ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

- ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

- ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ

Το πειθαρχικό του στρατού έκρινε πρόσφατα ότι ο χουντικός αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων είχε κάθε δικαίωμα να διοργανώσει τελετή προπαγάνδας υπέρ της χούντας μέσα στο στρατόπεδο την ημέρα της επετείου της 17 Νοέμβρη. Συγκεκριμένα έκρινε ότι ο συγκεκριμένος εύελπις μπορεί και πρέπει να γίνει αξιωματικός του ελληνικού στρατού για να συνεχίσει τη φιλοχουντική του προπαγάνδα, αφού απέρριψε το αίτημα της διαγραφής του. Πριν λίγες μέρες το ναυτοδικείο αποφάσισε ότι οι αξιωματικοί και τα μέλη του σώματος ΟΥΚ (Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών), έχουν το δικαίωμα να παρελαύνουν στις εθνικές επετείους φωνάζοντας συνθήματα πρόκλησης σε ρατσιστική βία στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και τα κοινοβουλευτικά κόμματα κάλυψαν πολιτικά και τις δύο αυτές αποφάσεις. Δηλαδή, ωμά και αθόρυβα ετοιμάζουν τη νέα χούντα, αυτή του φαιοκόκκινου μετώπου με την αντιμνημονιακή πλατφόρμα ενάντια σε ΔΝΤ, τρόικα και ΕΕ και με στόχο την υποδούλωση στη νεοναζιστική Ρωσία του Πούτιν.

Γιατί πριν συμβούν όλα αυτά, άγημα του ρώσικου πολεμικού ναυτικού είχε παρελάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 28 Οκτώβρη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, δύο φορές, στις αρχές και στα μέσα Γενάρη, το καθεστώς παραχώρησε αέρα και θάλασσα στη ρώσικη αρμάδα δήθεν για αεροναυτικές ασκήσεις που τελικά δεν έγιναν. Στην πραγματικότητα η Ρωσία επιδιώκει τη συχνή παρουσία των ένοπλων δυνάμεων της για να κατοχυρώσει την πολεμική της βάση στη χώρα.

Δεν μπορεί όμως να εγκατασταθεί ο στρατός της νεοτσαρικής Ρωσίας στη χώρα, αν δεν φασιστικοποιηθεί ο ελληνικός στρατός, αν δεν ποτιστεί με τη νεοναζιστική γκαιμπελίστικη αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα του καθεστώτος, και αν δεν αποδεχθεί σαν μέσο αντίστασης στην ανθελληνική Δύση την εξουσία του νέου ρώσικου αφεντικού.

Έτσι εξηγείται τώρα γιατί ο υπουργός του καθεστώτος Μπεγλίτης έσπευσε να καρατομήσει τις ηγεσίες και των τριών σωμάτων στρατού την 1η Νοέμβρη, λίγες μέρες μετά την παρέλαση του ρώσικου αγήματος. Έτσι εξηγείται πως βρέθηκαν στην ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της διακομματικής κυβέρνησης Παπαδήμου ο καλύτερος φίλος της Ενωμένης Ρωσίας του Πούτιν, Αβραμόπουλος, σαν υπουργός και σαν υφυπουργός ένα στέλεχος του ρωσόδουλου φιλοναζιστικού ΛΑΟΣ, ο Γεωργίου. Από κοντά σαν δεύτερος υφυπουργός διορίστηκε ο φίλος του Κύρκου και άνθρωπος του Γ. Παπανδρέου, Ραγκούσης.

Είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο της Νέας Ανατολής πως η στάση κάλυψης του σκανδάλου που κράτησαν κυβερνητικά και ψευτοαριστερά κόμματα αποκαλύπτει πως αυτοί υποδαυλίζουν και στηρίζουν το φαιοκόκκινο φασισμό στο στρατό για να τον ετοιμάσουν να παίξει ξανά τον αντιδραστικό του ρόλο στη χώρα για λογαριασμό του αφεντικού τους Πούτιν:

