ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Αφού ομόθυμα φέρανε τους ναζιστές στη Βουλή, αποδέχτηκαν τα καθημερινά ρατσιστικά τους πογκρόμ και τους παραδώσανε την αστυνομία ψυχή τε και σώματι, αφού επί 30 χρόνια στηρίξανε την πολιτική ζωή της χώρας αποκλειστικά στις φασιστικές τους καθάρσεις μέσω σκανδάλων (συχνά μάλιστα ανύπαρκτων ενώ συγκάλυπταν και συγκαλύπτουν τα πιο μεγάλα), αφού κλείσανε λιμάνια και δρόμους με το έτσι θέλω παίρνοντας για δεκαετίες όμηρο τον πληθυσμό, αφού χρεωκοπήσανε τη χώρα καταστρέφοντας συστηματικά τις παραγωγικές της δυνάμεις, αφού δείρανε βουλευτές, αφού ματαιώσαν πολιτικές συγκεντρώσεις και τρομοκρατήσανε το κοινοβούλιο που ήδη το είχανε προβοκάρει και κουρελιάσει περνώντας από αυτό μια πολιτική που οι ίδιοι υπονόμευαν, αφού βάλανε ένα νεοναζιστικό στρατό, το ρώσικο στρατό να παρελάσει σε μια αντιφασιστική εθνική επέτειο, (στην Κομοτηνή στις 28 Οκτώβρη του 2011), την ώρα που εμπόδιζαν με ναζιστές και σοσιαλφασίστες τις παρελάσεις του ελληνικού στρατού, αφού τα κάνανε όλα αυτά ΤΩΡΑ οι ίδιες αυτές ηγεσίες αποφάσισαν να καταργήσουν και την τελευταία συμβολική φόρμα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας που τους ενοχλούσε. Κατάργησαν λοιπόν τη γιορτή της αποκατάστασης της δημοκρατίας στο Προεδρικό μέγαρο με πρωτοβουλία του ίδιου του ρωσόδουλου προέδρου και με πρόσχημα ως συνήθως τη φτώχεια του λαού.

Αυτή η καταργηση έρχεται πολλά χρόνια μετά το κάψιμο των φακέλλων από την οικουμενική Φλωράκη-Μητσοτάκη, μετά το συνεχές ψευτοαναρχικό προβοκάρισμα, τη σοσιαλφασιστική χειραγώγηση, την απομαζικοποίηση και την ιδεολογική αφυδάτωση της επετείου του Πολυτεχνείου και σημαίνει στο βάθος της την οριστική αποκατάσταση των δεσμών σύσσωμου του επίσημου σημερινού πολιτικού συστήματος με την στρατιωτική δικτατορία και το ξέπλυμα του στρατού σαν κατ εξοχήν θεσμό επιβολής των δικατοριών . Η αντιχουντική μεταπολίτευση ήταν ως τώρα το μεγαλύτερο πολιτικό και ιδεολογικό εμπόδιο για την άνδρωση του φαιοκόκκινου μετώπου της σοσιαλφασιστικής ψευτοαριστεράς, της ναζιφασιστικής ακροδεξιάς με παντρολογητές τους κάθε λογής φιλελεύθερους και σοσιαλδημοκράτες. Όλοι αυτοί ενωμένοι γκρεμίζουν τώρα επίσημα τη δημοκρατία που υπονόμευσαν επί 40 χρόνια οι μεν στο όνομα της εθνικής ενότητας, οι δε της δήθεν ταξικής επανάστασης και οι παντρολογητές τους στο όνομα της ελευθερίας του κεφάλαιου ανατολικού ή δυτικού.Δεν είναι τυχαίο ότι η κατάργηση της γιορτής της δημοκρατίας στο προεδρικό έρχεται μισό χρόνο περίπου μετά την πολιτική και πειθαρχική αθώωση των χουντοφασιστών της Σχολής Ευελπίδων που υμνούσαν σε εκδήλωσή τους τη χούντα.

Καμιά αμφιβολία. Οι 7 ρωσόφιλες κομματικές ηγεσίες ετοιμάζουν φασιστοναζιστική και ξενική δικτατορία που άλλη σε κτηνωδία και βαρβαρότητα δεν θα έχει ξαναδεί η Ελλάδα. Πρέπει να ενωθούμε και να την αποτρέψουμε. Η αστική τάξη είναι άθλια, οι φασίστες δημαγωγοί έχουν προς το παρόν πολιτικά το πάνω χέρι, ο λαός εκτός από οργανωτική έχει και σοβαρή πολιτική αδυναμία σε αυτή τη φάση, όμως η φασιστική δικακτορία δεν είχε ποτέ μαζική πελατεία σε αυτή τη χώρα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ενδιάμεση αυτή περίοδο και να διαφωτίσουμε και να οργανώσουμε το λαό στην αντιφασιστική αντίσταση αρχίζοντας από την αριστερά και τους βαθείς δημοκράτες.