Χαρακτηριστικά φιλοχιτλερικά αποσπάσματα από έντυπα των ναζιστών που αποκαλύπτει η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία στην ιστοσελίδα της όπου δημοσιεύει και τις αντίστοιχες σκαναρισμένες σελίδες.

Ο Μιχαλολιάκος στο βιβλίο του με τίτλο Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη (σ.46) από το οποίο το απόσπασμα που επισημαίνουμε, υμνεί το Γ΄ Ράϊχ και τα WAFFEN SS, και υπονοεί σαφώς ότι η Ελλάδα έπρεπε να είναι στο πλευρό του Χίτλερ:

Η Ελλάδα στη διάρκεια του πολέμου, χωρίς να έχει την ευθύνη γι αυτό, η ευθύνη ανήκει στην Ιταλία, ήταν από την πλευρά των συμμάχων. Σήμερα θα πρέπει επιτέλους χωρίς φόρτιση συναισθηματική να προβληματισθούμε σοβαρά εάν αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα Μήνυμα Φωτεινό σε μία σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχτεί.

Εφήμ. ΧΑ, αφ. 719, σελ. 2, 2011: Για το ναζιστή Κασιδιάρη εκπρόσωπο Τύπου της Χρ. Αυγής, ο Χίτλερ ήταν πολιτικός ηγέτης, μέγας κοινωνικός αναμορφωτής και στρατηγική ιδιοφυία, ενώ θρασύτατα δηλώνει ότι η Ευρώπη κι ολόκληρος ο κόσμος θα ήταν σήμερα ένας παράδεισος αν οι Δημοκρατίες, ή μάλλον οι εβραίοι δεν σταματούσαν την αναγεννητική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού!

Ο ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ SS!!
Άρθρο με τίτλο ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. (Περιοδικό Χρυσή Αυγή, α.τ. 34, 1988, σ. 7).

<<Τα SS αποτέλεσαν τον πρώτο συνειδητό Ευρωπαϊκό Στρατό υπερασπιστή της Φυλής και του πολιτισμού της, υπήρξαν οι αριστείς του Αίματος και της Τιμής, οι φορείς του ηρωικού πνεύματος των ιπποτών και της Αρίας παραδόσεως. Τα SS περιέλαβαν στις τάξεις τους το εκλεκτότερο άνθος της Ευρωπαϊκής Νεολαίας όλων των εθνικοτήτων και είναι εκείνα που έδωσαν μέχρις εσχάτων τη μάχη του Πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας, μάχη που την πλήρωσαν βαρύτερα από οιονδήποτε άλλον με ακριβό φόρο Αρίου Αίματος. Είναι γεγονός ότι τα SS υπήρξαν οι τελευταίοι υπερασπιστές της Ευρώπης που κατέρρεε και όταν οι άλλοι επρόδιδαν, αυτοί έπιπταν μέχρις ενός στον υπέρ όλων Αγώνα. Αυτή την ευγενή τάξη των μαχητών κατασυκοφάντησαν και διέβαλαν οι δημοκράτες και μπολσεβίκοι συστηματικά μετά το τέλος του πολέμου. Διότι γνώριζαν πως αν η αλήθεια πρόβαλε στο φως ο Εθνικοσοσιαλισμός θα ξανάνθιζε στην Ευρώπη>>.

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Υπερασπίζουν ανοιχτά τους γερμανοτσολιάδες, τα λαομίσητα Τάγματα Ασφαλείας που ίδρυσαν οι ναζί κατακτητές της χώρας μας. Οι ταγματασφαλίτες σκότωναν, βασάνιζαν και κατέδιδαν (δοσίλογοι) τους έλληνες πατριώτες και δημοκράτες που συμμετείχαν στην Αντίσταση. Οι αρχι-προδότες έλληνες ναζιστές της Χρυσής Αυγής υπόσχονται ότι θα είναι άξιοι συνεχιστές τους και γράφουν (Περιοδικό Αντεπίθεση, α.τ. 5, 2000, σ. 23):

Τόσο τα Τ.Α. (Τάγματα Ασφαλείας) όσο και τα Τ.Ε. (Τάγματα Ευζώνων) απαρτίζονται από απλούς πολίτες εθνικά σκεπτόμενους από αγνούς πατριώτες που διώκονταν από τους κομμουνιστοσυμμορίτες.
Το κείμενο αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα ένδειξης μνήμης και σεβασμού από τους Έλληνες Εθνικιστές προς τους άνδρες των Τ.Α. και των Τ.Ε. οι οποίοι μας δίδαξαν ότι ο αγώνας για την πατρίδα, για την Ελλάδα, πρέπει να συνεχίζεται
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους Νεκρούς ΗΡΩΕΣ των Τ.Α. των Τ.Ε. και των Ομάδων Χ. ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΧΗΤΗΣ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!

Θεωρούν ευλογία το έιτζ επειδή θα αφανίσει αφρικανούς και ασιάτες κι έτσι θα ανακάμψει η λευκή φυλή.
Το ανατριχιαστικό απόσπασμα (περιοδικό Χρυσή Αυγή, α.τ. 99, 1999, σ. 49)

έχει ως εξής:

Μοναδικό ευτύχημα, που αποτελεί ίσως επέμβαση της Θείας Πρόνοιας η μάστιγα (η ευλογία) του έιτζ είναι επέμβαση του από μηχανής Θεού της φυλής μας, ή με άλλα λόγια μια μαγική ασφαλιστική δικλείδα της πάντα σοφής και προνοούσας φύσεως προς ανακοπήν της δημογραφικής εκρήξεως του Τρίτου Κόσμου, αφού εκείνον ειδικότερα πλήττει και μάλιστα συντριπτικά. Υπάρχουν μεγάλες περιοχές της Αφρικής και της Ασίας, όπου το 1/5 του πληθυσμού είναι φορείς της ανιάτου αυτής ασθενείας! Να μία ανέλπιστη παράταση ζωής για τη δύσμοιρη φυλή μας που θα χαθεί εάν δεν την αξιοποιήσει, όσο είναι καιρός, φροντίζοντας για τη δημογραφικής της ανάκαμψη, τόσο αριθμητικά, όσο και ποιοτικά, με διαδικασίες φυλετικής εξυγειάνσεως και βελτιώσεως (ευγονική).


Περιοδικό Χρυσή Αυγή, α.τ. 9, 1983, σ. 27: Άρθρο που υπογράφεται από τον αρχηγό της ναζιστικής συμμορίας Μιχαλολιάκο, και στο οποίο υπερασπίζεται την εξόντωση των ελλήνων εβραίων της Θεσσαλονίκης και τον χασάπη της Θεσσαλονίκης Αλόις Μπρίνερ, δεξί χέρι του Άϊχμαν. Η εξόντωση των ελλήνων εβραίων της Θεσσαλονίκης έχει καταγραφεί σαν μία από τις μεγαλύτερες σε ποσοστό γενοκτονικές επιχειρήσεις του Γ΄ Ράϊχ στην Ευρώπη. Η λέξη δήμιος για τον Μπρίνερ μπαίνει σε εισαγωγικά από τον Μιχαλολιάκο.

Σημείωση: Η Αντεπίθεση είναι περιοδικό της νεολαίας των ναζιστών της Χ.Α. Επίσης η εφημερίδα και το περιοδικό Χρυσή Αυγή είναι επίσημα έντυπα τους.