Η μπόχα που ξέρασε το φυτώριο του κλασσικού ελληνικού μιλιταρισμού, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, δεν είναι ο κλασσικός εθνοσοβινισμός και μεγαλοϊδεατισμός, που δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί την εθνική ιδεολογία στη χώρα μας και ειδικά στο στρατό, ούτε είναι ο κλασσικός μοναρχοφασιστικός αντικομμουνισμός που οδήγησε στο κιάσσο της 21ης Απριλίου. Το διακομματικό μπλόκο σε οποιαδήποτε βαθιά εκκαθάριση της Ευελπίδων από τα πωρωμένα φασιστάκια των 22 ετών που έφτιασε το φαιοκόκκινο καθεστώς, η γελοία τιμωρία με 20 μέρες φυλακή (όταν οι φαντάροι τιμωρούνται από τους καραβανάδες με 10 μέρες φυλακή π.χ. επειδή είχαν κινητό τηλέφωνο στη σκοπιά για να γίνει αντιληπτό ότι μιλάμε για ποινές-ανέκδοτο που αποτελούν ουσιαστικά επιβράβευση), η υποβάθμιση του ζητήματος από τα διάφορα κνιτοειδή της ψευτοαριστεράς και από τους λαλιωτικούς ρωσόδουλους μες στο ΠΑΣΟΚ, η επίσης διακομματική αποδοχή της νομιμοποίησης των φασιστών του ΛΑΟΣ να συμμετέχουνε σε κυβερνήσεις και να στήνουνε προγεφυρώματα μες στο κράτος, δείχνουν ότι αυτή η όψιμη ανάσταση της χούντας είναι τμήμα του νέου, φαιοκόκκινου πραξικοπηματισμού κι όχι κάποιων σταγονιδίων ή απλά επιβιώσεων του παλιού, κλασσικού χουντοφασισμού Είναι στο βάθος η φαιοκόκκινη προσπάθεια για αθώωση του στρατού για το έγκλημα της φασιστικής εφτάχρονης διχτατορίας των βασανιστηρίων και της βαρβαρότητας, που η νέα φαιοκόκκινη σαπίλα έρχεται να εξωραΐσει Οι φαιοκόκκινοι ετοιμάζουν μεγάλη, πλατιάς βάσης, ασύλληπτα βάρβαρη διχτατορία, που θα ενώσει ό,τι χειρότερο έχει ξεβράσει κάθε πολιτική τάση και ρεύμα σε αυτό τον τόπο, υπό τη σκέπη φυσικά της νεοτσαρικής και νεοχιτλερικής ταυτόχρονα Ρωσίας, που δεν υπάρχει, πλην της γλοιώδους Μπακογιάννη, πολιτικός κοινοβουλευτικός αρχηγός και προσωπικότητα που να μη την υμνεί σαν μελλοντικό σωτήρα της χώρας.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε μία αναφορά στα Νέα, 28/11, για τα πιστεύω τύπων σαν τον Φαραντάτο. Πρόκειται για δήλωση ενός καθηγητή της σχολής που μιλάει για δυναμική μειοψηφία, η οποία όμως όπως αποδεικνύεται από τη σκανδαλώδη υποστήριξη του Φαραντάτου μόνο μειοψηφία δεν είναι. Λέει λοιπόν για αυτούς ότι : θέλουν τον Παπαδόπουλο θύμα των... Εβραίων και των Αμερικανών και το Πολυτεχνείο μύθο της Μεταπολίτευσης για να επικρατήσει. Αυτόν τον Παπαδόπουλο ύμνησε ο Φαραντάτος. Το θύμα των Εβραίων και των Αμερικάνων, αυτών που σήμερα η φαιοκόκκινη προπαγάνδα κατονομάζει ως υπεύθυνους για κάθε εθνική καταστροφή. Για αυτό πανηγύρισαν την αθώωση του Φαραντάτου οι ρωσόδουλοι ναζιστές της Χρ. Αυγής.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι με τη φαιοκόκκινη γραμμή έκαναν τη μπούκα τους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι απόστρατοι κατά της τροϊκανής κυβέρνησης στις αρχές Οκτώβρη του 2011, διαμαρτυρόμενοι για περικοπές στις αποδοχές τους και υποστηριζόμενοι από το ψευτοΚΚΕ.

Οι απόστρατοι όπως περιγράφει το ρεπορτάζ του Βήματος υπερασπίστηκαν τον χουντικό αρχηγό των τεταρτοετών, μαζί με δύο καθηγητές της σχολής και έναν ιερέα!

