Ο νέος ισλαμοφασίστας πρόεδρος της Αιγύπτου ανοιχτά με τη Χαμάς!

Μέσα στον ορυμαγδό των πραξικοπημάτων του Αραβικού Χειμώνα, η ΟΑΚΚΕ τόνιζε με σαφήνεια πως είχαμε να κάνουμε με χτύπημα ενάντια στον τριτοκοσμικό, γενικά δυτικόφιλο εθνικισμό των διάφορων Μπουμπάρακ, Μπεν Αλί από τα δεξιά. Από τη γραμμή δηλαδή του διεθνιστικού ισλαμοφασισμού, που δεν είναι εθνικοανεξαρτησιακός και πατριωτικός - αντιιμπεριαλιστικός, αλλά ετοιμάζει το ενιαίο ισλαμικό χαλιφάτο, που θα μπει κάτω από τις φτερούγες Ρωσίας Κίνας Ιράν στο μεγάλο αντιδυτικό πόλεμο.

Ο νέος, δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Αιγύπτου Μορσί, ηγετικό στέλεχος των Αδελφών Μουσουλμάνων, παιδί του ισλαμοναζιστή Καρανταβί και θιασώτης της ισλαμοφασιστικής τρομοκρατίας, σε μία από τις πρώτες του κινήσεις με πολιτικό συμβολισμό, κάλεσε στο Κάιρο τον πρωθυπουργό της Χαμάς στη Γάζα, Ισμαήλ Χανίγιε.

Μάλιστα, τον φώναξε λέει για να βρούνε παρέα τρόπους να λήξει ο αποκλεισμός της Γάζας, αλλά και για να αποκατασταθεί η ενότητα του παλαιστινιακού έθνους, δηλαδή η ενότητα Φατάχ Χαμάς. Παράλληλα, τονίστηκε ότι η συνάντηση αποτέλεσε καμπή για τις σχέσεις Αιγύπτου Χαμάς και προμηνύει συνεργασία στο μέλλον.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μορσί είχε δει τον εξόριστο ηγέτη της Χαμάς Μεσάαλ, αλλά και τον ρωσόδουλο προβοκάτορα Αμπάς, τον πουλημένο στο σοσιαλιμπεριαλισμό και στους ισλαμοφασίστες διάδοχο του πατριώτη Αραφάτ στην ηγεσία της Φατάχ και της Παλαιστινιακής Αρχής.

Είναι γνωστό ότι ο Αμπάς έκανε το διδακτορικό του στη Μόσχα με επιβλέποντα τον Πριμακόφ και με χυδαίο, χιτλερικό αντισημιτικό περιεχόμενο για τη δήθεν μυστική σχέση ναζισμού και σιωνισμού.

Με έναν τέτοιο χαφιέ της Μόσχας στην ηγεσία της Φατάχ, και με τον ισλαμοφασισμό να επελαύνει από την Τουρκία και τη Συρία, μέχρι τη Λιβύη και την Αίγυπτο, πώς να μη γίνεται η εντελώς χαφιέδικη, ισλαμοφασιστική και γενοκτονική Χαμάς ισότιμος συνομιλητής για την ενότητα του παλαιστινιακού έθνους;;

Πολλοί θα θυμούνται ότι η οργάνωση αυτή είναι η μόνη πολιτική δύναμη διεθνώς, πέρα από τους σιχαμερούς Τσάβες και Ορτέγκα (Βενεζουέλα και Νικαράγουα) και τρία νησιωτικά κρατίδια του Ειρηνικού, που έχει αναγνωρίσει ως ανεξάρτητα κράτη τα προτεκτοράτα της Ρωσίας στον Καύκασο Νότια Οσσετία και Αμπχαζία, που η Μόσχα έκοψε από το σώμα της Γεωργίας.

Το μόνο μέλλον που έχουν οι πατριώτες και δημοκράτες της Παλαιστίνης, αν θέλουν μια μέρα να ζουν σε μια ελεύθερη πατρίδα και με ειρήνη δίπλα στο Ισραήλ, είναι να κηρύξουν τον πόλεμο σ αυτούς τους γενοκτόνους χαφιέδες, αλλά και στον προβοκάτορα Αμπάς, που σπρώχνει τη Φατάχ στην υποταγή και τη συνδιαλλαγή με τους ισλαμοφασίστες. Μόνο έτσι θα μπορέσει να ενωθεί ο παλαιστινιακός λαός και ενάντια στους Ισραηλινούς σωβινιστές, και στις πιο αντιδραστικές φράξιες του δυτικού ιμπεριαλισμού, που στηρίζουν την αντιπαλαιστινιακή βία.

Όσο για το μαύρο φασισμό που βούτηξε, με τη βοήθεια των δύο υπερδυνάμεων, την εξουσία στην Αίγυπτο, αυτός σύντομα θ΄ αρχίσει ν΄ αποκαλύπτει στους λαούς τι μπόχα κρύβουν οι ξαφνικές Ταχρίρ, κάτω από ένα παραπλανητικό και παραπλανημένο στρώμα πραγματικά βασανισμένων από τα προηγούμενα καθεστώτα δημοκρατών