ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Αντί να καταγγείλει τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και να ζητήσει να βγουν εκτός νόμου για την εγκληματική τους ρατσιστικήβία, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης, τους χαρακτήρισε εξωθεσμικούς αυτόκλητους προστάτες της ζωής των ελλήνων πολιτών!

Η δήλωση αυτή που έγινε σε επίσκεψη του στο υπουργείο της αστυνομίας η οποία είναι γεμάτη χρυσαυγίτες και συνεργάζεται μαζί τους (σχεδόν οι μισοί επίσημα πια την ψηφίζουν), ενισχύει απροκάλυπτα τη ναζιστική συμμορία..

Με αυτή του τη δήλωση αυτός ο αριστερός δημοκράτης αναγορεύει τους ναζιστές σε προστάτες της ζωής των ελλήνων πολιτών μόνο που τους κατηγορεί επειδή είναι αυτόκλητοι προστάτες. Το ότι αυτό το εννοεί, δηλαδή ότι δεν πρόκειται για μια ατυχή διατύπωση αποδεικνύεται από το ότι βάζει τους ναζιστές μαχαιροβγάλτες στο ίδιο τσουβάλι με εκείνους που στην ίδια δήλωση κατηγορεί για αυτόκλητους υπερασπιστές των μεταναστών. Ποιους εννοεί με αυτό; Προφανώς εννοεί το μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ψευτοαναρχικών. Αυτοί αν και παριστάνουν τους υπερασπιστές των μεταναστών με την προβοκατόρικη πολιτική τους των ανοιχτών συνόρων ή της τυφλής αντιαστυνομικής βίας ή της τάχα αντικρατικής και τάχα αντικαπιταλιστικής τους βίας, κάνουν μεγάλη ζημιά στους μετανάστες και διευκολύνουν πολιτικά τους ναζιστές καθώς τους εμφανίζουν σαν υπερασπιστές της έννομης τάξης και αποκούμπι των ανέργων. Όμως ότι κακό και να έχουν κάνει αυτοί δεν συγκρίνεται με τη βία των ναζιστών. Γιατί ναι μεν ασκούν πολιτική βία αντιλαικής σοσιαλφασιστικής φύσης και στην ουσία της και στην πραξικοπηματική μορφή της- αλλά δεν έχουν ασκήσει ρατσιστική βία. Μόνο οι ναζιστές ασκούν ρατσιστική βία και την ασκούν κατά των μεταναστών. Θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει τους ναζιστές, και πάλι λαθεμένα, σαν αυτόκλητους υπερασπιστές της ζωής των ελλήνων αν ασκούσαν βία κατά των εγκληματικών στοιχείων των μεταναστευτικών γκέτο. Και αυτό ρατσισμός θα ήταν γιατί επικεφαλής κάθε σοβαρής εγκληματικότητας είναι έλληνες, αλλά θα ήταν τουλάχιστον ένας κάπως καλυμένος ρατσισμός. Αλλά οι ναζιστές της Χρ. Αυγής ασκούν ωμή ρατσιστική και κτηνώδη βία κατά των πιο ειρηνικών και συχνότερα μάλιστα των πιο παλιών εγκαταστημένων μεταναστών με βασικό σύνθημα να φύγουν από τη χώρα. Δεν είναι δηλαδή κατά κανένα τρόπο αυτόκλητοι προστάτες της ζωής των ελλήνων όπως ισχυρίζεται ο Κουβέλης, είναι μόνο αυτόκλητοι βασανιστές και ψυχολογικοί βιαστές των μεταναστών.

Αυτό δηλαδή που έκανε η δήλωση Κουβέλη ήταν να εξωραΐσει τη Χρ. Αυγή ώστε να στηρίξει την παρουσία της ναζιστικής αυτής συμμορίας στη Βουλή. Αυτό το έχει κάνει ως τώρα μόνο ο φιλοχρυσαυγίτης Σαμαράς. Αυτός ποτέ του δεν έχει καταγγείλει σε μεγάλες ομιλίες του τη χρυσαυγίτικη βία και μιλάει επίσης κατά των αυτόκλητων προστατών χωρίς να καταγγείλει ονομαστικά την Χ.Α. Ακόμα τόλμησε να πει, όταν ο Κασιδιάρης έδειρε την Κανέλλη, ότι δεν πρέπει μετά από αυτό να χαλάσει η εθνική ενότητα που περιλαμβάνει και τη Χρ. Αυγή, δηλαδή δεν πρέπει να αντιδράσει ουσιαστικά πολιτικά το ψευτοΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ σε αυτήν την πρόκληση. Μια στάση αντίστοιχη με του Κουβέλη, αν και όχι με τόση ωμότητα, κρατάνε και οι περισσότεροι φιλελεύθεροι που ωραιοποιούν τη ναζιστική βία με το να βάζουν δίπλα της την αριστερή βία. Αυτή είναι η φιλοναζιστική στάση των φιλελεύθερων. Με αυτό το βασικό επιχείρημα: ΟΥΤΕ ναζιστική, ΟΥΤΕ αριστερή βία έχουν στρογγυλοκαθήσει οι ναζιστές στην ελληνική βουλή δηλαδή έχουν τη νομιμότητα που κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος δεν τους δίνει, ζήτημα που ήδη έθεσε ο επίτροπος της Κομισιόν για τα ανθρώπινα δικαιώματα (δες oakke.blogspot.com). Σύμφωνα με αυτή την ισοπέδωση για να βγει εκτός νόμου η Χρ. Αυγή πρέπει να βγει ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ψευτοΚΚΕ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Αυτή η σχετικοποίηση του ναζισμού είναι η ασπίδα του. Πάντα ο ναζισμός μετά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο κρυβόταν πίσω από κάθε αυταρχισμό, κάθε πολιτική άδικη βία, κάθε καλυμένο φασισμό. Μάλιστα οι φιλελεύθεροι αντικομμουνιστές τρελαίνονται να ταυτίζουν την αριστερά και πιο πολύ την αληθινή αριστερά με τους ναζί. Το πρόβλημα όμως γι αυτούς είναι ότι μόνο ο ναζισμός εκπροσωπεί αποδειγμένα ιστορικά, δηλαδή μέσα από τη συνείδηση όλης της ανθρωπότητας τον κανιβαλικό ρατσισμό, δηλαδή την εξόντωση ενός ανθρώπου όχι για την όποια πολιτική ή ταξική θέση του, ιδιαίτερα μέσα σε μεγάλες κοινωνικές αιματηρές συγκρούσεις αλλά για τη ράτσα του, δηλαδή για το ότι υπήρξε απλώς πάνω στη γη. Γι αυτό ο ναζισμός είναι παράνομος τουλάχιστον εκεί όπου πέρασε, δηλαδή στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες ενώ δεν είναι παράνομη καμιά ψευτοαριστερά ούτε ακόμα καμιά αληθινή αριστερά.

Για όλους αυτούς τους λόγους το ΔΗΜΑΡ και ο Κουβέλης δεν πρέπει να μείνουν σε χλωρό κλαρί γι αυτήν την τερατώδη τους δήλωση και τη γενική τους στάση.