ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

 

- ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΙ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.                                 

- ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ.

- ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ.              

 

Το απόλυτο ψέμα είναι σήμερα αυτό που θεωρείται προφανές. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι θεωρούν σαν αλήθεια εκείνο στο οποίο συμφωνούν τα βασικά κόμματα. Όλοι σκέφτονται ότι αφού αυτά τσακώνονται μεταξύ τους για την εξουσία και παρόλα αυτά κάπου συμφωνούν, εκεί θα βρίσκεται η αλήθεια. Όμως επειδή αυτά είναι κόμματα της απάτης εκεί που συμφωνούν βρίσκονται τα μεγαλύτερα ψέματα που τα ΜΜΕ τα κάνουν “εθνικά” ψέματα:

 

Το πρώτο εθνικό ψέμα είναι ότι χρεωκοπήσαμε λόγω κλεψιάς. Πράγματι πολλοί επιτήδειοι με “άκρες”, αμέτρητοι θρασείς φοροφυγάδες, άφθονοι διεφθαρμένοι γραφειοκράτες, και οι πολιτικοί εκπρόσωποι των παραπάνω έχουν κατακλέψει τη χώρα. Είναι επίσης γεγονός ότι η κλεψιά έχει μέσα της και τη σπατάλη, τη βία και την υπερεκμετάλλευση. Όμως από μόνη της δεν οδηγεί μια χώρα στη χρεωκοπία. Η Κίνα πχ είναι πιο διεφθαρμένη από την Ελλάδα αλλά οι μεγαλύτεροι κλέφτες της, τα ψηλά κομματικά στελέχη της, μετατρέπουν το πιο μεγάλο κομμάτι από τα κλοπιμαία τους σε παραγωγικό κεφάλαιο. Αυτό γιατί και τα κλεμμένα κεφάλαια, όπως κάθε κεφάλαιο, συσσωρεύονται γρηγορότερα με το να εκμεταλλεύονται παραγωγικά την εργατική δύναμη παρά να φυλάγονται σε ξένες τράπεζες, ή ακόμα λιγότερο να γίνονται ατομική κατανάλωση. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Κίνα έχει συσσωρεύσει ένα τεράστιο παραγωγικό πλεόνασμα. Η Ελλάδα αντίθετα συσσώρευσε ένα πελώριο εξωτερικό χρέος γιατί η παραγωγική της μηχανή δεν μπορούσε να θρέψει ούτε τους τίμιους εργαζόμενούς της, ούτε να παράγει αυτά που κατανάλωναν οι κλέφτες της. Έτσι οι εισαγωγές της ήταν πολλαπλάσιες από τις εξαγωγές της, οπότε  ζούσε με δανεικά. Αυτό το έλλειμμα παραγωγής οφείλεται στο ότι ορισμένες πολύ στενές κομματικές κλίκες σαμποτάρανε επί 30 ολόκληρα χρόνια τη σύγχρονη παραγωγή. Αυτό το έκαναν οι Παπανδρέου, πατέρας και γιος, ο Σημίτης και ο Καραμανλής Β, σε συνεργασία με τις ηγεσίες των ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ- ΔΗΜΑΡ.

 

Όλοι αυτοί τσάκισαν κάθε μεγάλη βιομηχανική και τουριστική επένδυση καθώς και την έρευνα με τη βοήθεια των δήμων, των πολεοδομιών, των δασαρχείων, της αρχαιολογίας, των τραμπούκικων συμμοριών τους στα Πανεπιστήμια και κυρίως του ΣτΕ (Συμβ. της Επικρατείας). Στόχος τους ήταν να συντρίψουν κάθε ντόπια και δυτική επιχείρηση και να αναπτύξουν μόνο ένα μεγάλο κεφάλαιο, εκείνο των κρατικο-ολιγαρχών που ήταν δεμένοι με τη Ρωσία (Μπόμπολα, Κόκκαλη, Κοπελούζο, Μυτιληναίο, Βγενόπουλο, Γερμανό) ενώ πάχυναν σαν κοινωνική τους βάση τις κάθε λογής ανατολικού τύπου γραφειοκρατικές και μικρομεσαίες ακρίδες στην πόλη και στην ύπαιθρο. Ταυτόχρονα το ψευτοΚΚΕ, ο ΣΥΝ και τα εξωκοινοβουλευτικά μικροαστικά τσιράκια τους διαλύσανε τη μόνη τάξη που θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτήν την κατάπτωση, την εργατική τάξη που την υποτάξανε οργανωτικά και πολιτικά στην κρατική υπαλληλία των ΔΕΚΟ. Όλοι αυτοί  είναι εκείνοι που χρεωκόπησαν τη χώρα και την παρέδωσαν στα μνημόνια των πιστωτών ενώ οι πιο δραστήριοι στο σαμποτάζ παριστάνουν τους αρχηγούς της αντίστασης.