Η πιο σκανδαλώδη υποστήριξη του Φαραντάτου σήμερα είναι αυτή που του δίνει ο Αβραμόπουλος, το δεξί χέρι του φασίστα Σαμαρά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Νέων, 30/01 συνεργάτες του Αβραμόπουλου διαρρέουν ότι ο υπουργός θα αφήσει να περάσει άπρακτη η προθεσμία έφεσης κατά της απόφασης. Αυτό μπορεί να το λέει ο Αβραμόπουλος γιατί ξέρει ότι θα τον καλύψουν, όχι μόνο το ΛΑ.Ο.Σ, αλλά το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Από τη στιγμή που αυτός δεν κάνει έφεση και διαρρέει την πρόθεση του να μην κάνει έφεση έπρεπε όλα τα κόμματα να καταγγείλουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους υφυπουργούς του που τον καλύπτουν. Έπρεπε επίσης όλα τα κόμματα να απαιτήσουν από τον αγαπημένο πρωθυπουργό τους Παπαδήμο να καθαιρέσει άμεσα αυτή την ηγεσία του υπουργείου και να διορίσει νέα ηγεσία με σαφή εντολή να καταρρίψει τη συγκεκριμένη απόφαση. Ασφαλώς κανένας τους δεν έβαλε τέτοιο θέμα, ούτε πρόκειται να βάλει.

Την ίδια στάση της κάλυψης και της μη καταγγελίας, κράτησαν η ηγεσία του υπουργείου εθνικής άμυνας και τα κοινοβουλευτικά κόμματα για την απόφαση του ναυτοδικείου που απάλλαξε τους 37 κατηγορούμενους των ΟΥΚ για τα ρατσιστικά συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μάρτη του 2010, ενώ επέβαλε κάποιες αστείες ποινές τριών μηνών σε δύο από αυτούς. Κι εδώ είχαμε την κραυγαλέα απουσία κατηγόρων από την πλευρά της ηγεσίας του στρατού και του υπουργείου εθνικής άμυνας. Βασικός κατήγορος ήταν ο δημοσιογράφος που τράβηξε το βίντεο, ενώ η αθώωση βασίστηκε στο σκεπτικό ότι από το βίντεο μπόρεσαν με βεβαιότητα οι δικαστές να διακρίνουν μόνο τους δύο να φωνάζουν (!!!) Τέτοιος εμπαιγμός, τέτοιο φασιστικό θράσος, τέτοια παραποίηση της αλήθειας, τέτοια καταπάτηση της δικαιοσύνης. Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει όταν το κράτος στη δίκη εκπροσωπήθηκε από τους χρυσαυγίτες που γέμισαν την αίθουσα και το πεζοδρόμιο έξω από το ναυτοδικείο φωνάζοντας τα ίδια συνθήματα που φώναζαν τα ΟΥΚ; Θυμίζουμε ότι τα συνθήματα ήταν: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ, Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό, Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ απ αυτούς. 

Το ρωσόδουλο καθεστώς φασιστικοποιεί μεθοδικά και εντατικά τη χώρα. Κυβερνήσεις και κόμματα έχουν κρατήσει στη νομιμότητα τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, που ασκεί όλο και πιο ανοιχτά, και ατιμώρητα τη ρατσιστική της βία στους μετανάστες, ενώ επέτρεψαν στον αρχηγό της να γίνει δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, και να ασκεί τα καθήκοντα του με ναζιστικούς χαιρετισμούς. Με τη βούλα του Αρείου Πάγου νομιμοποίησαν τη γενοκτονική αντισημιτική προπαγάνδα του ναζιστή Κ. Πλεύρη. Δυναμώνουν τον ρόλο της ορθόδοξης εκκλησίας στο κράτος όταν η ηγεσία της όχι μόνο καλύπτει και προβάλει τον ανοιχτό και ακραίο αντισημίτη μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, αλλά έχει υιοθετήσει και η ίδια μία αντιμνημονιακή γραμμή γεμάτη αντισημιτισμό και εθνοφασισμό. Τώρα ετοιμάζουν φασιστικό στρατό, τσαλαπατώντας τη μεγάλη δημοκρατική, παλλαϊκή και αντιφασιστική εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Η ΟΑΚΚΕ καλεί σε δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο αντίστασης στο φασισμό που ετοιμάζει το ρωσόδουλο καθεστώς για τη χώρα. Σήμερα είναι επιτακτικό καθήκον να καταγγείλουμε και να αποκαλύψουμε τους διακομματικούς πραξικοπηματίες, και να απαιτήσουμε:

- Καμία συμμαχία με την ιμπεριαλιστική νεοναζιστική Ρωσία του Πούτιν.

- Να καθαιρεθεί η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που καλύπτει τον χουντικό.

- Να φύγει το ΛΑ.Ο.Σ από την κυβέρνηση.

- Να διωχθούν όλοι οι χουντικοί και φιλοναζιστές από το στρατό, τη δικαιοσύνη και οποιαδήποτε δημόσια θέση.

- Να βγουν εκτός νόμου οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

- Να καταγγελθούν και να απομονωθούν οι διακομματικοί προστάτες των οποιωνδήποτε σταγονιδίων και των ναζιστών μαχαιροβγαλτών.