα άρθρα ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης όπως είπαμε, είναι πατενταρισμένος φιλοναζιστής, έχει δεσμούς με τη ναζιστική και επίσης ρωσόδουλη Χρ. Αυγή, έχει πάρει συνέντευξη στην Ελ. Ώρα από τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο, και φιλοξενεί στη στήλη του ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής. Αντίστοιχα οι ναζιστές της Χ.Α. διαφημίζουν το φιλοχιτλερικό βιβλίο του Κωνσταντινίδη Γεωπολιτική της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας στην εθνικοσοσιαλιστική βιβλιοθήκη στην οποία παραπέμπουν μέσω ιστοσελίδας τους στο internet. Εκεί το βιβλίο του Η.Κ. καταλαμβάνει περίοπτη θέση δίπλα σε μία περιστρεφόμενη σβάστικα από τις πολλές της ιστοσελίδας, ακριβώς πάνω από τον μάρτυρα της ειρήνης Ρούντολφ Ες και κάτω από ένα μανιφέστο περί εθνικοσοσιαλισμού.

Ο Η.Κ. δεν ασχολήθηκε τυχαία με την ΟΑΚΚΕ. Είχε επισκεφθεί τα γραφεία της ΟΑΚΚΕ παριστάνοντας τον δημοκράτη και φίλο της οργάνωσης για να ζητήσει παλιά φύλλα της Ν. Ανατολής. Αλλά η πολιτική του ταυτότητα πρόκυπτε από όσα είναι δημοσιευμένα γι αυτόν στο internet. Έτσι, οι σύντροφοι τον έδιωξαν από τα γραφεία και του είπαν να μην ξαναπατήσει. Τώρα αποδεικνύεται γιατί θέλησε να προσεγγίσει την ΟΑΚΚΕ και πως ήθελε να χρησιμοποιήσει το υλικό της. (Βεβαίως το δημοσιευμένο υλικό της ΟΑΚΚΕ δεν είναι κρυφό. Τελευταία όλες σχεδόν οι Νέες Ανατολές είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της)

Η προβοκάτσια έφτασε στο αποκορύφωμα της όταν στο φύλλο της Ελ. Ώρας δημοσιεύτηκε σε πρωτοσέλιδο άρθρο του Η.Κ. που χαρακτήριζε τον Γ. Παπανδρέου, δούρειο ίππο της Ρωσίας, που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη για λογαριασμό του ευρασιατικού άξονα, κατ΄ εντολή του κόκκινου ιερατείου της Μόσχας και της KGB. Το άρθρο ασφαλώς καμία σχέση δεν έχει, ούτε θα μπορούσε να έχει, με την κομμουνιστική- μαοϊκή ανάλυση της ΟΑΚΚΕ για την παγκόσμια και την εσωτερική κατάσταση. Χρησιμοποιεί γελοία στοιχεία κατασκοπευτικού τύπου όπως π.χ. ότι η μητέρα του Γ.Π. Μάργκαρετ Τσαντ είχε κατηγορηθεί από τη CIA για αντιαμερικανική δράση. Ταυτόχρονα, το ιερατείο της Μόσχας χαρακτηρίζεται παντού ως κόκκινο, κάτι που χρειάζεται στον αντικομουνιστικό λόγο του Η.Κ. Το συγκεκριμένο άρθρο διακινήθηκε σε μπλογκ και ιστοσελίδες δημιουργώντας εντυπώσεις, ενώ ο πρωτοσέλιδος τίτλος περί Γ.Π. δούρειου ίππου της Ρωσίας κ.λπ. παρουσιάστηκε κάτω από το λογότυπο της Ελ. Ώρας στις πρωινές εκπομπές της ανασκόπησης του καθημερινού τύπου.

Ο αναγνώστης του συγκεκριμένου φύλλου σίγουρα θα έπαθε μία τρομερή σύγχυση για τον πολιτικό χαρακτήρα του Γ. Παπανδρέου. όταν θα γύριζε σελίδα αφού από τη μία ο Γ.Π. παρουσιαζόταν σαν όργανο του κόκκινου ιερατείου της Μόσχας και από την άλλη σαν ένας πολιτικός δουλικός στην Τρόικα με εγγενή αμερικανοφιλία. Την ίδια σύγχυση θα έπαθε ο αναγνώστης της Ελ. Ώρας εκείνης της μέρας σχετικά με τον Αντίχριστο με τον οποίο ασχολείται έντονα αυτή η φυλλάδα, αφού από τη μία ο Αντίχριστος συντασσόταν με την Τρόικα από την άλλη με το κόκκινο ιερατείο. Βέβαια, η σύγχυση του αναγνώστη της Ελ. Ώρας θα ήταν στιγμιαία γιατί παντού αλλού η αρθρογραφία είναι γεμάτη με τις μαρτυρίες πατέρων και άλλων προφητών για τα σατανικά και ανθελληνικά σχέδια της Τρόικας και του σιωνιστικού τέρατος, και για τη ρώσικη διέξοδο του έθνους.

Μετά από αυτές τις επισημάνσεις και άπαξ και συνελήφθη η προβοκάτσια της Ελεύθερης Ώρας δεν έχει μέλλον. Το βασικό ωστόσο όπλο της ΟΑΚΚΕ είναι ότι η γραμμή της και η πολιτική της πρακτική κινήθηκε πάντα στο φως της αλήθειας και της ιδεολογικο-πολιτικής καθαρότητας, της συνέπειας και της εντιμότητας απέναντι στο λαό και από εκεί αντλεί τη δύναμή της. Η πρωτοπόρα και μαχητική της στάση απέναντι στο ναζισμό, στο σοσιαλφασισμό και κάθε είδους φασισμό διαλύει τους προβοκάτορες. Η ΟΑΚΚΕ δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΝΔ για να βρίσκουν αυτοί πολιτικά και ιδεολογικά πατήματα στη γραμμή και στη γενική της δράση για να την λασπώνουν. Γι αυτό μόνο σκουληκιάρικα, μόνο με ψιθύρους και πισώπλατες συκοφαντίες μπορούν να την χτυπάνε. Αλλά τέτοιες επιθέσεις που στηρίζονται στην υπεροχή των μέσων και των αριθμών δεν μετράνε. Τα κέρδη τους δεν αντέχουν στο χρόνο και στο φως της μέρας καίγονται σαν ξετυλιγμένο φωτογραφικό χαρτί. Ότι και να κάνουν οι κάθε είδους αντιδραστικοί δεν πρόκειται να μας σταματήσουν, όσο μελάνι και να χύσουν, όσες ώρες και να φάνε, όσο κι αν ξύσουν το κεφάλι τους. Η ΟΑΚΚΕ άντεξε στο μακρύ ταξίδι στην έρημο. Τώρα είναι αργά.