 

Το δεύτερο εθνικό ψέμα είναι ότι τη μεγάλη καταστροφή δεν την έφερε η ίδια η χρεωκοπία αλλά το μνημόνιο που το επέβαλε η Γερμανία τάχα για να εξαθλιώσει και να υποδουλώσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η “θεωρία” της “νέας γερμανικής κατοχής” την οποία πιο ανοιχτά  προωθούν τα πιο ρωσόδουλα κόμματα που είναι τα ψευτοαριστερά ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα κλασικά φασιστικά ΛΑΟΣ-ΧΡ. ΑΥΓΗ. Σύμφωνα με αυτά η Γερμανία με το που μείωσε τους μισθούς και αύξησε τους φόρους, μείωσε την κατανάλωση, οπότε έκλεισαν οι επιχειρήσεις, οπότε δυνάμωσε η ανεργία, οπότε μειώθηκαν κι άλλο οι δουλειές μέχρι να χρεωκοπήσουν τα πάντα. Είναι γεγονός ότι όλες οι πολιτικές των διεθνών πιστωτών εξαθλιώνουν τις μάζες και σαν τέτοιες όλες χτυπάνε την εσωτερική αγορά κάθε υπερχρεωμένης χώρας. Όμως η ίδια αυτή πολιτική που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους ευνοεί τους καπιταλιστές που παράγουν για τη διεθνή αγορά και έτσι αυξάνει τις εξα-γωγές και αντικαθιστά ένα μέρος από τις εισαγωγές. Από την άλλη η μείωση της ντόπιας κατανάλωσης περιορίζει τις εισαγωγές. Έτσι με άγρια βάσανα η χρεωκοπημένη χώρα αρχίζει να εξoφλεί τα χρέη της. Όμως στην Ελλάδα εκτός από τους μισθωτούς  χτυπήθηκε όλο το παραγωγικό κεφάλαιο, και το εξαγωγικό οπότε το χρέος αυξήθηκε γοργά (μέχρι που και όλοι οι ξένοι πιστωτές χάσανε και ένα μεγάλο μέρος από τα δανεικά τους με το PSI). Η αιτία αυτού του φαινόμενου είναι ότι τα 6 κόμματα αντί να μειώσουν το παραγωγικό σαμποτάζ το δυνάμωσαν πάνω στην κρίση. Δηλαδή οι εγκληματίες  αυτοί ακυρώσανε μέσα στα δύο χρόνια της πείνας και ανεργίας έργα δεκάδων δις Ευρώ, όπως τα τόσο πολύτιμα λιγνιτικά και τις ανανεώσιμες, ματαίωσαν το ΕΣΠΑ, ακύρωσαν την εκτροπή του Αχελώου, σταμάτησαν τους αυτοκινητόδρομους κυρίως με το κίνημα δεν πληρώνω (που μόνο τους δρόμους του Μπόμπολα Αττική, Μορέα, Ρίο-Αντίρριο δεν ενόχλησε). Επίσης ακύρωσαν μεγάλες βιομηχανικές επενδύσεις όπως τα 3 ορυχεία του χρυσού, την υαλουργία Καβάλας, τον Πρίνο, το ζεόλιθο κλπ, συνέχισαν να σαμποτάρουν την πετρελαϊκή έρευνα, ακύρωσαν με το ΣτΕ και με την Μπιρμπίλη των ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡ και γιγαντιαία τουριστικά έργα δεκάδων δις.

 

Αντί να μειώσουν τους φόρους στις βιομηχανίες τους αυξήσανε σε πρωτοφανή επίπεδα παγκοσμίως τσακίζοντας ιδιαίτερα την ατμομηχανή της βιομηχανίας που είναι η οικοδομή ενώ αυξήσανε την τιμή του ηλεκτρικού ακόμα και για τις ενεργοβόρες βιομηχανίες (πλην του Μυτιληναίου που του χάρισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Παράλληλα παραδίνουν τα σακατεμένα εργοστάσια στο ΠΑΜΕ να τα αποτελειώσει με το προβοκατόρικο σύνθημα “καμιά απόλυση καμιά μείωση ωρών εργασίας” με το οποίο παγίδευσαν τους εργάτες στη Χαλυβουργία (στη συνέχεια και με τη βία) και στην Κόκα-κόλα όπου κατάφεραν και έκλεισαν δυο μονάδες της. Επίσης χρησιμοποίησαν τους τραμπούκους του ψευτοΚΚΕ, που τους έχουν αναδείξει σε ύψιστη κρατική αστυνομική εξουσία, για να σαμποτάρουν το νησιωτικό τουρισμό και την κρουαζιέρα, ενώ παρέδιδαν υπό την ψηλή εποπτεία του ΣΥΝ στο καθεστωτικό ψευτοαναρχικό λούμπεν το κέντρο της Αθήνας αποτελειώνοντας τον τουρισμό.

