ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΠΕΣΑΝ: ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΚΕ ΜΠΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ένα ιστορικής σημασίας έγκλημα αποκαλυπτικό της πραγματικής φύσης του ψευτοΚΚΕ συντελέστηκε χθες στη Χαλυβουργία Ασπροπύργου. Η ανοιχτά ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή σαν τέτοια από το  ψευτοΚΚΕ στο θεωρούμενο αυτή τη στιγμή από το ίδιο συμβολικό κέντρο του εργατικού ταξικού του αγώνα με μια σύντομη τελετή, στην οποία οι ναζιστές μίλησαν στους παρευρισκόμενους χαλυβουργούς. Εκεί  ο πρόεδρος του σωματείου Σιφονιός, μέλος του ΠΑΜΕ και υποψήφιος του συνδυασμού του ψευτοΚΚΕ στις νομαρχιακές του 1998 στη Δυτική Αττική, χαιρέτησε τους ναζιστές με χειροκροτήματα. Το ψευτοΚΚΕ με αυτήν του την κίνηση προσπαθεί να εισάγει επίσημα τους μαχαιροβγάλτες ναζιστές στο εργατικό κίνημα της χώρας μας, κάνοντας ίσως ένα μοναδικό κτηνώδες βήμα σε όλη την Ευρώπη (πλην της Ρωσίας) και δηλητηριάζοντας τους εργάτες και το λαό με τις ρατσιστικές και ναζιστικές τους ιδέες.
Εδώ φαίνεται η διαφορά του ψευτοΚΚΕ με τη στάση των συντρόφων μας στην Επισκευαστική Ζώνη, οι οποίοι, μαζί με όλους τους εργαζόμενους της Αυτοοργάνωσης των Εργατών της Ζώνης, πετάξανε έξω το 2010 τους ναζιστές από τη συγκέντρωση της Αυτοοργάνωσης, και μάλιστα επίσημα με προκήρυξή τους που μοιράστηκε σε αυτή τη συγκέντρωση δήλωσαν ότι δε θέλουν ρατσιστές ούτε για συμπαράσταση, ούτε στο Σωματείο Ζώνης.

Με την προχθεσινή του κίνηση το ψευτοΚΚΕ έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο επιβεβαιώνοντας ότι όχι μόνο δεν είναι κομμουνιστικό, αλλά ότι είναι ένα κόμμα φιλοναζιστικό, που αποτελεί το ακριβώς αντίθετο του παλιού ηρωικού ΚΚΕ. Τα πράγματα πια μπαίνουν στη θέση τους, οι προδότες διαλυτές του παλιού ηρωικού ΚΚΕ και δολοφόνοι του ίδιου του γραμματέα, του Ζαχαριάδη, ενώθηκαν τώρα ξεδιάντροπα με τους πολιτικούς απογόνους των χιτλερικών κατακτητών και των συνεργατών τους, δηλαδή με εκείνους που με τόσο αίμα πολέμησε το αληθινό ΚΚΕ.

Αυτό όμως έχει και τη θετική του πλευρά. Ο λαός, οι εργάτες, η επαναστατική διανόηση θα μπορούν πιο εύκολα να ξεκαθαρίσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και έξω και μέσα στην εργατική τάξη. Και εννοείται ότι δεν θα αφήσουν έτσι εύκολα και στη ζούλα τους ψευτοκομμουνιστές πράκτορες της Ρωσίας του Πούτιν και του Ζιουγκάνοφ  να χώσουν μέσα στο εργατικό κίνημα τους καθαρόαιμους ναζήδες. Ακολουθεί παρακάτω το πολύ αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσιεύεται στο

http://www.youtube.com/watch?v=5b8TBnbNoUo&feature=share