Ενώ συνεχίζει να μεγαλώνει το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών παρά την ιλιγγιώδη μείωση των μισθών οι ρωσόδουλοι εύκολα κατευθύνουν εναντίον της Γερμανίας το όλο και πιο έντονο μίσος του ελληνικού λαού καθώς αυτή ευχαρίστως αναλαμβάνει να του επιβάλει όλο και μεγαλύτερη πείνα και στραγγάλισμα της εσωτερικής αγοράς ενώ οι κυβερνητικοί ρωσόδουλοι κάνουν πως εξαναγκάζονται σε αυτό. Η βασική ευθύνη της Γερμανίας είναι ότι για να σώσει το Ευρώ  με ελάχιστες απώλειες για την ίδια επιχειρεί να διοικήσει με επεμβατικό ιμπεριαλιστικό τρόπο τη χώρα μας. Η μόνη δημοκρατική διέξοδος για όλη την ΕΕ θα ήταν να διαπραγματευτούμε σαν Ελλάδα με την Ευρωζώνη μια φιλιική αποχώρηση μας από το Ευρώ με σημαντικές μεταβατικές διευκολύνσεις ώστε από τη μια να υποφέρει λιγότερο ο λαός μας αλλά από την άλλη να αναμετρηθεί με τους προβοκάτορες που τον κυβερνάνε χωρίς αυτοί να κρύβονται πια πίσω από την ΕΕ. Αν δεν κρύβονταν όλοι θα βλέπανε ότι δεν είναι η Γερμανία που αγοράζει και διοικεί την Ελλάδα αλλά η Ρωσία. Είναι η Ρωσία που πήρε κοψοχρονιά το σχετικά μεγαλύτερο ποσοστό της Πειραιώς, που διεκδικεί τώρα την Μαρφίν, και που χώνεται πιο βαθιά στους αγωγούς του φυσικού αερίου, στη ΔΕΠΑ και στη ΔΕΣΦΑ. Είναι επίσης κυρίως η φίλη της Ρωσάς Κίνα που κυριαρχεί στις ανανεώσιμες, και είναι η Ρωσία που εκμεταλλεύεται την υπερφορολόγηση της γαιοκτησίας για να αγοράζει φτηνή τουριστική γη σε νησιά και Χαλκιδική. Αντίθετα η Γερμανία διώχνεται κακήν κακώς από τα φωτοβολταϊκά, το πρόγραμμα “Ήλιος” κάθε αίτημα της για νέες επενδύσεις τορπιλίζεται από τις κυβερνήσεις ενώ οι εξαγωγές της στην Ελλάδα μειώνονται.

 

Δεν μπορεί να είναι πολιτικό αφεντικό της χώρας μια Γερμανία που την κατηγορούν με τόση πρόθυμη άνεση οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας, οι αρχηγοί κομμάτων, οι Αρχιεπίσκοποι και όλα τα ΜΜΕ, και να μην είναι μια Ρωσία που όλες οι εξουσίες την εκθειάζουν και της οποίας οι φίλοι ασκούν ανεμπόδιστη πολιτική βία στη χώρα. Πρόκειται για τη φασιστική βία που ασκούν όλο και περισσότερο ο ΣΥΝ, το ψευτοΚΚΕ και οι κάθε λογής νεοφασίστες στο όνομα του λαού που τάχα τον πεινάει η Δύση ενώ πάνω απ όλους τον πεινάει η Ανατολή.  

 

Να γιατί οι φαιοκόκκινοι τραμπούκοι οργανώνουν ανεμπόδιστα με διακομματική πολιτική και συνδικαλιστική κάλυψη προπηλακισμούς βουλευτών, χαλάνε πολιτικές συγκεντρώσεις, ματαιώνουν εκλογές στα πανεπιστήμια, κάνουν μπούκες σε υπουργεία, κλείνουν χωρίς εργατική έγκριση πύλες εργοστασίων και σταματούν τις συγκοινωνίες. Να γιατί  σύσ-σωμο το πολιτικό καθεστώς προωθεί  το πιο αισχρό μεταπολεμικό πολιτικό φαινόμενο της Ευρώπης:  την είσοδο των ανοιχτών ναζιστών-υμνητών του Γ΄ Ράιχ  της Χ. Αυγής στην Βουλή επειδή είναι φανατικοί ρωσόδουλοι. Να γιατί το ΠΑΜΕ τους χαιρέτησε σαν συμπαραστάτες του στη Χαλυβουργία (και μετά την κατακραυγή είπε πως δεν κατάλαβε ότι ήταν χρυσαυγίτες) και ο ΣΥΝ τους έμπασε  στο κίνημα του “δεν πληρώνω” στην Κατερίνη. Να γιατί η εκκλησία με τους μητροπολίτες του Πειραιά και της Μεσογαίας τους ευλογεί. Είναι φυσικά όλα αυτά όταν στις 28 Οκτώβρη που ο ΣΥΝ και άλλοι φασίστες χάλαγαν τις παρελάσεις του ελληνικού στρατού σε όλη την Ελλάδα επέτρεπαν μόνο σε μία να διεξαχθεί ομαλά: Την παρέλαση αγήματος του ρώσικου στρατού στην Αλεξανδρούπολη.

 

Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί αντιτάσσοντας σε αυτό το διακομματικό μαύρο μέτωπο που φέρνει την πείνα, το πιο κτηνώδη φασισμό και την πιο βαθιά αποικιακή υποδούλωση της χώρας, το δικό του πλατύ δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο.

 

 

Αθήνα, 8/03/2012